• 9.377.055 stemmen

Geregisseerd door: Marc Schölermann

Met onder meer: Milo Ventimiglia, Michael Weston en Alyssa Milano

Plot Pathology

"No body is safe."

Een groepje geneeskundestudenten raakt in discussie over de 'perfecte moord'. Ze besluiten een weddenschap af te sluiten wie van hen een dusdanig perfecte moord kan begaan, dat zelfs de beste pathologen niet kunnen achterhalen wat er gebeurd is met het slachtoffer. Met alle gevolgen van dien.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Gwen Williamson

Chip Bentwood

avatar van Koerok

Koerok

matthijs_013 schreef:

Iets zo slecht vinden dat je het afzet, geeft je geen recht om te stemmen.

Tsja, ik vind van wel. Dan hadden de eerste 45 min maar beter moeten zijn.

Een film kan altijd nog een wending nemen.
Kan ja, maar nogmaals: dan hadden ze meer aandacht moeten besteden aan de 1e 45 min!

Iedereen heeft verder zijn eigen waarde aan punten, maar iets zo slecht vinden dat je het afzet, lijkt mij geen 1,5 waardig. Dit betekent dat je pluspunten vindt. Waarom zou je dan een film afzetten?
Maar niet genoeg om 'm uit te kijken. Blijkbaar...

avatar van christophel

christophel

vreemde film, maar toch zeker niet slecht gespeeld, toch een 3.5

avatar van obezzi

obezzi

doeze schreef:

Film na ongeveer 45 min. afgezet. Ik vond het maar een saaie, wazige, ranzige flutfilm.

Maar ja,...............ieder zijn eigen smaak, he. Misschien dat iemand anders hem wel helemaal te gek vindt. Ik in ieder geval niet.

precies dat

avatar van glass

glass

Hmm viel me erg tegen,had er meer van verwacht aardig om eens te kijken maar daar blijft het wat mij betreft bij.Wel goed gespeeld

avatar van kentaro

kentaro

hele saaie en vage film. is ook heel erg ongeloofwaardig. vind een gemiddelde rating van 3.0 nog vrij hoog.

avatar van susanenruud

susanenruud

Slechte film, geen verhaallijn. Het karakter van de hoofdrol verandert erg snel waardoor het verhaal onrealistisch is.

Het is een leuke film als je wil zien hoe iemand kapot gaat aan drugs en andere crap.

avatar van Lui

Lui (crew films)

kentaro schreef:

ja, dat vind ik ook. had 2.5 hoog genoeg gevonden

avatar van mixmaster

mixmaster

wat een gezeik weer hier , ik vind dit gewoon een goeie spannende film die goed in elkaar zit en je tot het laatste moment aan de buis gekluisterd houd.

avatar van lagaiske

lagaiske

Goeie film met eens een origineel verhaal.

Zitten enkele leuke gore stukken in.

Het verhaal is totaal ongeloofwaardig maar dit wist me niet te storen.

Leuk en onverwachts slot van de film trouwens.

avatar van Jiinke_

Jiinke_

Een saaie, en stomme film.

Beetje mensen vermoorden als spel.

Onrealistisch en stom.

Het was ook totaal niet eng, en de eerste 45 min. waren saai maar de rest van de film ook.

avatar van JoleneWatchesYou

JoleneWatchesYou

Ik vind 'm zeker geslaagd.. Ik houd wel van een beetje ECHTE horror, zoals opengesneden lijken,... Snap niet wat bepaalde mensen niet goed vinden aan deze film. Horror is nu eenmaal ziekelijk, een horror die niet ziekelijk is noem 'k géén horror!

4'tje !

X

avatar van aerts007

aerts007

Flauwe (thriller) die me op geen enkel moment kon boeien.

Sommige scene's zijn echt ongeloofwaardig!

avatar van modinator

modinator

Als je het verhaal op het eerste gezicht leest ,dan zou het een goede film kunnen zijn;zij het niet dat die zogenaamde doktoren zich als kleuters met hoogmoedwaanzin profileren.Een beetje doktor heeft toch iets ethisch en wil het voor de wetenschap doen.Deze film is gewoon dom ik heb hem zelfs eerder afgezet.....

avatar van J filmrecent

J filmrecent

Apart verhaal, veel snijwerk in het menselijk lichaam.

Een Horror van deze tijd.

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

heel aardige film, een stel artsen die een 'moord-spel' spelen, en natuurlijk loopt dat niet goed af.
onrealistisch? misschien. Maar vergeet niet wat er gezegd wordt; je kan het zo gek niet bedenken of het gebeurd. En waarom zouden serie moordenaars niet voorkomen onder artsen?
Het eind is cool, liep ff een rilling over mn rug toen Ted in hem begon te snijden terwijl hij nog niet helemaal weg was (AUW!) 3.5*

avatar van Pkunk

Pkunk

Ik heb deze film 1* gegeven omdat ik me erg gewoon naar door voel. Als ik een film kijk wil ik daar plezier aan beleven, en deze film was gewoon een en al ellende. Niet omdat de acteurs slecht waren, niet omdat het camera werk slecht was en ook niet vanwege de muziek, maar puur en alleen vanwege het verhaal.
Slechte eindes kunnen best, maar dit was gewoon pure ellende

avatar van The_Game

The_Game

Pkunk schreef:
Slechte eindes kunnen best, maar dit was gewoon pure ellende

als je graag vrolijk wilt worden door films, waarom ga je dan niet gewoon alles van Walt Disney kijken dan?

avatar van lagaiske

lagaiske

The_Game schreef:

Ja of de dvd box van de teletubbies!!!!

avatar van mancomann

mancomann

Ik vond dit wel een spannende film (Geloofwaardig? nee ...maar moet een film geloofwaardig zijn ? Vind je Badman,Superman, Saw enz zo geloofwaardig?)

