• 9.378.082 stemmen

Met onder meer: Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers en Bill Duke

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 27 augustus 1987

Plot Predator

"Soon the hunt will begin."

Dutch en zijn commando's worden in de jungle gedumpt om leden van een expeditie te gaan zoeken. De missie slaagt, maar wat ze niet weten is dat een onzichtbare jager in de bossen schuilt die menselijke prooien ontvelt en aan de bomen hangt. Al snel wordt duidelijk dat ze met een buitenaards wezen te maken hebben, dat het leuk vindt voor de sport op mensen te jagen. Maar de commando's zullen zich niet zonder gevecht laten pakken.

Major Alan "Dutch" Schaefer

Anna Gonsalves

Blain Cooper

Mac Eliot

Jorge "Poncho" Ramirez

Major General Homer Phillips

Rick Hawkins

Predator / Helicopter Pilot

Hostage Executed by the Russian (onvermeld)

avatar van charmed one

charmed one

het stond in de tv gids. ik heb het een paar weken geleden gelezen. er stond in dat ze van plan waren een remake te maken dus niks is dan nog zeker.dus we zien wel.

charmed one schreef:

Deze bedoelde ze waarschijnlijk. Hm, 2 x dezelfde link op één pagina.

avatar van charmed one

charmed one

ja die bedoel ik dan heb ik me vergist. het word een vervolg dus . nou ja beter toch dat het een vervolg word in plaats van een remake.

Bad ass film

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Predators (2010) - imdb.com

Die cast alleen al is teveel gemikt op een "one of everything" team: een Afrikaan, Trejo de Latino, de Jood Brody, de Rus (met de originele naam Nikolai, zucht), de obligate vrouw, en natuurlijk de leider van het stel met zo'n vreselijk forgettable prettyboy fuckface. Wat nog ontbreekt is de dikzak die de hele tijd eet en ruft, en een blinde hacker.

Nee, in de Arnie-versie uit 1987 was iedereen een badass Amerikaan. Allemaal gespierde karikaturen. Niks geen buitenlanders erbij.

H

Wel een indiaan.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Die technisch gezien dus nog Amerikaanser is dan de rest

avatar van White Trash

White Trash

Miss komt ''good old Painless'' nog wel opdagen in het vervolg..

White Trash schreef:

Miss komt ''good old Painless'' nog wel opdagen in het vervolg..

Komt ook. Die grote kale heeft er zo'n één volgens het script. Voor de grote kale moet je een paar linkjes terug naar de cast

Bad ass film

Wat ik me echter afvraag speelde Predator slechts met Arnorld of was Arnold zo sterk dat hij het wel even tegen Predator kon uithouden

denk het eerste

AGE-411

Old painless is mijn favoriet film-wapen

avatar van Rebel80

Rebel80

van wie niet

avatar van BS89

BS89

Lekkere film gewoon, maar logisch aangezien Arnold Scharzenegger erin speelt.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

BS89 schreef:

Lekkere film gewoon, maar logisch aangezien Arnold Scharzenegger erin speelt.

Geldt dat ook voor Jingle All The Way?

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Koert schreef:

COME ON! DO IT! KILL ME NOW, I'M HERE!

What's da madda, CIA got joo pushin too many penzilzzz?

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

GET TO THE CHOPAAAA!

avatar van BS89

BS89

JacoBaco schreef:

Geldt dat ook voor Jingle All The Way?

In dat genre wel ja

avatar van Jaxxx

Jaxxx

Predators (2010) - imdb.com

Ze kiezen express verschillende nationaliteiten, omdat het te maken heeft met het verhaal van die film. De predators selecteren over de hele wereld de meest evil personen om er dan vervolgens op te jagen. Ik heb trouwens vol vertrouwen in dieregisseur, hij is zeer talentvol en kan het niet slechter doen dan Anderson.

avatar van raafmau

raafmau

Geweldige film ( arnie supporter ), voor deze tijd natuurlijk goeie special effects. Ik was zelf 3 jaar toen deze film uitkwam .

Wacht met smacht op "predators" als het maar kan tippen aan deze classic *arnie*

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

AGE-411 schreef:

Wel een indiaan.

Met de naam Sonny...

avatar van Minotaures

Minotaures

Maar mooi dat Mahershalalhashbaz Ali meedoet, zeg...

avatar van Koert

Koert

Predators (2010) - imdb.com

Het mogen in de originele Predator dan allemaal Amerikanen zijn, er wordt wel heel hard een etnisch evenwicht/een groep vol standaard types gecreëerd.

De stoere Dutch, een cowboy, een indiaan, een mexicaan, twee negers en een nerd.

Niks mis mee verder, maar heus niet origineler dan het team dat we in Predators te zien zullen krijgen.

AGE-411

Bah, waarom moeten ze plots allemaal zo politiek correct mogelijk doen?

Pak nu es gewoon wat gespierde amerikanen en wat mini guns.

It did it before

denk het eerste

Koert schreef:

Eens!

avatar van Koert

Koert

Niemand die zich dit ook afvroeg

Naar mijn idee ziet de Predator, wanneer hij op Arnold stuit, in hem een mooie prooi en eindelijk een waardige, aardse tegenstander. Daarom ook doet hij zijn masker af en wil hij een 'echt' man-tegen-man gevecht met hem aangaan. Het is natuurlijk duidelijk dat de Predator Dutch in een seconde had kunnen afmaken, dus ik denk dat hij inderdaad eerst wat met hem speelt en hem uitprobeert. Voordat de Predator hem echt af kan maken is Dutch hem echter al te slim af met zijn legendarische camouflage, wapens en boobytraps.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Niet te geloven dat Arnold de Predator te slim af was. Fantastisch

Niemand die zich dit ook afvroeg

Nee, want het is ook geen goede vraag. Het was toch wel duidelijk toen hij het gezicht bekeek van Arnold....

avatar van The Hidden

The Hidden

Samen met Commando en The Terminator behoort Predator tot mijn heilige Arnie Trilogy

Volle 5* voor dit fantastiche actie/sf-spektakel! Spierballen en guns in het kwadraat! Zo hoorde het toen, hier kan je echter nu niet meer mee aankomen. Helaas en/of gelukkig maar.

* * * * *

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Goede film van Arnold, die jongen zijn stem is gewoonweg zo hilarisch en droog!

Knock, Knock!!

De film is best wel spannend, zeker als ze zo één per één verdwijnen. Het was de eerste die ik zag in de reeks, het tweede deel heb ik al lange tijd thuis liggen. Leuk om eens te bekijken.