• 9.374.150 stemmen

Hitman (2007)

Actie / Misdaad | 89 minuten / 94 minuten (unrated versie)

Genre: Actie / Misdaad

Speelduur: 89 minuten / 94 minuten (unrated versie)

Oorsprong: Verenigde Staten / Frankrijk

Geregisseerd door: Xavier Gens

Met onder meer: Timothy Olyphant, Dougray Scott en Olga Kurylenko

Gesproken taal: Engels, Russisch en Servisch

Releasedatum: 29 november 2007

Plot Hitman

"Most believe his very existence is a sin. But others know he is a necessary evil."

Een huurmoordenaar die werkt voor 'The Agency' en wiens naam alleen bekend staat als Agent 47 komt terecht in een politiek complot. Hij wordt achtervolgd door zowel Interpol als het Russische leger terwijl hij door Oost Europa heen trekt.

avatar van Justice4All

Justice4All

EINDELIJK!!!

Een van mijn lievelingsspellen word verfilmd. Jammer dat Vin Diesel niet de hoofdrol speelt.

Ach... ik hoop dat Timothy Olyphant goed is.

avatar van BlueSword

BlueSword

vet! hier zat ik op te wachten, die spellen waren inderdaad leuk.

en wat ben ik blij dat vin diesel het niet is, niet dat ik hem niet mag maar deze rol is niks voor hem vind ik, veelste breed en acteerwerk is niet zo super.

timothy vind ik kwa gezicht perfect gekozen.

Wassup !

Deze moet ik gewoonweg zien! De games zijn ook heel leuk.

Hopelijk wordt dit voor de verandering eens een goede verfilming van game naar het witte doek.

avatar van J.S.

J.S.

Maar goed dat Vin Diesel de hoofdrol niet speelt, zie hem het personage van 47 echt niet spelen.

avatar van gotti

Is de still hierboven niet gewoon uit de game zelf?

avatar van J.S.

J.S.

Daar lijkt het iig wel op ja.

avatar van stephan73

stephan73

Nee hoor, het is wel degelijk van de film.. Hier een foto van de set!

avatar van 606

deze wil ik echt zien als iemand een trailer heeft.

de games vond ik altijd super goed

1e trailer.

Hoewel de site waar de trailer staat het nogal afkraakt ben ik iig niet teleurgesteld... het valt me behoorlijk mee... sommige poses, de sfeer en de muziek uit de game lijkt iig bewaard te zijn gebleven... nou maar hopen dat de rest van de film wel aantrekkelijk is om te zien...

Thumbs up so far...

Wassup !

Vind best goede trailer eigenlijk. De nodige actie ziet er goed uit, maar het is maar een trailer. Ik snak naar meer!

avatar van Respekked

Respekked

Justice4All schreef:

EINDELIJK!!!

Ach... ik hoop dat Timothy Olyphant goed is.

Diesel heeft naar mijn mening tegenwoordig een te bekende kop. Vind het wel prima, dat hij het niet is (geworden)

avatar van BlueSword

BlueSword

wel aardige trailer, vooral de sfeer doet me echt denken aan de game!

avatar van P8rb

P8rb

hmm lijkt me wel een aardige film, heb gelijk weer zin om het spel weer te spelen.

avatar van whitedevil

whitedevil

zeker vet, de spellen waren gewoon super vet. nu hopen dat deze film net zo goed word.

en dat opera liedje doet het gewoon goed onder die trailer (geld ook voor hitman: blood money)

BlueSword schreef:

wel aardige trailer, vooral de sfeer doet me echt denken aan de game!

Bij mij juist hetzelfde.

avatar van 606

super gave, coole trailer heb er veel zin in

• 2067 berichten

Ik ben een fan van Olyphant en de trailer ziet er goed uit. Tevens heb ik het script gelezen en kan ik zeggen dat het met het verhaal wel goed zit, alhoewel het weer in zo'n typische Luc Besson "professionele assassin breekt eigen regels vanwege meisje" plot verpakt zit. Gelukkig wel wat aardige twisten en een goede balans tussen actie en verhaal.

avatar van TimD

TimD

Wat een slechte trailer, het verhaal klopt van geen kant wat betreft game, en die gozer is absoluut geen 47. Jammer.

TimD schreef:

De teaser brengt het ook compleet anders dan in het script. De daadwerkelijke film zal veel dichter bij de games staan. Wel knap dat je aan drie seconden footage kan zien dat hij niet geschikt is voor 47. Wacht tenminste tot er meer beelden zijn zodat je een daadwerkelijke indruk kan vormen.

