Genre: Horror / Actie
Geregisseerd door: Steve Barker
Met onder meer: Ray Stevenson, Richard Brake en Julian Wadham
Gesproken taal: Spaans en Engels
Plot Outpost
"You can't kill what's already dead!"
De mysterieuze zakenman Hunt huurt de ex-marinier D.C. in om samen met een team naar een onbewoonde plek te reizen voor een simpele missie. Het team moet een klein klusje opknappen in een oude, verlaten bunker, een opdracht dat in het eerste opzicht een makkie lijkt. Maar eenmaal in de bunker ontdekken D.C. en zijn mannen dat in de Tweede Wereldoorlog gruwelijke experimenten zijn gedaan in deze oude bunker. Als de mannen dan plotseling een overlevende vinden, komen ze er langzaam maar zeker achter dat er iets goed mis is en de heren in groot gevaar zijn.
D.C.
McKey
The Breather
Newsreader
GrandmasterW
Aardig vermaak. Verwacht geen wonderen, eerder clichés. Lijkt een beetje op deathwatch. Al met al niet slecht voor op een zondagje.
lordhumangus
Lijkt meer op de "The bunker" uit 2001. Niet echt bijzonder. De hoofdrolspeler speelde in de serie "Rome" als Titus Pullo.
Miss Sway
Ik vond het niet dusdanig verspeelde tijd echter zou de film nu ook niet zo snel aanraden. Idd, bij mij kwamen ook the bunker associaties naar boven.
hoplos
De soldaten waren een beetje ongeloofwaardig in hun doen en laten wat toch gaat irriteren na een tijdje.
De film zag er wel goed uit en de spanning wordt in het begin ook wel lekker opgebouwd maar zakt, naar mijn mening, aan het eind toch was in elkaar.
Had meer ingezeten en doet inderdaad erg aan the bunker denken.
xentos
Vind het een film voor 1 keer te zien maar zeker niet een tweede keer, een 3.0*
Raffael77
Idd. Wat jammer is dat snel duidelijk wordt dat je moet wachten tot het eind. Spanning is opbouwend en de hele film door. Het moorden is bruut maar er is geen finale. 2,5
mattjo
goeie film vond ik, het einde is niet een happy end, zoals men gewend is in films, deze film is ook zeker niet geschikt voor de kids omdat er bruut geweld in voorkomt tot het gore aantoe .
van mij een dikke 4 als cijfer .
djerk
goeie film vond ik, indd het einde is niet een happy end,zoals men gewend is in films ,deze film is ook zeker niet geschrikt voor de kids omdat er indd bruut geweld in voorkomt tot het gore aantoe .
van mij een dikke 4 als cijfer .
Hallooooo zeg, kan je nog meer spoilen? Verberg die tekst eens even...
Many
Ik heb me anderhalf uur niet verveeld, daar houdt het ver mee op. Zeker geen aanrader.
djerk
Dit is echt te dom voor woorden om zoiets te schrijven.
en dan ook nog een 4 geven niet te geloven ,maar ja, ezels zijn er ook onder de mensen zoals DJERK die hier boven.
Excuseer?
grandpa
wat een vreselijke draak van een film is dit
srcipt 0,1
acteurs 0,1
uitwerking 0.1
kan jammer genoeg niet lager dan 0.5*, bagger hop naar de prullebak
Killerbert
ik vind dat de film tegen valt.
zeker geen happy end....
ik zou hem zeker niet nog een keer kijken.
en niet echt geloof waardig.
ik heb betere films gezien in deze genre
Edje666
Wel lekker hoor, goede sinistere sfeer en setting, gelijk vanaf de eerste minuut. Goede lange spanningsopbouw, zakt helaas op het einde iets in. Wordt nog wel even een cliff hanger uitgeperst, met de optie op een sequel.
Boeikens
Niet slecht.
Heeft een paar goede momenten maar het geheel is een beetje pover geworden.
