Genre: Misdaad / Drama
Met onder meer: Keanu Reeves, Chris Evans en Forest Whitaker
Gesproken taal: Engels en Turks
Releasedatum: 17 april 2008
Plot Street Kings
"Their city. Their rules. No prisoners."
Tom Ludlow is een politieagent die het na de dood van zijn vrouw niet zo nauw neemt met de wet en altijd volgens zijn eigen regeltjes opereert. Wanneer er bewijsmateriaal opduikt waarmee hij schuldig lijkt aan de dood van een collega, moet hij het opnemen tegen de politiecultuur waar hij al z'n hele carrière deel van uitmaakt.
Detective Tom Ludlow
Erwinner
Ben benieuwd , na Harsch times wordt mijn nieuwsgierigheid erg
groot.
The Last
Script van de schrijver van Training Day.
En dat er (weer) een rapper (Common) hierin speelt maakt mij eigenlijk niks uit. Ik heb er wel vertrouwen in.
The Last
Trailer net gezien, het ziet er allemaal wel goed uit, lekkere brute actie. Enige nadeel is dat The Game (bleeh
) ook erin speelt..
N811
leuk van de reggiseur van hash times.
Ennuh the game is niet zo verschrikkelijk, Snoop dog deed ook een rol in training day en daar was ook niks mis mee.
N811
Ik hoop dat ie beter wordt als Hash Times, die film was zeker niet slecht hoor. Maar ik hoop dat deze hem overtreft.
N811
Van al die Mtv rapper komt The-Game wel het meest overtuigend over als hood-brodah
Chuck Taylor
- 1953 stemmen
Ik denk inderdaad ook dat The Game prima een gangster met een behoorlijke moeilijke attitude kan spelen. The Game is in principe in het hele hiphop wereldje ook altijd een acteur geweest, wat hij overigens uitstekend gedaan heeft. Dus ik heb er alle vertrouwen in. Net zoals voor de andere rapper Common. Ik ben benieuwd.
The Last
Muziek maken kan hij niet, hopelijk acteren wel.
rww_135
Hoezo gejatte cover van "the Club" (game)
RippedBone Dog
Hoezo gejatte cover van "the Club" (game)
die link werkt niet, maar idd de poster is gejat van the club: http://www.gamesmeter.nl/game/2900
JoeHallenbeck
Klopt die releasedatum wel? Film draait al sinds gisteren in Pathe Arena.
Anyway, tegenvallend filmpje.
De geloofwaardigheid is ver te zoeken, en de dialogen zijn echt hilarisch slecht .
Ik kijk verder wel m'n dvd's van The Shield voor goed drama over corrupte smerissen.
PartyCrasher
Ben net terug van de bioscoop!
Ikzelf vond het wel een film waard om te zien.
The game komt er trouwens niet zo veel in voor
Twist was ook heel goed maar in het midden begon ik me te vervelen drna werd het weer opgepikt door lekkere actie:D
Leinad
Gewoon een standaard actiethriller die precies doet wat hij moet doen. Hij is niet verrassend, maar boeit tot het einde.
SSeagal
B_B
- 1969 berichten
Goede thriller die weet te verassen met een leuke plotwending, de dialogen stellen niet zo veel voor maar de actie is geweldig.
Pacino88
Zeker wel een toffe film met een coole Keanu Reeves. Whitaker acteert hier wel ernstig over the top.
Pastichio Rocker
Ik dacht precies hetzelfde.
thomzi50
- 1991 berichten
Wat een belabberde de film. Het verhaal zakt al gauw af naar een wel heel bedenkelijk niveau; het lijkt wel alsof actiefilms van vandaag de dag zoveel mogelijk plottwists moeten hebben om het publiek nog te vermaken. De muziek is te overdreven, The Game is de slechtste acterende rapper die ik ooit heb gezien (dat zegt wat) en Reeves blijft een houten klaas. Whitaker heeft het ook véél beter gedaan. 1,5*
poeloe
Keanu Reeves zou groter en herkenbaarder met ze kop op de poster moeten zijn gekomen . voordat ik wist dat hij erin speelde dacht ik weer zo een b-actie film maar doordat ik er door een reclame toevallig achterkwam dat hij erin speelde ga ik hem toch kijken
selfhealing
ik ben echt een Keanu Reeves fan maar dit viel tegen. zelfde begin als matrix....wtf??Maar afgezien daarvan te veel ongeloofwaardigheden in de film. Verhaal rammelde van alle kanten....actie was wel oke. 2.5 ster.
