Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: John Simpson
Met onder meer: Katheryn Winnick, Jessica Lucas en Keir O'Donnell
Gesproken taal: Engels en Spaans
Plot Amusement
"Your Torture, Your Pain, Your Fear, His Amusement"
Drie vrouwen worden gestalkt door een pyschopatische moordenaar. Naarmate ze de waarheid langzaam leren ontdekken, komen ze er achter dat de moorden persoonlijk zijn en dat de dader iemand is die ze al jaren kennen. Terwijl ze de puzzel ontrafelen, moeten ze proberen in leven te blijven.
The Laugh
Tryton
Danny
Max
Scratt
De trailer zag er heel creepy uit. Lijkt me een spannende film
Soeperman87
Ontzettend vette poster! De trailer doet me nog niet zoveel, maar als die 'clown' een prominente rol in de film krijgt, kan dit nog weleens heel tof (en wellicht creepy) gaan worden.
tottenham89
Zag deze trailer als 1 van de special features van The Orphanage dvd en hij zag er creepy en best wel interessant uit,ben benieuwd
!
Princetongirl537
Nou ik ben net klaar met kijken.
En hij was dus niet zo leuk als verwacht.
Helaas geef het 2 sterren.
Ik vond de film verfrissend en zeer vermakelijk en de scene's met de clowns super eng.
hannes64
- 1926 berichten
Ik had hier ook geen problemen mee......viel best mee.
Werd al eerder vermeld, en ja, ik vond em ook amusant èn verfrissend.
Voor mij ook geen clowns meer.
15000 films gezien en dit dan toch nog verfrissend noemen
De film brengt behalve een wel erg slecht geschreven script weinig verfrissends. Behalve misschien de onbedoeld hilarische stukjes die erin zitten. Zo is het achtergrond verhaal van de moordenaar zo uit Halloween gehaald, maar hier kiest die zijn slachtoffers uit omdat die ze kijkdoos niet zo leuk vonden. Hilarische film is het wel hoor. Het ziet er echt heel slik uit, maar het is verder zo belachelijk slecht allemaal.
Laat ik een deel uit de film uitlichten:
Vriendinnetje is zoek. Andere vriendin gaat naar een raar verlaten huis om haar te zoeken wat zogenaamd een pension is, rare man opent deur zegt dat het vol zit. Onze heldin haalt er natuurlijk haar vriendje bij, die is Health Inspector en komt wel naar binnen. Maar niet nadat een man open doet met een typisch horror out-fit. Maar dat vind onze H.I. niet vreemd en dat het hotel leeg is ook niet. En niet lang erna is het verrassend genoeg over met meneer. Nog briljanter is wanneer onze heldin naar binnen glipt, maakt heel veel lawaai en verstopt zich, dan na een praatje met een niet helemaal in orde zijnde man, achter een opgehangen laken, moet je echt zien om te geloven
Man wat een drama. Ook hilarisch was het einde, wanneer zijn auto het niet meer doet. Ik vroeg me af wat ik gezien had, er zitten echt een paar mooie shots in die kijkdoos was ook erg gaaf. Maar het script zat als los zand aan elkaar. Damn dat dit kan in de professionele filmwereld.
1.5 ster. Wil Simpson ze andere film eigenlijk ook wel zien, ik zie een nieuwe Uwe Boll opstaan hier, maar dan met niet zoveel humor zo lijkt. Of zou het een grap zijn geweest deze film?
Zeer amusant
Het verhaal op zich is niets vernieuwend, gewoon wraak van een man die vroeger opschool, in dit geval is weggestuurd door zijn zieke humor Kijkdoos scéne
Die scéne was trouwens geweldig gedaan.
Hetgeen wat deze film zo goed maakt, is de uitwerking, en ik moet toegeven, het plot zit wel vol met gaten, maar er valt zeker wat van te maken.
Je volgt 3 vrouwen, ieder apart, wat een grappig beeld vormt en twisted tot ongeveer het laatste kwartier waar alles wat duidelijker werd.
Voor de oplettende kijker, iedereen werd gepakt op hetgeen wat er in hun kijkdoos zat, clowns, sleepover en een rode sportwagen
Acteerwerk had wel wat fijner mogen zijn, maar storend was het niet, op het laatst moest ik wel lachen, 1 van de 3 werd neergestoken, en de andere 2 lieten geen krimp en rende gewoon weg, is toch wel een vriendin uit je jeugd, beetje apart
Het is allemaal erg fijn in beeld gebracht, erg sfeervol, en een paar gruwlijke scénes, met die clown als hoogtepunt
Blijft toch creepy, zo'n clown..
Al met al dus een verassend verfrissend, maar matig uitgewerkte film, en zeker het kijken waard.
Heb me iig goed vermaakt, 3.5*
persiansjr
Hele Slechte film. Ik vond er niks aan.
Verhaal was boring
Geen enge scene's
Geen shok momenten
Ik geef hem een 1. en terecht
scorepio
Als ik één iets van een film verwacht , is dat alles goed in elkaar zit.
Hier is het zeker het geval niet.
Enkele scenes zijn zeker niet slecht maar het geheel is zo lek als wat.
Eén vb : Een vrouw springt al hulp vragend uit een truck . Hierbij tracht ze een kopel te verwittigen voor de slechte bedoelingen van de trucker.
Nadien blijkt deze trucker niets met het complot te maken te hebben.
