Urban Justice (2007)
Geregisseerd door: Don E. FauntLeRoy
Met onder meer: Steven Seagal en Kirk B.R. Woller
Gesproken taal: Duits, Spaans en Engels
Plot Urban Justice
"When revenge is personal, justice can be brutal."
Simon Ballister (Steven Seagal) is een man met een gewelddadig verleden bij de special forces. Als zijn zoon vermoordt wordt, is zijn woede niet meer te stoppen en rust hij niet voordat het recht gezegevierd heeft. Simon duikt in het gevaarlijke gangsterleven om op zoek te gaan naar de moordenaar. Maar de bendes vechten terug met meer munitie, meer mannen en zelfs meer politiebescherming. Simon heeft echter een uniek wapen: de onverwoestbare gedrevenheid om koste wat kost wraak te nemen. Op slinkse wijze gebruikt Simon de aanvallen van de gangsters ter eigen verdediging.
Simon Ballister
Rasheed
El Chivo
Irene
SSeagal
Ach ja, hoe vervelend ook Sinterklaas, mag de beste man een keer? De rimpels komen overal al tevoorschijn, de man is echt oud an het worden. Als hij inderdaad nog twee films aflevert die net zo goed zijn als deze of zowaar nog beter, dan ben ik zeer tevreden
Een mooi afscheid zeg ik dan, na een paar minder goede films hiervoor.
Kan hij zich lekker op de muziek storten, zijn andere en eigenlijk grotere passie.
sinterklaas
Het kan ook een grap zijn op internet.
van Simon (coole naam voor Seagal.....hahaha )
Simon Heerlien (Steven Seagal) is een man met een duister en gewelddadig verleden. Als de zoon van Simon wordt vermoord zint hij op wraak. Daarvoor roept hij de hulp in van de oude vrienden van zijn zoon.
Kotegashi
Ik heb mijn onofficiële trailer aangeboden bij www.steven-seagal.net en wacht nu tot hij gepost is. Dan laat ik het wel weten.
Zoals beloofd (niet vergeten daar gratis lid te worden/zijn):
Kotegashi
Waarom voor een tientje? Deze is de 17 euro dubbel en dwars waard hoor
sinterklaas
Tsja, ik ben zo'n iemand die niet meer dat 10 euro aan een dvd besteed. Zit ingewortelt bij mij.
SSeagal
Ach ja, in principe koop ik ook alleen films voor 7,50 of hele goede voor 10. Alleen er zij voor mij wel uitzonderingen, films die ik echt meteen wil daar betaal ik met liefde de volle mep voor
sinterklaas
Trouwens, ik dacht dat Danny Trejo in deze film speelde. Ik zie zijn naam niet bij deze film op imdb staan maar waarom staat ie dan wel op de poster ?
SSeagal
Hij speelt er wel in, alleen een kleine rol van zo'n 5 a 6 minuutjes.
jex
Wel een verbetering vergeleken met zijn, zeg maar laatste 10 films. Geen voice-over van iemand anders denk ik. Zit wat meer Aikido dan zijn vorige films. Verder is het een standard aktie film. Niks bijzonders, een keer kijken is genoeg.
Phasmid
Ben benieuwd naar deze.
Vind zijn oude films over het algemeen erg goed, maar zijn laatste films werden in mijn ogen steeds slechter.
Acteren was nooit zijn sterkste kant maar zijn vechtscenes waren top.
Eerder werd al aangehaald dat hij oud wordt en dat is goed te merken in zijn laatste films. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van vuurwapens en de vechtscenes worden steeds minder tot bijna niets meer.
OK, er komt een tijd dat je het allemaal niet meer kunt door je leeftijd ... stop dan met acteren en richt je meer op het regisseren
Release volgens Rodisc.nl:
13-12-2007
Op die zelfte datum is ie ook al te huur las ik net. Ik dacht dat ze eerst verhuurd werden voorat ze verkocht werden.
DVDFIRSTpuntNL
Ik vond het een vermakelijke film wel en laten we eerlijk zijn ook sommige van ons worden een dagje ouder voorheen sprongen we ook de trap op nu moet ik er rustig op naar boven lopen
mijn stem een 4
Leland Palmer
Dit lijkt me toch echt weer zo'n B film van Seagal! Sorry dat ik het zeg, want ik ben zelf ook fan van Seagal maar laten we eerlijk zijn: de man heeft zijn beste periode gehad! Ik heb de trailer gezien en het leek nergens na, daarom zie ik wel wanneer deze film eens in mijn DVD recorder terecht komt. Geen haast, want mijn vertrouwen is een beetje weg bij de laatste films! Een typetje als Nico Toscani, John Hatcher of Casey Ryback zullen we nooit meer zien, jammergenoeg!
thijs1967
Ondanks b-film toch eindelijk weer een leuke film van Seagal. Hij wordt echt oud. Benieuwd wie een waardige opvolger kan worden. Net als bij vorige berichten: De laatste tijd weinig goeie films gezien van Seagal.
SSeagal
Zo'n type misschien niet, maar wees gerust, ik had ook de hoop bijna opgegeven, maar Urban Justice is ECHT goed, gewoon kijken!! Vechten als vanouds!!
Sunrise
Waarom voor een tientje? Deze is de 17 euro dubbel en dwars waard hoor
Wat dacht je van downloaden ipv 10 of 17 euro
Dit is het tijdperk van torrents en nieuwsgroepen.....wake up
sinterklaas
Ja voor muziek, maar films koop ik gewoon.
Orginele dvd's...Zaaaaalig.
Martijn88
Dat is pas gangster
Mwha persoonlijk vond ik dat nou wel meevallen.
Steven is minder aan het worden helaas

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Thriller 'A Time to Kill' met Matthew McConaughey morgen op televisie

Paramount deelt trailer van de Taylor Sheridan-serie 'The Madison' met Kurt Russell

Felon
Misdaad / Drama, 2008