• 9.378.158 stemmen

Met onder meer: Al Pacino, Robert De Niro en 50 Cent

Gesproken taal: Engels, Russisch en Spaans

Releasedatum: 8 januari 2009

Plot Righteous Kill

"Most people respect the badge. Everybody respects the gun."

Twee ervaren New Yorkse rechercheurs (Al Pacino en Robert De Niro) proberen de link te leggen tussen een recent gepleegde moord en een zaak die ze jaren geleden hebben opgelost. Betekent dit dat er een seriemoordenaar vrij rond loopt? En hebben ze destijds de verkeerde man achter de tralies gezet?

Detective Tom 'Turk' Cowan

Lieutentant Hingis

avatar van Arbiter

Arbiter

Uncle_Junior schreef:

Ja, ik snap ook niet waar ie dat vandaan haalt... Is dat de standaard-klik die mensen maken bij het horen van de namen deNiro en Pacino?

Misdaadfilm dan.

avatar van decsss

decsss

Hierboven staat ook misdaad/drama, maar als ik het verhaal zo lees lijkt het me meer een Thriller.

avatar van BronxTale

BronxTale

Mensen is dit een soort van Heat?

BronxTale schreef:

Mensen is dit een soort van Heat?

laten we het hopen (tenminste dat het zo goed is), ben alleen bang van niet dus afwachten maar.

abberline

trailer ziet er goed uit, ik ben met de iedereen eens die denkt dan 50 cent een waardeloos acteur is, maar al pacino en de niro weer samen belooft heel veel, ik denk dat zelfs zo'n waardeloos acteur als 50 de film niet zou kunnen verpesten, juist omdat die twee grootheden id de film spelen>

avatar van maartenuil

maartenuil

abberline schreef:

Ik ben het helemaal met je eens abberline. Als filmliefhebber is dit gewoon smullen om Pacino en de Niro samen te zien acteren. Dit kan haast geen flut film zijn want ik ga er toch wel vanuit dat Pacino en de Niro uiteraard voor een goed script kiezen. Iemand enig idee wanneer de premiere in Nederland is? Volgens het imdb zijn dit de begin releases elders:

Turkey 12 September 2008

Denmark 10 October 2008

Argentina 27 November 2008

avatar van desteven007

desteven007

Nederland zal wel later zijn dan België zoals gewoonlijk.

avatar van Arbiter

Arbiter

abberline schreef:

Stuur is de link van de trailer.

Arbiter schreef:

Stuur is de link van de trailer.

Hij staat erboven hoor, naast 'Vergelijk prijzen van deze DVD'

Metalfist schreef:

Hij staat erboven hoor, naast 'Vergelijk prijzen van deze DVD'

idd. heb ik ook niet aan gedacht.

abberline

http://www.youtube.com/watch?v=w5ON67d7hQY dit is de link arbiter, gewoon op youtube kijken is veel makkelijker te vinden

avatar van maartenuil

maartenuil

Vanaf 16 oktober 2008 in de nederlandse bioscopen!

avatar van stinissen

Knisper schreef:

maartenuil schreef:

Sinds wanneer zijn "schijnbaar" goede acteurs een garantie voor een goed script? En een goede film?

Ik snap überhaupt niet wat mensen in De Niro zien, buiten Taxi Driver ken ik geen buitengewone acteerprestaties van hem.

Godfather II

Heat

Once Upon a Time in America

Raging Bull

Ronin

Sleepless

The Untouchables

Dit zijn er een paar even uit men hoofd.

Metalfist schreef:

Godfather II

Heat

Once Upon a Time in America

Raging Bull

Ronin

Sleepless

The Untouchables

Dit zijn er een paar even uit men hoofd.

Metalfist

Inderdaad, ik gooi die altijd doorheen

avatar van decsss

decsss

Wel grappig dat je een film met De Niro (Goodfellas) in je top 10 hebt

abberline

wel vet dat ze het liedje "sympathy for the devil'' gebruiken als soundtrack

decsss schreef:

Wel grappig dat je een film met De Niro (Goodfellas) in je top 10 hebt

Juist, in Goodfellas zette hij geen buitengewone acteerprestatie neer, dat deed Ray Liotta. Ik heb nooit gezegd dat De Niro altijd slécht acteert, hij steekt voor mij gewoon niet boven het gros uit, ik vind het geen bijzondere acteur.

Bovendien hoeft iedere goede film niet te beschikken over alleen maar goede acteerprestaties.

En mijn lijst is niet alleen gebaseerd op kwaliteit, maar ook op amusementswaarde.

avatar van Epitaph

Epitaph

hawkins schreef:

Amusementswaarde is toch ook een kwaliteit

hawkins

Klopt, verkeerd geformuleerd. Ik bedoelde dat ik deze films graag opnieuw kijk en vele, in mijn ogen, veel betere films niet, omdat zulke films mentaal en soms zelfs fysiek veel van je vragen. Voor dat verschil in type film gebruik ik de term "amusementswaarde".

avatar van desteven007

desteven007

Je zit je echt helemaal vast te lullen dat het grappig wordt

avatar van wasta

wasta

Hoewel ik erg naar deze film uitkijk, vrees ik tegelijk het ergste... De regisseur Jon Avnet maakte hiervoor nou niet echt sterke films, en zijn 88 Minutes was (alweer) een Pacino dieptepunt! Ik hoop dus op chemistry tussen Pacino en DeNiro. Over de heer 50 cent wil ik het niet eens hebben.

avatar van Edd247

Edd247

Stuk voor stuk overschatte films, met uitzondering van Godfather II, maar daar stoorden de stukjes van de Niro mij juist. Bovendien bedoel je Sleepers.[/quote]

Je Bent niet goed je hoeft geen filmkenner te zijn om te weten dat niro gewoon samen met een paar andere een van de betere zijn toch :S

desteven007 schreef:

Je zit je echt helemaal vast te lullen dat het grappig wordt

Als jij maar een fijne dag hebt gehad.

Edd247 schreef:

Er bestaan meningen en er bestaan feiten. Hoe goed een acteur "is", is een mening, Ed.

En nog bedankt dat jij je allereerste reactie aan mij richt. Ik begin mij nog belangrijk te voelen.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Om hèèl even terug te komen op HEAT.

Ik denk dat ik wèl gelijk heb.

Trivia op IMBD

The first film to ever feature both Robert De Niro and Al Pacino acting together, which created much hype prior to release. They both starred in The Godfather: Part II (1974) but never shared the screen together as split chronology prevented this. When this movie was finally released, even its advertising material promoted the film as a De Niro/Pacino "showdown."

Terug naar deze film.

Wat word ie mooi!!!!! Hoop ik.

16 Oktober staat al in m`n agenda......Eindelijk ècht samen.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Deze film kan alleen nog maar tegenvallen door de torenhoge verwachtingen die iedereen schept. En aan het verhaal te zien zal de film dat ook zeker gaan doen, vooral omdat regisseur Avnet geen Michael Mann is.