• 9.376.689 stemmen

Geregisseerd door: Marc Schölermann

Met onder meer: Milo Ventimiglia, Michael Weston en Alyssa Milano

Plot Pathology

"No body is safe."

Een groepje geneeskundestudenten raakt in discussie over de 'perfecte moord'. Ze besluiten een weddenschap af te sluiten wie van hen een dusdanig perfecte moord kan begaan, dat zelfs de beste pathologen niet kunnen achterhalen wat er gebeurd is met het slachtoffer. Met alle gevolgen van dien.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Gwen Williamson

Chip Bentwood

avatar van G to the J

G to the J

Hectometersnor schreef:

Wat een afschuwelijk film, slaat helemaal nergens op. Zo ongeloofwaardig als de pest en daarnaast gewoon ranzig, maar echt verkeerd ranzig. Elkaar gaan berijden in het bijzijn van dode lijken. Tot op het smerige af. Ik irriteerde me vrijwel aan elke acteur, niemand die ook maar een beetje geloofwaardig overkwam.

mee eens....

De acteerprestaties waren ronduit slecht.

Maar voor het scenario..

Het gouden ei had ook het idee van perfecte moord..

alleen die was wel gelukt in verhaal..

Deze niet..

Wat een kut film

nu ik er over nadenk stel ik mijn 1* naar benede

avatar van Keesgommers

Keesgommers

Vond hem wel vermakelijk, maar ook niet meer dan dat. Drie sterren voor deze film.

avatar van rep_robert

Beetje een ongeloofwaardige film, als je dat een beetje opzij zet blijft er een leuke popcorn thriller voor tussendoor over.

Niet bijzonder in alles, maar zeker ook niet slecht...

(en zeker bepaalde dames niet )

avatar van Jokerman

Jokerman

Het verhaal op zich is erg goed. Maar de film laat in een hoop opzichten te wensen over.

Waar films vaak te traag zijn in de opbouw naar de climax, was er bij deze film duidelijk geen tijd over voor de opbouw. En dat, samen met de 'saaie' acteurs die niet meer dan gemiddelde rollen neer kunnen zetten, haalt alle energie uit de film.

Ik stel voor om over een jaartje of 10 een remake te maken en er dan iets meer tijd/geld in te steken.

2.5* voor het verhaal.

AddictedToMovies

Wat is er zo goed aan het verhaal? Net als de rest, prut als je het mij vraagt.

avatar van metalfreack

metalfreack

ik vind het verhaal juist zeer goed. Oke het is niet 100% geloofwaardig maar er zijn wel al eens ongeloofwaardigere films gemaakt, en hierbij stoort het mij ook eens niet. Vind dit echt een film dat de moeite was en vind deze ook onderschat, deze is toch minstens een mooie drie waard.

AddictedToMovies

Maar WAT is er zo goed aan het verhaal? Er zit echt helemaal niks in, behalve van die 'mensen zijn beesten' troep.

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Ik heb hem bekeken omdat de cover mij aansprak.

Ik heb deze film graag bekeken. Ik vond het wel amusant om te zien welke manieren ze allemaal vonden om iemand te vermoorden.

Als je eens een avondje wil ontspannen kan deze er wel nog bij.

Ik vind het niet echt een thriller.

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Naar het einde toe wordt het ongeloofwaardig, jammer.

avatar van flipflop

flipflop

Best vermakelijke, maar erg vreemde film. En ik snap dat iedereen zeikt over de ongeloofwaardigheid, maar zo erg was het niet. Ik dacht al aan paranormale shit, maar die was er gelukkig niet.

Redelijke acteurs, erg goede sfeer, en een, laten we eerlijk zijn, erg origineel verhaal. Wel meer een thriller dan een horror.

avatar van Rosicky

Rosicky

Met recht een van de slechtste films die ik ooit gezien heb. Volslagen belachelijk, ongeloofwaardig en ranzig. De twee hoofdrolspelers doen verwoede pogingen om te redden wat er te redden valt, maar dat mag niet baten. Bar- en barslecht.

Rosicky schreef:

I couldn't agree more.

tal1b schreef:

jezus, wat wordt deze slecht gewaardeerd???

Jezus kan daar niet aan doen hoor.

JDSsmetje

Ik heb deze film gekocht en wist vrijwel dat het gemiddelde niet al te hoog was maar het plot stond mij wel aan en ik dacht dat dit nog wel vermakelijk zou kunnen worden. Dat is jammer genoeg iets te weinig geworden. Het middenstuk is nogal saai en boeit echt te weinig maar ok, ik vond het einde dan plots weer heel erg boeiend. Ik begon een zekere spanning te voelen en je komt hier en daar wel eens te staan voor een verassing. Anderzijds is deze film onrealistisch maar in deze prent stoort dat werkelijk niet. Ik ging eerst 2* geven maar na het einde gezien te hebben 2,5*.

