• 9.376.422 stemmen

Met onder meer: Keanu Reeves, Chris Evans en Forest Whitaker

Gesproken taal: Engels en Turks

Releasedatum: 17 april 2008

Plot Street Kings

"Their city. Their rules. No prisoners."

Tom Ludlow is een politieagent die het na de dood van zijn vrouw niet zo nauw neemt met de wet en altijd volgens zijn eigen regeltjes opereert. Wanneer er bewijsmateriaal opduikt waarmee hij schuldig lijkt aan de dood van een collega, moet hij het opnemen tegen de politiecultuur waar hij al z'n hele carrière deel van uitmaakt.

Detective Tom Ludlow

christophel

aardige film, heb me niet verveeld ***3

avatar van Raffael77

Raffael77

Een goed begin is het halve werk zeggen ze vaak maar bij deze film is dat niet zo. Midden gedeelte is behoorlijk saai en de laatste 30 min gaat het wel weer.

Wel goede cast. Zaten goed in hun rol.

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Ik heb me met deze film wel vermaakt, de stijl spreekt me erg aan. Een duister en crimineel L.A. met een hoop slechte agenten.
Ik vond wel dat er iets te veel plot-twists in zaten.

avatar van Milan07

Milan07

Sceptisch aan d efilm begonnen, maar boven verwachting gemeen spannend. Soms wat onnologisch hoe de held het er levend van afbrengt in enkele scenes.

avatar van Danny2379

Danny2379

had wat meer actie verwacht. in de trailer zie je veel schieten terwijl t wel meevalt.

wel spannend. een 3.0

avatar van usr14112

usr14112

Ik vond deze film geen topper. Reeves overtuigde niet en speelde wat flets. Daarbij ook nog een aantal ongeloofwaardige momenten en hij scoort bij mij dus gemiddeld.

avatar van patjuhhh

patjuhhh

Geen oscar nominatie, maar absoluut niets mis mee !

avatar van Macmanus

Macmanus

Training day

Alleen is Hawk zo extreem veel beter dan Reeves. En doet Whitaker, Denzel zo hard na dat het genant werd. Het is dat ik wel een zwak heb voor die LA cops film/series a la The Shield. En het brute geweld maakt het allemaal wel aardig kijkvoer, maar wat the fuck doet Reeves nog in films? Hij lijkt me een aardige dude hoor, maar hij moet echt de beste agent hebben die er bestaat!

2.5 sterren.

avatar van Respekked

Respekked

Misschien Ari Gold

avatar van Jan met de pet

Jan met de pet

Goede film, niet meer en niet minder:3,5

avatar van p_tah

p_tah

had hoge verwachtingen >> viel een beetje tegen

avatar van ken1976

ken1976

Ik had weer hoge verwachtingen van deze film maar het viel weer eens heel erg tegen.

Ze hadden beter een andere personage kunnen casten ipv Keanu Reeves ( goeie akteur maar voor deze rol vond ik hem een beetje te soft) Verder was de cast sterk bezet!

Het verhaal was eenvoudig en kon heel veel beter.

De film moet je niet vergelijken met training day of harsh times want dan valt hij nog meer tegen!!!

kortom ruim voldoende ....3,5 sterren!

avatar van Livefree70

Livefree70

Alles wat een goede politiefilm nodig heeft: actie, een weinig verrassend plot, en aardige acteurs. Wellicht dat mijn mening ook mede gevormd is door de schaarste aan spectaculaire films op dit moment, maar wat mij betreft mag deze er wezen, 3,5*

avatar van Defective

Defective

Eidelijk weer eens een goede politiethriller gezien! Dit soort films zijn idd schaars! Gelukkig dat deze film hoger gewaardeerd word op IMDb. 4*

avatar van etiennehaas

etiennehaas

Heb gister de keuze gehad uit vatage point en street kings, ik heb uiteindelijk gekozen voor street kings. Na het zien van de eerste 15 min had ik het idee dat ik voor de goede film gekozen had alleen jammer dat de 2 beste gedeeltes uit de film de eerste 15 min en de laatste 30 min zijn. Ik persoonlijk had voor de rol van Reeves liever een andere acteur gezien en vond dat de rol van Whitaker een beetje over de top was. Er zijn een aantal films uit dit gerne die beter bij mijn smaak passen maar het was een amusement volle film 3*

avatar van markCL007

markCL007

Goede film!