Een film die vlot wegkijkt maar om hem nu een tweede keer te willen zien...?
Dimensie
Voor een stel mariniers reageren ze niet bijster intelligent en
geloofwaardig maar dit is dan ook horror....dus dan mag het?
Toch wel een vasthoudende spanning en geen spijt dat ik hem heb gezien.
Pestiis
ehm.... als je in slaap valt tijdens het kijekn van een film.... wat is er dan mis? :O
in dit geval de spanning die totaaaaaaaaaaaaal ontbrak!
slecht geacteerd ook nog es... een vaag verhaal....
2* voor de moeite
Een aardig verhaaltje dat helaas niet goed wordt uitgewerkt. Weinig spanning en na een aardig begin zakt de film al snel in tot een zeer clichématig standaardwerkje. Onvoldoende, maar e.e.a. is enigszins onderhoudend.
Skuller
Voor een stel mariniers reageren ze niet bijster intelligent en
geloofwaardig maar dit is dan ook horror....dus dan mag het?
Toch wel een vasthoudende spanning en geen spijt dat ik hem heb gezien.
Helemaal mee eens.
Rulo
Matig verhaal, al is het wel leuk bedacht... Jammer dat het een beetje slecht wordt uitgewerkt...
Spannend is het wel.
De Meester
Verhaal is eigenlijk niet echt duidelijk, maar het is wel spannend en voor een horror origineel. Veel meer valt er niet over te zeggen. 3*
kungfuzombie
Verrassend goed eigenlijk. Een paar best spannende scenes en de filmzag er fraai uit.
En dat die soldaten wat raar reargeerde komt misschien dat het huurlingen waren die voor een par duizend ballen een oorlogsland ingaan.
Heb in ieder geval al heel wat mindere horrorfilms gezien.
De Meester
Origineel concept van horror met "war", heeft ook zijn goede momenten maar dat wordt helaas lang niet continue gehaald. Kijkt verder wel lekker weg, maar dat is het wel..
voomzap
Bizar filmpje over een stelletje militaire randdebielen die zich door een indiana jones adept op de verkeerde plek hebben laten ingraven. Als dit pakweg 30 jaar geleden was gemaakt zou het een cultklassieker zijn geweest. Een 3 voor deze verder originele en occulte naziploitation. Wellicht nog een halve punt erbij later.
Deze poster is trouwens beter: http://www.flash-bang-movie-reviews.com/images/outpost2.jpg
TimF
Leuke combinatie tussen actie-oorlog en horror!
Mysterieus en verveelt geen moment. Het verhaaltje is soms wat vaag, maar de spanning is om te snijden. Ook is er hier en daar wat humor aanwezig.
Er is wel degelijk een finale, wat een eerdere reviewer ontkent. Het einde vond ik zeer goed gedaan zelfs!
Houd je van horror, oorlogs- of actiefilms? Kijken!
peukie
Vond de film we leuk om naar tekijken.
Leuk voor een avondje film.
Bart Simpson
Waste of time.
Je vind het tijdverspilling om naar de film te kijken, maar dan verspil je nog meer tijd om je mening over deze film te geven.
Bart Simpson
Leuke combinatie tussen actie-oorlog en horror!
Houd je van horror, oorlogs- of actiefilms? Kijken!
Ik houd van oorlogsfilms. Ik houd niet van ongeloofwaardige films. Raad je het mij dan nog steeds aan?
voomzap
Nee. Dit is een fantasie verhaal.
JDSsmetje
De inhoud vind ik wel nog een goed verhaal. Qua spanning zit het niet slecht maar ook niet erg goed. Snap dit ergens wel en had dat ook verwacht omdat er geen genre 'thriller' bij staat. Eigenlijk valt de film best wel mee maar acteerwerk vond ik niet zo goed. Poster 1 is goed maar poster 2 (deze dus) is niet goed.
verhaal 3
spanning 2.5