Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: John Simpson
Met onder meer: Katheryn Winnick, Jessica Lucas en Keir O'Donnell
Gesproken taal: Engels en Spaans
Plot Amusement
"Your Torture, Your Pain, Your Fear, His Amusement"
Drie vrouwen worden gestalkt door een pyschopatische moordenaar. Naarmate ze de waarheid langzaam leren ontdekken, komen ze er achter dat de moorden persoonlijk zijn en dat de dader iemand is die ze al jaren kennen. Terwijl ze de puzzel ontrafelen, moeten ze proberen in leven te blijven.
The Laugh
Tryton
Danny
Max
De Meester
Het deel met de clown is verreweg het beste. Als de film dat had kunnen vasthouden had het een erg goede horror/thriller geweest. Helaas wordt het een wat onsamenhangend geheel wat beter had moeten worden uitgewerkt. Niet vervelend om te kijken, maar had echt meer in gezeten..
Norma
Ik moet zeggen dat ik dit toch een knap griezelig filmpje vond! Wel was ik, held als ik ben, dankbaar dat er maar één of twee wegkijk-momenten inzaten, maar dat neemt niet weg dat er verder voortdurend een creepy sfeertje hing. Absoluut niets nieuws onder de zon, in grote lijnen is het allemaal wel bekend, maar toch vond ik het plotje nog wel aardig in elkaar zitten en bovenal doet de film gewoon waar hij voor bedoelt is: je meerdere malen de stuipen op het lijf jagen.
aerts007
stem verhoogt voor de clown scene. voor de rest vrijwel slecht
Inderdaad,4 minuten de clown scene,de rest is iets om snel te vergeten.
vwtune
Om te zeggen dat dit troep was, nee niet echt. Maar een top film, nee ook niet.
Die clown verhoogt mijn stem met een 0,5.
Danny1986
De film begon leuk, maar naar 3 kwartier sloeg de film om in allerlei rare verhalen.
Had er meer van verwacht, jammer.
glimmerman2000
Laura Breckenridge, onze Hit and Run ster speelt ook in deze film lees ik net.Toch maar snel even kijken!
film_kaza
Je krijgt 3 verhalen te zien die eerst niets met elkaar te maken lijken te hebben. Pas later komen ze samen. Maar het was allemaal wat matig. Slechte acteurs, standaard plot en het werd opgeefmoment iets te goor. Je moet er maar lol in kunnen zien.
ASman
Komt op 29/04 uit op dvd bij ons. Misschien eens checken : het krijgt overwegend goede kritieken van horrorsites.
;)
van deze film had ik echt meer verwacht.
er was één gedeelte die ik erg geslaagt vond de "clown" voor de rest was het een slappe film.
Jessen0wnt
Ik had heel veel verwacht van deze film, vooral omdat er een clown invoor komt zou het voor mij een echte horror worden.
Het begin was slap, heel persoonlijk bij personages die misschien 10 minuten in beeld kwamen en een beetje onduidelijk
De rest van de film was alles wat een horror film ZOU MOETEN ZIJN in een horrorfilm, ondanks haast alle onderwerpen van een horror aanbod kwamen, was het niet bepaald eng.
SPOILER; Alleen de oppasscene met de clown vond ik nog wel griezelig
Een van de slechste horrorfilms die ik ooit heb gezien, *1,5 voor de boodschap van het verhaal en de clown, ondanks mijn slechte bericht stoort alles niet, heerlijk om je verveelbuien een beetje op te beuren met een clown!
ISN'T IT FUNNY?
Hanna01
Dit noem je nou amusement.
Ik vond dit zeker een leuke film. Prima verhaal, wel flink voorspelbaar. Ik las dat iedereen die clown zo creepy vond, nou ik weet niet wat jullie eng noemen maar dit noem ik niet eng.. het was te overduidelijk om eng te zijn. En lets face it, clowns zijn niet eng jongens.. net zoals IT wat ik ook onzin vond (sorry fans)
Zeker de moeite waard! Heb erg gelachen!