avatar van Angel8203

Angel8203

goeie film, vond het heel plezieig om naar te kijken.

avatar van eppo349

eppo349

ongeloofwaardig, geweldadig en een slecht geacteerde film (niet alleen reeves maakte zich daaraan schuldig).

het ziet er allemaal wel aardig uit, maar wat een gedoe!

avatar van swouters

swouters

ik vond het allemaal een beetje standaard, en niet veel speciale dingen zijn toegevoegd in de film waardoor het eentonig werd.

2,5 ster voor de nog goeie actiescènes.

avatar van Richard C

Richard C

Een redelijke film die nooit goed werd. Het verhaal was te voorspelbaar en het acteerwerk nooit goed. Forest Whitaker is 1 van mijn favoriete acteurs. Maar in deze film behoorlijk over de top. Jammer.

avatar van patrick17

patrick17

Prima film hoor waar ik me goed mee heb vermaakt deze middag. Een harde actiefilm met corrupte agenten. De Casting is gewoon goed met Keanu Reeves,Forest Whitaker,Chris Evans,Cedric the Entertainer,The Game,Amaury Nolasco en Terry Crews. Dat is een behoorlijke casting. De film begon gelijk goed met de Koreanen en dat bleef het niveau wel vind ik. Ik heb me dus behoorlijk vermaakt bij deze film.

3.5 *

avatar van Sangoni

Sangoni

Koerok schreef:

Vond ik niet. Te veel over de top, maar misschien lag dat aan het script, want alles lag er wat dik bovenop. Los daarvan word ik moe van z'n lodderoog.

En vooral grappig hoe hij de film binnen komt. Er speelt trouwens ook iemand uit Prison Break mee.

2 iemanden om precies te zijn. Sanches = sucre uit Prison Break en de Cubaan die wegrent en in het schrikkeldraad valt doet ook mee aan PB

avatar van SanderSander88

SanderSander88

patrick17 schreef:

3.5 *

The Game, Cedric the Entertainer behoorlijke casting?

avatar van De GeuS

De GeuS

Een erg rommelige Rip-off van 'Training Day' met een niet overtuigende Reeves. Ik heb de film met moeite uitgekeken; kleine 2,5*

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Een aardige film die helaas totaal niets origineels biedt en ik daardoor volgende week vergeten ben.

2.5 sterren

avatar van nr10micha

nr10micha

Vond het een goede film die geen moment saai was en toch ook redelijk verassend afliep en ik vond het goed geacteerd. Ik vind the Game al had hij hier maar een kleine rol toch weer goed acteren, net als in andere films en dan niet alleen omdat ik naar zn muziek luister. Al met al goede film!

avatar van Mvisser

Mvisser

Ik vond het een redelijk goede film. er was in ieder geval genoeg actie en Forest Whitaker vind ik zoeiso altijd wel goed.

Prima filmavondje!

7.5 uit 10 = 3.75 afgerond naar boven, 4 sterren voor deze film.

avatar van Freark

Freark

Goeie film, deed me erg veel denken aan Trainig Day. Alhoewel ik Training Day toch beter vind, was deze film ook best wel vermakelijk.

avatar van sofripa

sofripa

Stevige, vermakelijke doch soms rommelige thriller. Dit komt omdat er teveel wordt gevraagd van de simpele verhaallijn. En zo ontstaan een aantal onwaarschijnlijkheden die nogal op elkaargestapeld en gepropt overkomen. Reeves is oke, terwijl Whitaker last heeft van overacting (what's new). Aan de andere kant, door de hoge bodycount, kijky ie wel lekker weg...3*

avatar van ange21

ange21

tja... deze film is niet slecht en ook niet zo goed

er was volgens mij meer actie dan dat er een echte verhaallijn

achter zat.

reeves zoals verwacht goed, maar forest withaker die deed in ieder geval zn best.

3 sterren waard omdat er veel actie in zat.