Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Béatrice Dalle, Alysson Paradis en Nathalie Roussel
Gesproken taal: Frans
Plot À l'Intérieur
"Terror comes calling."
Vier maanden nadat Sarah zwaar gewond raakte bij een auto ongeluk dat het leven kostte aan haar echtgenoot, staat ze op het punt te bevallen van hun enige kind. Op de avond voor de geboorte in het ziekenhuis plaats dient te vinden staat een onbekende vrouw voor de deur die zegt een telefoontje te willen plegen.
La Femme
Policière municipale
Policier municipal 1
Policier municipal 2
JacoBaco
Jezelf met mensen in een film identificeren is heel normaal, maar doorslaggevend voor het eindresultaat vind ik het niet.
JacoBaco
Tja, wat kan ik zeggen, zo zitten er altijd wat rotte appels tussen.
Denk dat het per film verschillend is. Het ligt aan de mate waaraan je jezelf eraan ergert. Die factor ligt hier best hoog.
Denk dat een film als Scarface ook hoog wordt beoordeeld om de film, niet om het identificeren om de hoofdpersoon. Als veel kerels zich met Tony Montana kunnen identificeren zijn dat maar trieste kerels en vind ik dat compleet onbegrijpelijk.Spoiler: Vreemdgaan, je zusje vermoorden om een lullige relatie, van alles en nog wat snuiven en je vrouw slaan. Mij niet gezien
Jesse93
Nog een goed voorbeeld is wanneer ze aanbelt dat ze even moet bellen.Ik bedoel in hoeveel films is dit wel niet gebruikt en bijna in alle films loopt dit slecht af.
Ik vind sympathie voor iemand hebben best een grote rol spelen in een beoordeling. Als jij je kunt identificeren met iemand ben je veel meer geïnteresseerd in de film. Hierin geldt het meer dat of je meelij hebt met het slachtoffer. Natuurlijk was dat er wel een beetje, maar ze brachten het niet goed genoeg (voor mij althans) dat je er heel erg in meegaat en ze vol spanning en emotie zit te kijken.
Jesse93
Er kwamen geen 6 mensen om haar te helpen. Haar ouders kwamen gewoon langs en werden onaangenaam verrast. Later raakte de politie erbij betrokken ja, maar ze kwamen in elk geval niet allemaal tegelijk. En wel of geen sympathie hebben voor iemand lijkt me geen reden om dat mee te nemen in je cijfer. Verder had die gozer rooddoorlopen ogen volgens mij.
Maar ok, als jij een 0,5 geven.., je doet maar.
Er kwamen in zekere zin toch echt wel zes mensen. Dit waren namelijk: haar baas, haar moeder, 3 van de politie en een of andere schoffie die net was gearresteerd. En de laatste kreeg zelfs nog een soort shotgun in z'n handen. Het domme was ook nog dat ze haar steeds maar alleen lieten...
Tonypulp
mikey
Jawel, ze wilden wel (uiteindelijk) helpen.
Maar goed nu zijn sommigen wel erg kromme bananen aan 't rechtpraten.
chevy93
Naja, die eerste man kwam, omdat zij dat gevraagd heeft. Opeens staat daar een vrouw die claimt haar moeder te zijn. Waarom zou hij haar niet geloven? Daarna komt de echte moeder en je kunt het die man niet kwalijk nemen dat hij het spoor volledig bijster is en eerst even alles moet behappen. Wat mij dan vooral aan die scène stoort is dat de zwangere vrouw, zonder ook maar enig besef naar buiten komt stormen en de eerste de beste persoon die ze ziet een priem in haar nek steekt.
JacoBaco
Jawel, ze wilden wel (uiteindelijk) helpen.
Maar goed nu zijn sommigen wel erg kromme bananen aan 't rechtpraten.
Ze kwamen niet alle 6 tegelijk en met name haar ouders werden toch echt wel verrast en dat is niet zoals een telefoontje van hey ik ben in nood kom me helpen,.. ok we komen we eraan! En dat ze (uiteindelijk) daar wel waren om te helpen zie ik pas als kromme bananen rechtpraten.
- 1931 stemmen
Want jij zou natuurlijk eerst even goed bekijken of het niet misschien je moeder is..?
mikey
Gezien het resultaat lijkt me dat wel handig ja! Damn jeroen beat me!!
- 1931 stemmen
Misschien is het wel de kerstman!
@mikey: niet iedereen weet het resultaat van z'n handelingen voordat de handeling is uitgevoerd..
mikey
Jawel dat weet je JUIST wel, en daarom moet je altijd eerst kijken wanneer je iemand een priem in de hals ramt
@Jacobo
Het waren niet haar ouders, alleen haar moeder en haar baas
. Misschien een onbelangrijk detail, maar anders had die man echt wel zijn eigen vrouw herkent, denk je niet?
- 1931 stemmen
En de kans lopen dat je zelf neergestoken word o.d., liever niet.
Jesse93
Was het nou zo'n warrig verhaal dan?
Nee totaal niet, maar misschien hadden sommige een verkeerde ondertiteling ofzo
@Jacobo
Het waren niet haar ouders, alleen haar moeder en haar baas
Ja, en daar heb je dan wel weer gelijk in..
Bottleneck
wijze raad, zal er aan denken mocht ik ook in die situatie komen

Kon ze eigenlijk uberhaupt weten dat het wel eens iemand anders kon zijn, staat me niet meer zo goed bij
mikey
Er werd tanmelijk luid gepraat en met een gat in de deur... maar goed. Dat is wat flauw gezien het genre.
Bottleneck
Ja gezien het genre vind ik alles over (on)logische handelingen maar gemiep
orbit
- 12092 berichten
Zo kun je bij een SF ook wel gaan beginnen dat alles wat je ziet niet kan
erik1677
ja klopt orbit......wat een gemiereneuk weer bij deze film.
het is gewoon een heerlijke bloederige horrorfilm...punt
mikey
Precies, ook al kwam er een goep navy seals het huis binnen gemarcheerd die het allemaal af leggen tegen de dame in kwestie.. gewoon lache, genieten man!! Punt!

Ang-ma-reul Bo-at-da
Misdaad / Thriller, 2010