Amusante horror : 4*
Tag84
In het begin werd de film erg goed opgebouwd en was het verhaal spannend. Later werd het verhaal wat chaotisch en vond ik de verhaallijn zelfs wat verwarrend. De clown vond ik ook een toppertje zoals al meer mensen hier opmerkte. Maar echt eng wordt de film niet
Amusante film waar ik me aardig mee geamusseerd heb.
Verassende dingen en vooral tegen het einde.
acteerwerk was ook niet verkeert.
3,5 ster
JDSsmetje
Ik vind dit een matige horrorfilm. Qua spanning zat het wel goed, maar vind het verhaal zelf ondermaats. Dit maakt deze film een kopie van wel honderden horrorfilms. Er is gewoon niets bijzonders aan deze film, en dat maakt de film ook matig. Ik vond het anders wel redelijk spannend, en acteerwerk was matig.
WessRocks
Hmmm hoe moet ik het zeggen, vond het een leuke film om eens te kijken tegen de verveling. Er zaten een paar goede scènes tussen. Jammer dat het clown gebeuren niet door heel de film zat.
Ik had wel meer bloed verwacht, in de videotheek hing er een poster met de boodschap: gaat verder waar saw en hostel stopte. Net niet
dutchtuga
Vreselijke plot en dito acteurs. Het is het geweldige segment met de clown dat dit van een desastreuse score onthoudt. Wat een freak
. De trailer was een stuk beter dan het gehele eindresultaat. Zwak.
Observator
Verrassend amusante film.
Film begint als een up-tempo horror, neigend naar slasher, maar dat blijkt slechts een intro te zijn. Wel lekker om op gang te komen.
Amusement bevat veel bekende, klassieke horrorelementen, waardoor het al gauw een goedkope rip-off zou kunnen worden. Gelukkig is daar zoveel meer mee gedaan, waardoor het helemaal hedendaags geworden is. Beetje Halloween meets Saw.
Schitterende locaties, leuk camerawerk. Acteerwerk was ook prima, neigt soms wat naar over-the-top, maar vond dat zelf wel vermakelijk, geeft de film een lekker rare twist mee. Zoals je van de titel mag verwachten ook wat humor, maar subtiel gebracht, dus niet flauw en geen komedie materie.
De film is niet ontzettend spannend (wel een aantal lekkere scenes), en ook van het slasher gedeelte wat het intro deed vermoeden blijft weinig over, maar daarom juist wat mij betreft geen standaard horror, en genoeg om je mee te vermaken.
Vond het ook best aardig.
Aparte opzet voor een horror, met drie aparte verhaaltjes die later samenkomen. Ook het idee erachter, met de onbegrepen humor die overslaat in waanzin vond ik een leuk uitgangspunt.
Film kent verder mooie settings die leuk (hoewel een beetje gelikt) in beeld gebracht worden, verder ook wat aardig twisted beeldmateriaal, wat echter nooit enige grens overschrijdt.
Als geheel voelt het allemaal iets te vlot en losjes aan vond ik, had iets trager en nadrukkelijker gemogen. Sommige scenes zijn best leuk in elkaar gedraaid (de stukjes met de clown en de constructie op het eind), andere stukjes missen wat impact.
Einde vond ik wat jammerlijk, daar gaat de film een beetje uit de bocht, maar het geheel is toch aardig vermakelijk, wat leuke ideetjes en gave settings. Verder niet veel meer plotgaten opgemerkt dan in andere horrors. Zal mij verder ook worst wezen.
FillumGek
Not very amusing.
Leuk gevonden dat je drie personen leert kennen met hun eigen verhaal en later samen komen tot één. Het verhaaltje met de clown is inderdaad het spannendst. Grappig eigenlijk, normaal zijn clowns de grootste 'lolbroeken', maar zet ze in een horrorfilm en de rillingen lopen over het lijf. Wel jammer dat duidelijk was te zien dat de grote pop ademde, iets wat Tabitha blijkbaar niet zag...
