• 9.372.317 stemmen

Geregisseerd door: Martin Wood

Met onder meer: Richard Dean Anderson, Amanda Tapping en Cliff Simon

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Stargate: Continuum

"History may never repeat itself again."

Terwijl SG-1 de executie van Ba'al, de laatste systemlord van de Goa'ulds bijwoont, verdwijnen Teal'c en Vala op een onverklaarbaar reden. Carter, Daniel en Mitchell reizen terug naar een wereld waar geschiedenis is veranderd en het Stargate project van de tijdlijn is gewist. Terwijl zij de autoriteiten proberen te overtuigen van wat er is gebeurd, komt er een vloot van Goa'uld moederschepen op aarde af, geleid door Ba'al, zijn koningin Qetesh en zijn rechterhand Teal'c.

Colonel Cameron Mitchell

Lieutenant General George Hammond

President Henry Hayes

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Eerlijk gezegd vond ik The Ark of Truth niets vergeleken met deze film. Continuum had gewoon meer klasse. Je hoeft de series niet te hebben gezien om deze film te kunnen begrijpen. Bij The Ark of Truth was dat dus wel het geval en daarom was dat voor veel mensen een tegenvaller.

avatar van Lennert

Lennert

Beter dan Ark Of Truth met een leuk verhaal, dito special effecten, de terugkeer van Richard Dean Anderson en Don S. Davis en onze geliefde slechterikken van de Goa'ulds (naast Ba'al ook Apophis en lord Yu bijvoorbeeld).

De enige onvergeeflijke fout is het feit dat ze een aantal essentiele zaken niet hebben uitgewerkt. Jack wordt neergestoken door Ba'al en Sam treurt er geen moment om? Yeah right...

avatar van 606

Alweer een prachtige stargate film die weer goed in elkaar zit.

Sterk geacteerd weer.

avatar van Bas78

Bas78

Ik vond deze persoonlijk een beetje beter als Arc of Truth het zit weer leuk in elkaar! Ik als die hard Stargate fan vind het jammer dat er geen films meer komen van SG1.(al zegt boven Espen SGX iets anders)

Ik geef de toch echt wel een 4.0