En vergeet niet, een heleboel mensen waren overtuigd dat Daniel Craig de slechtste Bond aller tijden zou worden wat maar weer leert dat fans het niet altijd beter weten.

avatar van whitedevil

whitedevil

TimD schreef:

dat dacht ik dus ook toen ik de teaser aan het kijken was maar toen kwam dat stukje dat 47 bij de deuropening (wat vanaf de zijkant is gefilmd) zijn wapen langzaam naar boven deed en dat vond ik er toch best op lijken.

avatar van ramtin

ramtin

ik weet het niet hoor, ik vind Timothy Olyphant niet egt op agent 47 lijken. Agent 47 ziet er meer volwassen en emotieloos uit en ik vind Timothy Olyphant er niet zo uit zien.

Ik vind Jason Statham meer bij de rol passen.

davidov

Emotieloos gaat lastig als je het door mensen laat spelen. Ogen doen het de das om. De acteur lijkt me een prima keuze, Statham lijkt me te agressief en te ordinair voor de rol. Olyphant ziet er beschaafd en slim uit, alleen de emotie is wennen natuurlijk, maar niet onverwacht... een acteur is iets anders dan een hoopje nauwkeurig gekozen pixels

avatar van TimD

TimD

Tja, maar toch. Een emotieloze blik is mogelijk. Ikzelf had het liefst Statham in deze rol gezien, of een onbekende, goede acteur. Inderdaad, dat stuk met dat wapen en de zijkant is top, maar 47 en een relatie is voor mij de spreekwoordelijke druppel die het verhaal doet overlopen.

• 2067 berichten

Statham is mogelijk juist de slechtste keuze. De man is een huurmoordenaar-cliché geworden en bovendien heeft Statham absoluut niets weg van 47, tenzij je iemand al geschikt vindt als zijn kapsel in de buurt komt.

Sowieso moeten mensen eerst maar eens afwachten. Zoals ik eerder al zei, er waren mensen die er heilig van overtuigd waren dat Daniel Craig de meest waardeloze 007 ooit zou worden. Helaas voor hen bleek Craig praktisch de beste 007 te zijn.

Ik zeg dus, wacht eerst lekker af tot we Olyphant in actie zien voor je begint te zeuren, helemaal omdat we hem nu nog niet eens 5 seconden in actie hebben gezien.

sinterklaas

Eindelijk staat ie op de site. Ik ben al jaren een Hitman-fan en ik moet de film zien. Maar voor 47 hadden ze toch beter Jason Statham kunnen gebruiken. Die lijkt er toch meer op.

Ik hoop maar dat ze in de 2de deel (als die komt) die Rotterdam levels erin gaan gebruiken.

sinterklaas

Komt trouwens 29 November in de bioscoop.

avatar van Pimolition

Pimolition

Ik heb alleen de trailer gezien en die viel vies tegen, ze hebben een verkeerde acteur gekoze. Liever een onbekende die lijkt en ouder is of David Bateson de stemacteur van hitman in de hitman games en de man waarop hitmans uiterlijk is gebaseerd. Ook lijkt het thema veranderd ter zijn ten opzichte van de games, die de makers waarschijnlijk te gewaagd vonden. Zo is Hitman in de games een meedogenloze, vrouwafstotende man die gewoon zonder emotie zijn werk doet. En dan verschijnen er in de trailer moralistische teksten als:''he's here to strike down evil for our peace'' & '' protected by divinity''.

En Mr_White, Daniel Craig heeft nog geen Bond gespeeld, alleen als je het personage in Casino Royale Bond noemt. Wacht beter tot Bond 22

davidov

Hitman in de games is niet meedogenloos en zonder emoties. Hij helpt bijv dat hoertje in China, en gaat door een hel om zijn vriend de pastoor te redden.

Waar de laatste tijd die hype vandaan komt dat 47 totaal geen emotie kent en een monster is snap ik niet.... er is een verschil tussen "doing a job" en geen emoties kennen.

Tevens is het onmogelijk om een acteur een rol te laten spelen zonder enige emotie...zolang je het laat spelen door mensen en niet machines.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Timothy Olyphant is geen agent 47

sinterklaas

Inderdaad, die ogen lijken er helemaal niet op.

Ze hadden beter Jason Statham kunnen kiezen, of Moby....