Stargate: Continuum (2008)
Geregisseerd door: Martin Wood
Met onder meer: Richard Dean Anderson, Amanda Tapping en Cliff Simon
Bekijk via Prime Video
Plot Stargate: Continuum
"History may never repeat itself again."
Terwijl SG-1 de executie van Ba'al, de laatste systemlord van de Goa'ulds bijwoont, verdwijnen Teal'c en Vala op een onverklaarbaar reden. Carter, Daniel en Mitchell reizen terug naar een wereld waar geschiedenis is veranderd en het Stargate project van de tijdlijn is gewist. Terwijl zij de autoriteiten proberen te overtuigen van wat er is gebeurd, komt er een vloot van Goa'uld moederschepen op aarde af, geleid door Ba'al, zijn koningin Qetesh en zijn rechterhand Teal'c.
Colonel Cameron Mitchell
Ba'al
Lieutenant General George Hammond
President Henry Hayes
the-hague-pride
een vervolg op een film die nog uit moet komen
zien zien zien
hub_011
o nee he weer zo een slechte uitbriedings pakket fuck sg-1
Ten eerste: doet wat aan je taalgebruik.
Ten tweede: hoe kun jij nou weten of dit een goede film is ja of nee, hij is zelfs nog niet illegaal in omloop.
mindshadow2008
ga je weer
naja geen redden meer aan denk ik schrijven zonder na te denken
kijk eerst die film maar eens of het ook een goede film is dan lees ik graag je commentaar : )
huppelepup
Ten eerste: doet wat aan je taalgebruik.
Zijn taalgebruik weerspiegelt gewoon zijn intelligentie, daar is niets meer aan te doen...
buitenbeentje
o nee he weer zo een slechte uitbriedings pakket fuck sg-1
KK een eind op! stargate is gwn the best!
(L) vooral michael shanks.
BTW ik heb gelezen waar hij over gaat en foto's en volgens mij is dit echt een onwijs goede film!
*****
Zuzuu
Mensen, kom op.. Je stemt toch niet op een film die je nog niet hebt gezien?
Ik vrees het ook.
Hierbij een mededeling:
Don S. Davis, tolker van Major General George Hammond is 3 dagen geleden overleden vanwege een hartaanval. Hij werd 65 jaar. Hij werd gezien als een vaderfiguur van de Stargate series.
R.I.P
xentos
zoals zijn voorganger was het net een verlengde serie, maar als sg-1 fan heb ik hier toch weer van genoten. een 4 ****
nicket
Als een echte SG fan vond ik "the ark of truth" tegenvallen. Wel een aardig einde voor seizoen 10 met de Ori.
Maar ik ben zeeer benieuwd naar deze film!
paternotte
Hallo mijn eerste bericht op movie meter
ik heb zo juist deze stargate gezien
ik heb er super van genoten gewoon een goede vervolg........
zo'n beetje alles zit er in de film
dat Don S Davis Is overleden daar schrok wel van was inderdaad de vader van de series ben blij dat hij heeft nog mee kunnen spelen in dit deel dat maakt het juist compleet.........
nicket
Ik heb hem ook zojuist bekeken. Hele mooie sluiting van de serie. Ik vond het alleen jammer dat Jack o Neil zo weinig mee speelde.
Dikke punten voor deze !!
Nephilim
eigenlijk een 3.75.
Ark Of Truth was tof maar voelde aan als een extra lange aflevering. Deze voelt ook echt aan als film. Goeie pacing, goed acteerwerk, verhaal en special effects.
Geen klassieker maar wel een toffe aktie scifi film.
Zuzuu
Eerlijk gezegd vond ik The Ark of Truth niets vergeleken met deze film. Continuum had gewoon meer klasse. Je hoeft de series niet te hebben gezien om deze film te kunnen begrijpen. Bij The Ark of Truth was dat dus wel het geval en daarom was dat voor veel mensen een tegenvaller.
EspenSGX
dit is dus echt de laatste film van de sg-1 reeks?
Ligt er maar net aan hoeveel de films opbrengen, maar de producenten zijn al druk bezig om nog een film te kunnen maken. Ze zijn echter aan het twijfelen om óf nog een SG-1 film te maken óf te beginnen met Stargate Universe.
koiboy
laast gezien en wou wat een mooie film. alle oude vijanden weer terug en de special efects zijn er in 11 jaar mooier op geworden dus dit is natuurlijk supper.
meestal hou ik niet van tijd reis verhalen in stargate maar deze was best goed gedaan. op naar een waarschijnlijk nieuwe film.
PatSavage