Het begin moest echt even op gang komen maar later werd het toch echt wel een spannende film .

avatar van yabadoop

yabadoop

TOch wel een goeie film hoor. Tuurlijk tis een beetje vreemd begin maar toch wist tie me te boeien tot het einde. Een beetje suspense en dus een 4 puntertje

avatar van Insignificance

Insignificance

‘No body is safe’, aldus de tagline. Dat klopt. Een groep pathologen wordt versterkt met een golden boy van buitenaf, dr. Grey. Al snel blijkt de groep onderling een soort omgekeerde eed van Hippocrates te hebben afgelegd; ze zorgen zelf voor de stoffelijke overschotten waar ze sectie op verrichten.

Aardig gegeven voor een morbide film, waar het deels ook wel in slaagt. Lichamen worden opengereten alsof het om slachtvee gaat, vitale organen worden als proppen papier rond geslingerd en een brute kill blijkt niet veel meer dan voorspel te zijn. De kelder waarin de medici hun sectie verrichten heeft veel weg van een Middeleeuwse kerker en de sfeer van de film is door kleurgebruik passend grimmig. Helaas is het qua verhaal stukken minder.

De brave dr. Grey wordt wel heel gemakkelijk in het spel van de groep opgenomen, de karakters zijn net zo vlak als ze fout zijn en de film ontbeert spanning. Het camerawerk en enkele psychedelische shots maken het tot een ietwat rommelig geheel, dat ondanks een fantasievol onderwerp tamelijk voorspelbaar voortraast. Het komt allemaal wat afgeraffeld over. Iets wat niet wordt weggenomen door wat sexploitation en al helemaal niet door de aanwezigheid van Alyssa Milano; een werkelijk waardeloze rol.

De basis van het plot getuigt van een creatieve (en zieke) geest, maar de uitwerking laat nogal te wensen over.

avatar van vwtune

vwtune

ik geef hem een 3,5 omdat ie mij best heeft weten te boeien.

tsja, als je niet van lijken houdt.... dan moet je hem niet kijken.

avatar van JCArkesteijn

JCArkesteijn

Heerlijke film! Enigszins voorspelbaar soms maar goed geacteerd en een verfrissend verhaal.

avatar van candymancandyman

candymancandyman

Gewoon een lekkere horrorfilm/thriller met aardig acteerwerk door een handjevol knappe b-acteurs. Leuk bizar verhaal met het nodige hak en snijwerk. Ik vond de effecten toch wel lekker ranzig en af en toe net echt. Wat zijn er toch zieke geesten op de wereld. Het einde was ook wel tof.

avatar van Zinema

Redelijk enge thriller met best wel wat gore. De film begint ijzersterk om snel tot hapklare brok te worden veranderd. Het helpt niet mee dat de motivatie van bepaalde characters niet goed worden uitgediept. Naar het eind toe wordt de film matig. Toch nog bovengemiddeld.

avatar van Vanuatu

Vanuatu

Heb zelf verscheidene obducties bijgewoond. Ik moet zeggen dat het snijwerk in deze film op een voortreffelijk goede wijze is gefilmd. Aardig verhaal met een toch wel verrassend slot. Geem 'm dan ook 4 scalpeltjes.

avatar van Ge2rt

Ge2rt

Niet zo'n beste film, en dan hebben ze ook nog - zeer misplaatst - muziek van de O.S.T. van Babel gepikt: Bibo No Aozora. Dat is op het einde.

Voor mij als geneeskundestudente was de film zeer vermakelijk...

Uiteraard leer je in beginsel je patiënten te genezen! Wat heb je daarentegen aan een film waarin alles verloopt zoals in de realiteit van alledag. Het is interessant om alles een keer helemaal over de top vanuit een ander perspectief te zien...

avatar van tboezem

tboezem

Ondanks de negatieve berichten op di forum, heb ik de film toch afgekeken. En inderdaad. Veel slechter heb ik ze niet gezien. Mijn verwachtingen waren aangenaam, na het lezen van de flaptekst.

Maar helaas, het was inderdaad een vreselijk slechte film, niet spannend, niet eng, niet grappig, niet mooi: stom.

geen aanrader, dankzij het (gelukkig nog wel) goede acteerwerk, een 2

avatar van MuteMath

MuteMath

Niet heel slecht. Minpunten voor de hoofdrolspeler en de misplaatste muziek. Verder wel een goede sfeer en de film bleef boeien

***