Wat de vrouw dan in zijn truck deed wordt nooit meer verklaard.
Heel raar en storend.
Eén gemiste kans. 2**
Tonypulp
Als ik één iets van een film verwacht , is dat alles goed in elkaar zit.
Hier is het zeker het geval niet.
Enkele scenes zijn zeker niet slecht maar het geheel is zo lek als wat.
Nadien blijkt deze trucker niets met het complot te maken te hebben.
Wat de vrouw dan in zijn truck deed wordt nooit meer verklaard.
Heel raar en storend.
Eén gemiste kans. 2**
Misschien moet je wat beter opletten.
De trucker zei overduidelijk, gewoon in het engels, terwijl hij aan de telefoon zat, in dat huisje, dat hij haar naar rehab bracht.
Ze was niet goed in haar hoofd.
Macmanus
Ja nog steeds sloeg dat stuk nergens op. Niet dat ik dat nou zo erg vind in een zinloze horror, maar kan me voorstellen dat je als kijker wel denkt. Waarom kregen we dat in godsnaam te zien, had verder geen flikker te maken met de rest van de film.
Je mag trouwens ook uitleggen waarom je het verfrissend vond? Dat woord is echt totaal out of place bij deze film. Zo een beetje elke horror film kwam langs, van Halloween tot en met Saw.
Tonypulp
Het verloop van het verhaal, vond ik een goede opzet, helaas is het dan zo slecht uitgewerkt, maar ik zie daar wel doorheen.
Ook zaten er een paar originele scénes in, die kijkdoos vond ik goed bedacht en erg grappig hoe dat in het verhaal terug kwam.
Dat het wat leent van films hier en daar kan ik mee leven.
Denk toch mijn score naar een 3 te verlagen, nu ik er over na denk is de film toch te slecht uitgewerkt.
Maar nog steeds, vond ik hem amusant
Macmanus
Daar kan ik me nog iets bij voorstellen, echt vervelend kijken was de film niet. Maar verfrissend is het allerminst imo. Vond die kijkdoos scene ook erg leuk, sowieso zag het er wel goed uit. Maar ik miste wat lijn het was allemaal nogal erg los zand, zonder een beetje Uwe Boll zelfrelativering. Maar goed, genoeg geluld door mij bij deze film. Het is maar een straight to dvd film.
ken1976
Ik moet eerlijk zeggen, de film is op zich niet tegengevallen! En de clown scene's maakten ook een heleboel goed.
Het verhaal was niet zoveel bijzonders en de akteurs waren wel aardig!
Kortmaar krachtig, krijgt deze film van mij 3,0 sterren!!
als het verhaal in het geheel over die clown ging dan kreeg die zeker een betere waardering, want damn dat was zeker eng!!!
peter66
ik vond het best een goede film,alleen hadden de karakters wat meer uitgediept mogen worden.
de clown scene was echt goed.
mixmaster
toch wel een leuke horrorfilm die goed wegkijkt.
een aantal spannende scenes en er zit ook een goede vaart in de film.
de film brengt niks nieuws in het horror genre maar het is in ieder geval niet weer zo'n b of c film die met een handcamera geschoten is.
ik vond deze film best goed en hij viel niet tegen .
mvdb1982
Redelijke film. Maar inderdaad: het verhaal is een beetje slap aan het einde en dat is jammer. De film begint echt super goed....
schimmel
Ik vond de film wel goed, maar een beetje kort. En de clown! Die had er meer ingemogen van mij, want die vond me oma dood eng
Keane1983
Over het algemeen een aardige film, waar veel meer uit te halen was dan dat er gedaan is.
Verwacht overigens geen slasher-scenes want dan gaat de film je echt tegen vallen
De film had zeer zeker een hoog spannings gehalte, maar daar waar het net "echt" spannend begon te worden, haakte de film maker af (of ik heb de rated version gezien).
De clown was echt super creepy, dat moet ik echt wel na geven.
De film was wat aan de korte kant, maar misschien maar beter ook want ik ben bang dat ze dan het hele verhaal te langdradig maakte.
Ik vind het eerlijk gezegt geen horror, geen slasher, maar meer een thriller!!! Daarvoor was de gore toch te weinig....(vind ik dan).
Toch heeft hij me goed kunnen "amuseren" een 3.0*
Issybizzy
Ik vond het een standaard horror film. Er zat totaal geen verhaal achter. Gewoon een joch dat een beetje gek is en dat ze gewoon laten lopen. Ik had veel meer van deze film verwacht. Alles is heel voorspelbaar in deze film, zoals de clown in de kamer. Niet echt heel realistisch, zelf zou ik heel anders hebben gehandeld in zulke situaties.
barcam
Zeer knappe beelden maar knudde verhaal.
Verhaal raakt kant nog wal en rammelt aan alle kanten.
Al bij al nog leuk entertainment.
SpooXxX
Ik dacht eindelijk een goede horror in handen te hebben. Want dat stukje met die clown was wel freeeky!
Maar toen werd de film heel warrig. Het werd niet helder in beeld gebracht wie welke rol vervulde en waarom bepaalde dingen verliepen zoals ze deden.
Veel voorspelbaarheid en veel onduidelijkheden. Ik blijf nog steeds hopen op die ene film die mij in mijn broek laat poepen van angst....

28 Weeks Later
Horror, 2007