NERD
Tsja, da's een heel bekende stijl die ongeveer 2 a 3 jaar geleden trendy was...
Over de film trouwens. De hele film bleef maar in mijn kop spoken dat het "van de makers van Training Day" is... maar evenredig daaraan bleef mij ook overduidelijk dat Keanu Reeves geen Denzel Washington is. Forrest Whittaker overigens ook niet, alhoewel hij erg zijn best doet om als Denzel te bewegen en klinken.
Kon na de film dan ook niet wachten om Training Day weer te zien, alleen jammer dat ik de DVD niet in de kast heb liggen. Weet redelijk zeker dat de film beduidend bevredigender had kunnen zijn met de juiste mensen op de juiste plaatsen.
1,5 sterren
Mr_White
- 2067 berichten
Bah, wat een middelmatige film. Bijna twee uur Keanu Reeves volgen die achter de feiten aan loopt. Het plot is zo voorspelbaar als wat, acteerwerk is zwaar beneden peil (Whitaker probeerde nog wel, Hugh Laurie leek zo uit een aflevering van House te zijn gelopen) en al die 'stoere' politiepraat doet me helemaal niks.
hannes64
- 1926 berichten
Goeie bloederige politiefilm die `t bij mij zeer goed deed.
Reeves speelt goed de onderkoelde cop.
Actie genoeg, een goeie stoere score.
Het verhaal is 1 uit 13 in 1 dozijn , maar dat mag de pret niet drukken.
Genoeg voor een avondje lekker onderuit zakken en genieten.
Daar zijn zulke films voor.
Amusement genoeg voor mij.
4****
brabusRUS
Ik heb deze film net in Rembrandt, Utrecht gezien.
Erg boeiende film. Geen enkel moment verveeld.
Was een beetje cliche, maar dat maakt 'm niet slecht.
Kortom, hele vette actie film.
Ari..
Nou, gisteren toevallig Training Day gezien,
en vandaag dan deze versie bekeken..
Dan blijft mijn voorkeur toch uitgaan naar Training Day.
Het verhaal vond ik niet zo boeiend, en de acteer prestaties lieten te wensen over.
Toch 3 punten, mede dankzij de actiescenes.
Brianna
Tijd geleden dat ik een goede film heb gezien, en deze was erg goed, spannend van begin tot eind, goed verhaal, en Forest is weer super in zn rol.
Hayabusa
Net geen 3 sterren, helaas kan ik geen cijfer geven tussen 2,5 en 3. Zo'n 2,8 zal wel realistisch zijn geweest.
De film heeft wat actie, maar is ontzettend voorspelbaar. Het begin was redelijk, maar er worden teveel dingen niet goed uitgewerkt. Na een uur als alles een beetje wordt verteld, kun je al zo'n beetje de hele film voorspellen.
Het lijkt haast wel dat Keanu Reeves geen zin meer heeft om te acteren, want acteren dat kan hij echt wel, geen oscar-winnende prestaties, maar zie zijn films als Speed, Matrix, The Devil's advocate.
Aan de twee vervolgen van The Matrix heeft hij 150 mln dollar verdiend, ik zou zeggen Keanu doe het een beetje rustig aan en neem de volgende keer een betere script aan, want dit is een simpele film die je doordeweeks kunt bekijken als er voor de rest op tv nix is.
tottenham89
Net naar de bios geweest en gezien en moet eerlijk zeggen dat hij wel meeviel.Had hem aanvankelijk beter ingeschat,maar was wel een redelijke film.Actie was wel aardig en het acteerwerk ook.Het verhaal vond ik ten opzichte Training Day wel weer ietsjes anders en beter,omdat het hier met name ''alleen maar'' over de corrupte politie ging.Dus de slachtoffers waren 90 % van de politie en het ging weinig over de misdadigers zelf.Camerawerk was wel goed en de film was verder wel amuserend.

Street Kings 2: Motor City
2011

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Warrior

The Next Three Days
Drama / Thriller, 2010

Running Scared
Actie / Thriller, 2006
corruptiecaptainghettomachinegunpolitiealcoholismemoordschietpartijgeheim agentdirty coprogue coplos angeles, californiëgeweldweduwnaarpolice funeral neo-noirplanted evidence