Genre: Misdaad / Thriller
Geregisseerd door: Renny Harlin
Met onder meer: Samuel L. Jackson, Ed Harris en Eva Mendes
Plot Cleaner
"Solving a crime can be dirty work"
Tom is een voormalige politieagent met een lichte neurose richting angst voor onhygiene, die deze eigenschap ook in zijn werk meeneemt: namelijk het schoonmaken van plaats delicten. Hij raakt tijdens een zaak betrokken bij een uitvoerig web van intriges wanneer blijkt dat een moord in de doofpot is gestopt.
Tom Cutler
Victim's Neighbor
Vic
Xen0n
Interessant en niet-alledaags verhaal,
leuke film maar weinig meer dan dat.
Weinig spanning, toch de moeite waard om te kijken ook al kon ik het genre 'Thriller' niet echt in de film terug zien.
Deze film verdient wel ruim voldoende, 3.5*
Drekskiebel
Ed Harris en Eva Mendes zijn niet overtuigend, Jackson weer wel. Toch een leuke wegkijker. Had meer spanning in mogen zitten.
dhsaddink
Goed opgebouwde film...mooie plotwending... atleast... het duurde even voordat het bij mij ging dagen ^.^
Jackson was weer erg goed:)
skip
Redelijke film, neigt wel meer naar drama, in ieder geval is het geen heftige thriller.
doeshnormal
redelijke film
alleen een beetje jammer dat
net geen voldoende, een 5 (2,5 sterren)
kort0235
Redelijke film, geen topper.
Jackson : een prima acteur, eigenlijk draagt hij de film.
Maar hoef de film niet voor een tweede keer te zien.
Een 3.0*
skip
Mist de nodige spanning om echt een thriller te worden genoemd maar het is verder wel een aardige film. Inderdaad is wel duidelijk dat Jackson deze film draagt. 3*
tis wat
Redelijke film, geen topper.
Jackson : een prima acteur, eigenlijk draagt hij de film.
Maar hoef de film niet voor een tweede keer te zien.
Een 3.0*
helemaal mee eens
superred
Best een goede film, geen topfilm, maar er zat een goed verhaal in wat mij bleef boeien. Er zat weinig spanning in, maar hij is wel de moeite waard om eens te zien.
Grindhouse
Wat een
film zeg. Een beetje originaliteit is weer eens teveel gevraagd, zoals zo vaak in Hollywood tegenwoordig.
Film is wel aardig maar was tevens zeer voorspelbaar. Bij dit soort films weet je direct dat de man die vriendelijk wil helpen er altijd achter zit. Wel prima gespeeld door Samuel L. Jackson overigens.
PKlijnstra
En wederom een geweldige film van Samuel L. Jackson, film zit gewoon goed in elkaar, cast was geweldig en het einde zat ook goed in elkaar. Film klopt gewoon!
Film wist me echt te raken, in de persoonlijke situatie van Samuel.
Cleaner krijgt van mij 4*.
Woolf
Goede film, sterk geacteerd en bleef boeien tot het (helaas voorspelbare) eind.
orbit
- 12092 berichten
Runofthemill thriller.. nog een beetje draagelijk door SLJ.
Riche
Langdradige film, met plot gaten zo groot als de Grand Canyon. Niet spannend, niet bijzonder, ze hadden beter een ander verhaal kunnen verfilmen.
wade
aardige film, geen hoogvlieger maar een leuke voor een doordeweekse avond.
Arkan_Srbija
Ik vond het wel een goede film.. als je in de film zit.. wil je erachter komen hoe en wat en dat zie je pas op het einde. Hij is zeker niet voorspelbaar. Goede acteurs ook. Wel een aanrader
Dertien in een dozijn thriller, waarbij je na tien minuten eigenlijk al wel weet hoe de vork in de steel zit. Jackson is trouwens nog wel aardig op dreef in deze film en dat zorgt ervoor dat de film nog wel enigszins de moeite waard is. Mendes en Harris doen eigenlijk weinig bijzonders. Onderhoudend, maar daar heb je grootste pluspunt van de film eigenlijk al wel te pakken. Geen film die je bijblijft.
Mads Smikkelsen
Leuke thriller, blik op oneindig verstand op 0. Gelukkig met goeie acteurs.
Fran
- 1953 berichten
Het acteerwerk was heel erg mooi. Het samenspel tussen Jackson en Harris is erg sterk. De beelden in de film zijn ook mooi. Er hangt ook een spannend sfeertje in de film.
Tragisch moment was op het einde als je weet wat de dochter heeft meegemaakt, dat ze dan ook nog eens op jonge leeftijd iemand moet vermoorden.
Maar verder is dit een gemiddeldte thriller. Het verhaal is voorspelbaar en echt heel spannend is het nergens geworden.
SpikeR
ik vond het een goede thriller,
en uitstekend acteerwerk van Keke Palmer (de dochter rose)
ook Jackson en Harris presteerde goed in deze productie
een minpuntje is dat de samenwerkingsverband van de beide heren "in the old days" iets beter belicht had kunnen worden, zodat het einde wat intenser zou zijn geweestal met al zeker geen 13 in een dozijn thriller
bob de niro
Wel een aardige film,niet zo heel erg spannend behalve op het einde dan!3*
Verrassend ingetogen film van regisseur Renny ("ik pak alles aan") Harlin, met een goede cast maar een nogal simplistisch script. Voornaamste pluspunten zijn de sympathieke hoofdrol van Jackson en het fraaie camerawerk. De film begint sterk en lijkt zich enige tijd te gaan ontpoppen als een degelijke thriller, maar na een kleine drie kwartier krijgen de cliché's helaas de overhand en sleept de film zich naar een futloos einde. Jammer.
Kelly_90
Jah redelijk.
Samuel was weer goed.
Ik had er meer van verwacht.
Maar het is wel een voldoende.
Prima thriller met een sterk verhaal en goed acteerwerk,
Prima chemie tussen papa en dochter.
3,5 ster
Seppe4ever
Niet echt spannend, maar was best wel te pruimen. Knap acteerwerk.
Misschien nog eens kijken binnen 2 à 3 jaar wanneer ik het meeste ben vergeten.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus