• 9.379.744 stemmen

Met onder meer: Jack Nicholson, Morgan Freeman en Sean Hayes

Releasedatum: 27 maart 2008

Plot The Bucket List

"Find the joy."

Miljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en arbeider Carter Chambers (Morgan Freeman) ontmoeten elkaar op een speciale kanker-afdeling in een ziekenhuis. Beide mannen zijn terminaal ziek en hebben niet lang meer te gaan. Toch hebben ze beiden nog genoeg dingen die ze willen gaan doen. Op een dag besluit het oude tweetal om uit het ziekenhuis te ontsnappen om de lijstjes met dingen die ze ooit nog hadden willen doen te gaan uitvoeren.

niethie

Redelijk filmpje dat prima wegkeek, het verhaaltje was inderaad wat cliche maar dat heeft me verder niet echt gestoord verder goede rollen van oude rotten (in het vak) Nicholson en Freeman en wat leuke one liners/grappen.

avatar van Xabre

Xabre

Werkelijk prachtige en pakkende film. Je weet wel waar het verhaal naartoe zal gaan, maar het is echt goed uitgewerkt.

Het was lang geleden dat ik nog zo'n echte prestatie had gezien van Morgan Freeman!

Een echte aanrader in zijn genre!

avatar van helleke

helleke

Een leuke film met af en toe grappige momenten.

Maar echt vlot vooruit ging het wel niet.

Geen superfilm maar eens het bekijken waart.

2,5 sterren.

avatar van katteke

katteke

Behoorlijk gelachen tijdens deze film

avatar van janhero

janhero

Leuke film. lekker om te kijken. Kreeg regelmatig een grijns op mijn gezicht.

avatar van Yugnav

Yugnav

mooie film, met twee acteer-kannonnen die goed samen spelen...

avatar van Bosniian

Bosniian

haha, tis een leuke film. En ik heb vaak gelachen tijdens deze film.

Verhaal is ook boeiend, het is een aanrader

avatar van bazillion

bazillion

Vond dit echt zo'n gemoraliseerde film. Wel erg leuk, dat wel.

niethie

Vond ik ook maar door de aanwezigheid van Nicholson en Freeman heb ik me prima vermaakt.

avatar van bazillion

bazillion

Ja, maar ik denk dat het een rtl4 film voor de woensdag zou zijn als ze absent waren. Weet niet hoor, maar volgens mij komt het ook wel door roemrucht. Als het twee onbekende acteurs waren geweest, zou 3,76 sterren wel een beetje overrated zijn geweest. Vind ik.

niethie

Precies, als die twee niet hadden meegedaan had ik waarschijnlijk ook een lagere stem gegeven en sja waarom deze film nou zo'n hoog gemiddelde heeft snap ik ook geen bal van, idd echt typisch zo'n cliche verhaaltje waar een dodelijke ziekte als kanker mee in de mix wordt gegooit, twee bekende namen en ja hoor je hebt je bioscoopje vol tranende en lachende mensen weer een paar weekjes propvol (maarja sommige mensen weten niet beter), Hollywood toch ook af en toe, kwaliteitsfilms maken doen ze niet meer, het draait alleen maar om het geld.

avatar van Jessica71

Jessica71

Het bijzondere van deze film is volgens mij juist dat een vrij cliche gegeven op unieke wijze is uit gewerkt, zonder clichematig of overdramatiserend te worden, zoals al snel gebeurt bij films met zo'n thema. De film is een prachtige karakterschets van twee mannen die elkaar op een keerpunt in hun leven ontmoeten en elkaar iets te bieden blijken te hebben. De acteerprestaties van zowel Nicolson als Freeman zijn bijzonder te noemen, er is duidelijk chemie tussen de heren, en ik vroeg me ook af of ze eerder samen gespeeld hadden, zeer goeie vondst!

Ik heb erg gelachen en was zonder meer geboeid door deze film.