dit is mijn eerste kennismaking met sg en ik vond het ....... ronduit slecht ... moet dit aanvoelen als een echte film ? ... ik vond er niks aan ... vraag me af hoe de Ark of Truth er dan moet uitzien ...
xentos
als dit je eerste keer is met sg-1 dan kan ik begrijpen dat je er niks van snapt, er waren namelijk nog 10 seizoenen en 2 films hiervoor.
DeDennis
Je eerste kennismaking is met de laatste film van sg-1...
miss eens vooraan beginnen?
J filmrecent
Een Stargate film, dit zegt al genoeg.
Goed, alleen het eind is wat slapjes.
Memphis
Ik ben een onwijze stargatefan maar ik vond deze film echt een beetje tegenvallen. De redem hiervoor is dat alle elementen die al een keer in de serie hebben gezeten hier weer terugkomen. Ik wil juist in een stargatefilm nieuwe elementen zien. Eens een keer nieuwe werelden/vijanden en personen. De makers geven zelf ook toe dat het eigenlijk gewoon een aflevering want constant hoor ik ze op het commentaar zeggen: `Dit zouden we geknipt hebben voor de serie`. Ik hoop als er nog weer eens een film komt dat ze gaan nadenken over nieuwe dingen en niet teren op het succes van de serie. Met pijn in mijn hart geef ik 2,5.
Anamorph
Zou een beetje raar zijn om in een film die als laatste film bedoeld is, allemaal nieuwe vijanden en werelden te gaan toevoegen. Op die manier komt er nooit een slot aan de serie...En trouwens, je hebt Atlantis toch nog??!
Ik vond 'm erg vermakelijk. Leuk met die tijdsverschijnselen, hoewel het einde wel een beetje afgeraffeld is.
Voor wat betreft de serie. blijven er niet veel open einden meer over en dat is voor een laatste film toch wel belangrijk. Na de Ark had ik toch een onbevredigd gevoel, en dat is nu weg.
Steve Scandal
Ik ben geen echte stargate fan maar vind de serie altijd wel leuk om te zien. Daarom was ik hier wel benieuwd naar.
Maar helaas, deze film doet me denken aan een slechte episode van de serie. Het verloop van het verhaal vind ik ronduit slecht. Allemaal té cliche. Misschien moet je gewoon een echte stargate freak zijn om deze film echt leuk te vinden.
elper11
Stargate moest niet verder gaan daar waar Curt Russel het had achtergelaten.
De series zijn slecht en de zogenaamde "movies" helemaal. Mijn hoop om de passie voor deze genre wederom te laten bloeien was gevestigd op de uitgave van thee ark of truth. Integendeel, het was niet meer dan extra lange aflevering van een "weekly episode". Dit geld ook voor continuum.
Rik^
The ark vond ik ook een verlengde aflevering. Maar ik vond deze toch meer hebben van een film. Waarom ze het einde dan zo abrupt maken snap ik alleen totaal niet!
Lennert
Beter dan Ark Of Truth met een leuk verhaal, dito special effecten, de terugkeer van Richard Dean Anderson en Don S. Davis en onze geliefde slechterikken van de Goa'ulds (naast Ba'al ook Apophis en lord Yu bijvoorbeeld).
De enige onvergeeflijke fout is het feit dat ze een aantal essentiele zaken niet hebben uitgewerkt. Jack wordt neergestoken door Ba'al en Sam treurt er geen moment om? Yeah right...
Nick180
Het was een leuke film, maar niet wat ik er van verwacht had (ik had bijvoorbeeld verwacht dat Richard Dean Anderson veel meer mee ging spelen).
Inderdaad wel leuk om vijanden als Apophis, Yu en de Replicators weer eens te zien, maar eigenlijk een beetje teveel Ba'al, ik hoop dat dit zijn laatste kloon was.
Trouwens goed nieuws voor de stargate fans:
Er wordt nu een 3e stargate film gemaakt (naam nog niet duidelijk), waar Richard Dean Anderson in ieder geval een grotere rol gaat spelen dan in deze film, en ook Amanda Tapping keert weer terug, voor de rest heb ik nergens kunnen lezen wie er nog meer mee doen, maar Claudia Black doet in ieder geval niet mee.

Stargate Origins: Catherine

1 reactie

Stargate
1994

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Serenity
Sciencefiction / Avontuur, 2005

Star Trek IV: The Voyage Home
Sciencefiction / Avontuur, 1986
ruimtevaartuigruimtereistijdreizenbuitenaards wezenbuitenaardse invasiechanging history