Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Stuart Gordon
Met onder meer: Mena Suvari, Stephen Rea en Russell Hornsby
Gesproken taal: Spaans en Engels
Plot Stuck
"Two Destinies Are About To Collide."
Als Brandi (Mena Suvari) op een nacht naar huis rijdt na een avondje stappen, rijdt ze per ongeluk Tom (Stephen Rea) aan, als deze niet goed uitkijkt bij het oversteken. Door de grote klap vliegt Tom over de motorkap van Brandi's auto, barst met zijn hoofd door de voorruit en zit vervolgens vast. Helemaal in paniek en niet wetend wat ze moet doen besluit Brandi om verder te rijden, terwijl Tom met zijn hoofd vastzit in de voorruit en zijn lichaam op de motorkap ligt. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Brandi Boski
911 Operator (stemrol)
Cabbie
Spartaan1986
Ben benieuwd naar de nieuwe van Stuart Gordon
Met Mena Suvari (American Pie,American Pie 2,American Beauty)
Stephen Rea (Breakfast on Pluto,The Reaping,V for Vendetta)
Russel Hornsby(Get rich or die Tryin,Meet the Parents,After the Sunset)
Halcyon
Trailer oogt fraai. Deze film zou [b]gebaseerd[/] zijn op waargebeurde feiten, maar dan met een eigenzinnige Gordon aan het roer. Ben benieuwd wat dit zal opleveren...
RemyBl
Gisteren gezien in een redelijk goed gevulde zaal op het AFFF.
De corny tagline wordt meer dan waar gemaakt: 'Tom is having a bad day'. De elende die de man op twee dagen krijgt te verwerken is ongekend. Goed gespeeld trouwens door Stephen Rea, wat een goede acteur, die de film een stuk omhoog trekt. Standaard scenes wisselen af met absurde, geniale en komische scenes. Kortom vrij grillige regie.
Uiteindelijk te klein en simpel om echt te beklijven, ondanks een aantal sterke scenes.
Idd net iets te klein om echt te blijven boeien. Na een uurtje had ik het wel gezien... Jammer.
Meneer Bungel
Trailer ziet er goed uit! Kan hem helaas nog niet ergens vinden...
Pugsley
Mariovane
Deze ziet er beter uit
henkula
Ik heb wel genoten van deze film, een keer geen onzinnige SAW situatie, beetje aangedikt natuurlijk, maar ja, zonder dat krijg je geen film.
Raffael77
waardeloze film. Totaal geen spanning en Suvari is wel heel diep gezakt.
Jammer want ze heeft ook wel hele goeie films gehad.
Wel maf dat het waargebeurd is en wel erg dat je iemand dan zo laat liggen.LOL
jstinissen
Goede film
beetje Stephen king´s Misery achtig vindt ik
heb er van genote
Meneer Bungel
Leuke nieuwe poster. Heb je hem gehuurd of gekocht jstinissen?
Zeer verrassende uitstekende thriller met een zeer rustige opbouw om daarna keihard toe te slaan.
Meneer Bungel
gewoon gekeken via het net
Aha, bedankt. Ik zal es zoeken...
ralfsjam
moet zeggen dat ik me vermaakt hebt. leuke low-budget (meer een thriller) film die op sommige punten een A uitstraling heeft. de gewonde man zag er echt gewond uit, en ook het ongeluk was goed. wel had ik moeite met het gestress tussen Mena Suvari en Russell Hornsby dat meer op comedie leek dan thriller. en die minuten waren jammer. het verhaal en de uitwerking waren prima en ook Stephen Rea was leuk gekozen. sommig acteer werk was wat aan de magere kant, maar al met al een dikke voldoende! 3.5
poster is wat vreemd, ik heb een betere gezien op het net! iets met een kruispunt en een man door de ruit???
EveroN
Het begon allemaal veel belovend, maar ook ik begon me te irriteren aan de ( flauwe, humoristische ) interacties tussen Suvari en Hornsby. Dit was volkomen onnodig en deed deels afbraak aan de prent. ( Had van mij anders 3.5* gekregen ) Rea speelt als gewoonlijk weer de deurmat waar ieders zijn voeten aan afveegt ( de beleefde sukkel in alle omstandigheden) en vloeken is hem vreemd. Het siert hem wel en ik mag graag naar hem kijken.
Nandini80
Moet hem nog bekijken, maar het idee vind ik wel wat hebben.
Ik ben benieuwd hoe het uitgewerkt wordt.
blitze810
ik ben benieuwd en ga hem toch maar bekijken........ Hé ik zie tevens dat EveroN ook misschien wel fan is van Toni Soprano hahahahahaha
EveroN
Tony ( Gandolfini ) Soprano RULES !!!!!
Meneer Bungel
Tony meets Tony, is ie dan toch schizofreen?

guylopez93
Wat een zeldzaam lelijke poster. Is er echt geen mooiere in omloop?
deze ziet er veel beter uit maar misschien te klein
hannes64
- 1926 berichten
Stukken beter...beter dan de film zelf.
Alleen `t ongeluk was wel aardig gefilmd, en Rea speelde goed.
1 Keer zien, en dan laten liggen.
Toch een voldoende van mij.
guylopez93
gister avond bekeken en ik vond het een goeie film die beter was dan ik had verwacht nadat ik de reacties had gelezen
goeie acteer prestaties van Mena Suvari en vooral Stephen Rea
het ongeluk zag er heel goed uit, goed gedetailleerd hoe die knieen werden gebroken en z'n hoofd door de ruit ging enzo, het zag er gewoon heel realistisch uit hoe Rea eruit zag na het ongeluk.
De gesprekken tussen Suvari en Hornsby waren vaak komisch misschien niet echt gepast bij de film maar ik ergerde me er niet echt aan zoals sommige hier dat wel deden. Het einde vond ik ook heel goed, niet te snel en eenvoudig. Het einde was gewoon heel spannend en je kon niet van te voren al aan zien wie het zou overleven dus dat was gewoon goed gedaan.
KillBill1978
Kon mij niet boeien, zeker de eerste 3 kwartier zijn oersaai, Droevig acteerwerk. Het slot van de film maakt nog wat goed maar in mijn ogen zeker geen aanrader... 2*
Deze enigszins originele horror heeft een dusdanig irritant en voorspelbaar verhaal met langzaam tempo, dat zelfs 94 minuten een eeuwigheid lijken te duren. Matig.
vwtune
1: ik vind het geen horror
2: ik vind hem beter dan ze hier doen geloven.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Wai Dor Lei Ah Yut Ho