4 sterren van mij!

avatar van A-neet

A-neet

die twee mannen he! dat kon ook alleen maar een zeer aangename film worden

avatar van Lui

Lui (crew films)

• 11914 stemmen

inderdaad, het is een heel slap verhaal.. de acteurs doen het hem. toch best vermakelijk.. ik heb me niet verveeld

avatar van Criticism

Criticism

Het is misschien niet het orgineelste verhaal, maar door de aanwezigheid van Morgan Freeman en Jack Nicholson heb ik me toch vermaakt.

avatar van Gromule

Gromule

Heerlijke film...

avatar van dennis1979

dennis1979

Het kon ook niet missen: The Bucket List is geregisseerd door Rob Reiner en de cast is ijzersterk met Nickelson en Freeman. De grappige en soms ontroerende dialogen geven mij een heimweegevoel naar de tragikomedie zoals hij bedoelt is. Eigenlijk is alles goed aan The Bucket List, alleen had het verhaal wel iets meer uitgediept mogen worden. Maar dat is muggenziften, dus gewoon 4****.

avatar van Baklap

Baklap

1 woord.. super!

Genoten, mooi film goed thema heerlijke cast gewoon een mooi product. Ik doe mee met mijn voorganger.. een 4!

avatar van Riddick

Riddick

Hele mooie (en toch wel feel good) film. Geweldige acteer prestaties!! Kan hier verder niet veel over zeggen omdat het simpel geweldig was!

avatar van Ellen1982

Ellen1982

ik had er meer van verwacht. Ik heb hem niet afgekeken omdat ik de film langdradig en saai vond worden. Erg jammer want de acteurs waren perfect!!!

avatar van jesseverdellen

jesseverdellen

Harstikke goede film. Grappig maar ook ontroerend. Jack Nicholson en Morgen Freeman kunnen natuurlijk harstikke goed acteren wat deze film nog interessanter maakt. 4 sterren omdat ik het soms net iets teveel dramatisch vond.

avatar van sSjorsz

sSjorsz

Perfecte combinatie van feel-good en drama, echt zeer geslaagd

avatar van mos18

mos18

JK kon me tranen niet vasthouden op het laaste moment van de film

avatar van witboek

witboek

Twee mannen die kanker hebben ontmoeten elkaar en leren elkaar kennen. Ik vond de film wel leuk en aangenaam om te zien. Hij begon traag, maar dit veranderd zeer snel. Het is sentimentieel en grappig. Deze film is zeker niet slecht. Ik heb ervan genoten. Ik dacht nog eerst dat het een mindere film was, maar was verast.

avatar van sofripa

sofripa

Uitstekende film die naar mijn beleving de juiste snaar raakt zonder dat het te zwaar of te sappig wordt. Geeft nog maar eens stof tot nadenken wanneer het einde nadert. 4*

avatar van Rubenkl

Rubenkl

met 2 van mijn favoriete acteurs kan het eigenlijk niet mis... en dat gaat het ook niet, de zwarte humor van nicholsen is begin tot eind vermakelijk (traag kan ik me dan ook niet in vinden want het zit er gelijk goed in) en de dialogen waar de film grotendeels op steunt worden nooit saai. Verder vond ik de film prima vermaak maar de scene met de shelbie's te ver gezocht. Het mooiste vond ik het zij-verhaal met freeman's vrouw (left a stranger, came back a husband).

prachtfilm!

avatar van Everlast

Everlast

Leuke film. Maar inderdaad maken Nicholson en Freeman deze film. Er zou denk ik weinig van de film overblijven wanneer de 2 hoofdrolspelers onbekend zouden zijn geweest. Mooi einde. Heb er van genoten.

avatar van gotti

Vooral Nicholsen maakt de film. Freeman deed wel heel erg wat ie anders ook doet; Nicholsen ook, maar toch minder en hij komt er altijd wel mee weg...

avatar van miwaja

miwaja