Op de hoes staat er horrorthriller, maar ik geef toch de voorkeur aan het genre dat op Moviemeter staat. Ik verkoop hem trouwens voor € 2,5.

AddictedToMovies schreef:

Maar WAT is er zo goed aan het verhaal?

Hoeveel thrillers ken jij nog over Pathologen ? Als dit de enige is is het verhaal toch vrijwel licht origineel.

avatar van godvader

godvader

Vond het wel een aardig filmpje, niet echt top. De spanning vond ik er wel goed in zitten en ik vond het einde wel goed. Maar het is geen film die ik nog een keer zal gaan kijken.

avatar van yeyo

yeyo

JDSsmetje schreef:

Een apart thema wil nog niet zeggen dat een film origineel is. Het is de manier waarop de inhoud is uitgewerkt die van belang is.

yeyo schreef:

Och ja ok, maar vind het toch eens wat anders...

avatar van tal1b

tal1b

AddictedToMovies schreef:

maar WAT vond jij zo prut? Mag er geen fim goed gevonden worden als jij het prut vind?

I couldn't agree more.

fijn he, eindelijk erkenning

JDSsmetje schreef:

Ik verkoop hem trouwens voor € 2,5.

jezus, niet duur!

avatar van -Roald-

-Roald-

JDSsmetje schreef:

Ik verkoop hem trouwens voor € 2,5.

Bij de FRS nieuw voor €2,50

tal1b schreef:

De film heeft helemaal NIKS in zich: geen spanning, geen diepgang, geen goede mensenstudie, geen goede acteurs, geen goede muziek, geen humor, geen prachtige climax, alleen maar smerige, ranzige moord- en seksscenes. Nee dank je, niks voor mij. En natuurlijk mag je de film goed vinden, alleen bij films die ik zo slecht vind als deze, snap ik niet wat andere mensen er goed aan vinden.

-Roald- schreef:

Bij de FRS nieuw voor €2,50

Heb het even nagekeken en het klopt inderdaad. Prijs = € 1,65.

avatar van magaal

magaal

niet veel aan

avatar van Rizz

Rizz

Wat een ongelooflijke bout film. Ongeloofwaardig, smerig, slechte acteerprestaties en een slecht verhaal.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Wat een schijtfilm zeg! Nogthans het verhaal op zich had veel te bieden, maar is zo gigantisch dom verkeerd uitgewerkt dat het niet leuk meer was. Ongelooflijk hoe die jongen zich laat meeslepen. Een primus dokter, meneertje weet alles, meneertje ik ben overzelfzeker laat zich even dronken voeren door een groep die hem een uurtje ervoor juist héél duidelijk maakt dat ze hem helemaal niet moeten. Geweldig toch dat je even een avondje uitgaat met mensen die je niet moet hebben en wederzijds.

En ja dan die titel, het goorste verwacht je, maar dat blijft zo goed als volledig uit. Bovendien heeft de film zo goed als geen spanning, dat eeuwig gezeik over de maatschappij buiten beschouwing gelaten. En ja dan al laatste resten er nog van die momenten die totaal niets toevoegen aan het verhaal. Twee meiden die zich te onpas aflebberen voor iedereen zijn ogen en dan de hoeveelheid onnodige seks.

Moest ik sterven tijdens deze film, dan mogen ze als doodsoorzaak noteren "overleden tijdens slaap".

avatar van chevy93

chevy93

Ik kon maar niet wakker blijven tijdens deze film. Ben zelfs een paar minuten in slaap gevallen .

Misschien nog een keertje herzien, maar voorlopig blijft dit cijfer mooi staan

2,0* naar 1,5*

avatar van K@i

K@i

Raar

Vaag

Slecht

avatar van Michaelpitt

Michaelpitt

Ik heb nergens een verhaallijn kunnen ontdekken. De hele film bestond uit een aantal gebeurtenissen die achter elkaar werden afgespeeld maar verder weinig met elkaar gemeen hadden. Behalve het 'mensen zijn beesten' gedeelte zat er ook totaal geen diepgang in het verhaal.

avatar van DonViseroo

DonViseroo

scenario was niet echt goed uitgewerkt

film zonder hoogtepunten

de acteerprestaties daarentegen vond ik redelijk goed

avatar van asscheman

asscheman

Vond de film wel aardig. Geen topper, maar een leuke film voor tussendoor.