De killer is best overtuigend. Ik had bijvoorbeeld echt niet door dat dat mongooltje op zolder de killer was. Ik had wel verwacht dat hij niet te vertrouwen was. Dat lachje is ook best geniaal. Ook hier en daar een leuke setting. Het einde was dan weer belachelijk. Alsof je iemand de gevangenis in gooit met een pistool in z'n hand...
Klinkt allemaal leuk, het is echter allemaal wat braafjes en buiten de clown na ook niet spannend. Ook het verhaal is zeer dun.
Noodless
Viel me een beetje tegen. Nochtans vond ik het begin veelbelovend en de scène met de clown was ook best spannend. Maar in het algemeen heeft de film te weinig spannende scènes en vooral naar het einde toe wordt de film te snel afgehaspeld en daardoor ook zwakker. Het verhaal wordt wat warrig overgebracht. 5/10
Soeperman87
Wat een negatieve reacties hier over het algemeen. Ik vond de film meer dan amusant, erg stijlvol geschoten en het verhaal bleef tot vlak voor het einde vrij spannend.
Alle clichés, (schoonheids)foutjes en het tekort aan gore (het had hier en daar wel iets smeriger gemogen, dat zou deze film sieren) vond ik het toch een verfrissende film die prima aansluit op onze tijdsgeest.
Een kleine 3,5*
JDSsmetje
Bij amusement miste ik de spanning.
Enkel in het begin vond ik het creepy, maar de film verzwakte naar een gewone standaart horrorthriller.
Boeikens
Redelijk.
Het begin (eerste verhaaltje) viel best mee maar stopt abrupt en vervolgens is men voor de rest van het gebeuren zowat de draad kwijt zodat men zich afvraagt, wat gebeurt er nu verder met dat vorige stukje? Langzaamaan vallen de puzzelstukjes dan toch samen maar kan het geheel, vind ik, toch niet volledig duidelijk maken.
De sfeer valt redelijk mee en er zijn ook wat betere spannende momenten.
Al bij al niet vervelend maar zeker ook geen topper.
Een kleine 3*
ASman
Toch een knap griezelfilmpje. Redelijk veel twists en turns die mij op sommige momenten toch aangenaam wisten te verassen. Voor de rest is de film ook lekker creepy en mooi ( lees erg professioneel) in beeld gebracht. Aan enkele spannende momenten ontbreekt het dan ook niet.
Voor de gore hoef je het niet te doen ( de film kent eigenlijk maar 2 à 3 redelijke tot leuke goremomenten, dus op dat gebied eerder magere kost ), had inderdaad wat meer gemogen.
Al bij al dus een erg leuk filmpje dat mij toch steeds wist te boeien en dat uitstekend is voor een avondje horrorvertier voor mensen die op zoek zijn naar iets entertainents, ietwat creepy en verassends.
Aardig poging.
Iets mindere uitvoering. Alles hangt toch wel een beetje als zand aan elkaar. Neemt niet weg dat ik het eerste filmpje, ondanks de voorspelbaarheid wel vermakelijk vond. Vond het verhaaltje met de retard al weer iets minder voorspelbaar en ook geinig. De kijkdoos-muis was eveneens leuk. Voor de rest een hoop cliché's en leentjebuur.
Als e.e.a. wat ingenieuzer verweven zou zijn en de overbodige meuk weggeknipt, wie weet..
Redelijk.
Kellytjah
Krijgt van mij 4.5! Vind het wel een coole film! Zeker die creepy geobsedeerde lach van hem! Had hem wel vele erger verwacht eigenlijk! Maar hij is goed!
lagaiske
Deze film leek me tot kort voor het einde een grote meevaller te worden.
Jammer genoeg maakt het slot dan ook veel kapot.
Het verhaal zit vol met plot gaten maar daar wilde ik me niet al te veel aan storen.
De clown vond ik leuk en dan dat griezelig oude huis.
Alles was best leuk om te volgen maar uiteindelijk geef ik hem toch maar 2.5 sterren want alles kon gewoonweg iets beter.
JDSsmetje
Bij amusement miste ik de spanning.
Negeer dit commentaartje aub, ik had het op de verkeerde film.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

28 Weeks Later