• 9.374.720 stemmen

BloodRayne II: Deliverance (2007)

Horror / Actie | 99 minuten

Genre: Horror / Actie

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Uwe Boll

Met onder meer: Natassia Malthe, Zack Ward en Michael Paré

Plot BloodRayne II: Deliverance

"A heart-stopping adventure!"

Tijdens de tijd van het Wilde Westen zijn het niet alleen de stoere cowboys die voor gevaar zorgen; er lopen namelijk ook vampieren rond. En wie had ooit gedacht dat Billy the Kid een vampier was! Het is aan Rayne om het stadje Deliverance veilig te maken en te ontdoen van deze vampieren, ware het niet dat oppervampier Billy the Kid zich niet gemakkelijk gewonnen geeft.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

oppervampier Billy the Kid

Tja het blijft lachen met die Uwe Boll

avatar van Leno

Leno

Het langverwachte vervolg!

De plotomschrijving is alvast hilarisch.. o nee het is geen komedie he..

avatar van sofripa

sofripa

Deel 1 was al top, sorry tob, dus deze moet gewoon beter zijn!

avatar van Snitz129

Snitz129

Deze was nog vervelender om te kijken als deel 1.

Eigenlijk is alles aan deze film zeker matig en misselijkmakend.

Laat maar liggen. 1.5*

Whahahahahahahahahahahahahah k*t film alleen al aan met omschrijving heb ik zoiets van ............................................

Ongezien een 0.5, hadden ze maar betere omschrijving moeten verzinnen. Wacht iok maak er een 1 van want de tekening is best aardig..

avatar van Sunrise

Sunrise

wie had ooit gedacht dat Billy the Kid een vampier was

TJonge,jonge t moet niet gekker worden zeg

avatar van graafjapie

graafjapie

Jezus zeg, hoe krijt Uwe Boll het voor elkaar.

Deel 1 was al bagger, maar dit deel slaat echt alles.

Een western vermengen met vampieren, shit wa een baggerfilm.

Net als in deel 1 de enige reden om de film te kijken is de hoofdrolspeelster.

Hoop dat ie nu eens van gameverfilmingen af gaat blijven

avatar van Xcobra

Xcobra

zwakke film, niet boeiend

avatar van henkula

henkula

Er zitten een paar mooie natuuropnames in deze film..

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

Man wanneer komen er weer is goede horror films,dit is echt een trieste film weer. Vampieren in het wilde westen het moet niet gekker worden.

avatar van zozo1000

zozo1000

Wij hebben hem afgekeken.

Jammer van de tijd die in deze film is gestopt.

Natassia Malthe heeft een leuk bekkie daar is alles mee gezegd.

1,5 ster voor de moeite .

avatar van denoot

denoot

heb de film zojuist zitten kijken, had er wel iets meer van verwacht, deel 1 vond ik wel aardig, maar dit was slecht, heb hem met moeite afgekeken. jammer

1,5 ster

avatar van The_Game

The_Game

zucht.

Natassia Malthe is wel mooier dan haar voorganger.

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Deel 1 was al niet best, maar deze is nog slechter. Het verbaasd me toch waar hij al het geld vandaan krijgt om die films te maken.

1.5 sterren

avatar van alex230230

alex230230

kon de film na 10 minuten niet meer aanzien en heb hem uitgezet wat ik normaal nooit doe !

0,5 ster

avatar van patrick17

patrick17

Uhm ik vond hem niet onaardig. Het is gewoon een film om een keer gezien te hebben maar meer ook niet. Niet teveel tijd aanbesteden en dan is hij te doen.

2.0 *

Ik ben pas 1 keer zeeziek geworden bij een film en dat was bij "open water", maar deze heeft het ook voor elkaar gekregen.

Camerawerk is zeer slecht, het beeld gaat echt alle kanten op en is constant in beweging zelfs als dit niet de bedoeling is.

Verhaal lijkt nergens op en de acteerprestaties zijn ook zeer zwak.

Zelfs de hoofdrolspeelster kan deze film niet redden ondanks dat ze toch erg lekker is.

Weer een uur van mn leven verspild die ik nooit meer terugkrijg (daarna heb ik m afgezet).

avatar van sam007

sam007

ik snap die Uwe boll niet , kijk hij niet soms naar zijn vorige films zodat hij kan leren van zijn fouten ofzo. blijkbaar niet. en wie finaceert zulke films?

avatar van darkcity

darkcity

Tis gewoon dit keer nog slechter dan deel 1 (ik dacht niet dat het kon)

Het is zo'n ontzettend saaie film, er is werkelijk niks wat de kijker geboeid kan houden!

Alles is dramatisch aan deze film en het lijkt ook helemaal niet op het spel.

Hier loopt een hoer die niet kan acteren een beetje Bloodrayne te wezen, in het spel is het een verleidelijke vampiervamp die je angst inboezemt als je d'r ziet.

Bloed is er ook al bijna niet wat in deel dan nog wel weer zat. Volgens IMDB is deel 3 ook al in de maak, hoe krijgt Boll het geld in Godsnaam bij elkaar?! Uiteraard 0,5!

avatar van Danny2379

Danny2379

er komt een deel 3.....hoe erg is dat.

Een was slecht.

2 was heel slecht

en 3....tja (en toch zal ik die wel kijken omdat ik hoop dat uwe boll toch nog eens talent krijgt).

Ik zal even wat argumentjes maken anders krijg je weer van die zeikerige mannetjes van waarom waarom maar ik denk dat iedereen wel mijn mening heeft.

Het verhaal slaat nergens op.

Billy the kid als vampier...njah

En het hakwerk...welk hakwerk?

En het acteren...mja cast van spangas had het beter gedaan.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

De poster van de eerste deel is best wel mooi, maar dit: .... Lijkt alsof mijn broertje van 4 er bezig mee was.

avatar van kimmie131195

kimmie131195

moviefreak#1 schreef:

oppervampier Billy the Kid

Tja het blijft lachen met die Uwe Boll

ja XD echt lol ! billy !

avatar van otherfool

otherfool

Alsof Uwe 30 miljoen kreeg om 2 Bloodrayne's te maken en na de eerste nog 112 dollar en 47 cent over had. Bijzonder goedkoop aandoend filmpje zonder effecten maar inclusief zwabberende cameras, B-cast (hoewel ze het eerlijk is eerlijk beter deden dan de 'sterren' in het origineel) en orenpijnigende doormergenbeengaande dialogen waardoor dit flutverhaaltje wederom de krochten van de cinema mag gaan behuizen.

Het enige positieve wat ik kan zeggen is dat de film beter is dan Bloodrayne, sterker nog; hij is exact 2x zo goed.

1 ster derhalve.

avatar van Boeikens

Boeikens

Zwak!

Ik denk dat zowat alles al gezegd is over deze prul.

Uwe bol maakt nu eenmaal enkel brol!

De rotte tanden waren zowat de ergste gore in deze langdradige, spanningsloze western. Horror?

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Hahaha. Billy the kid als vampier. . Ik dacht eerste dat het een geintje was. En dan die poster. Vraag me toch altijd af hoe uwe boll het voor elkaar krijgt voor zoiets een geldschieter voor te krijgen. Moet je toch behoorlijk bezopen voor zijn.

avatar van HeatWave

HeatWave

Hetzelfde laken een pak als deel 1, veel bloed en aktie.

Dit keer is er veel Western aan de Horror toegevoegd.

De combinatie vind ik sowiezo iets unieks, dit ben ik nog niet echt vaak tegen gekomen. Wat dat betreft voor mij een + in de originaliteit.

Hoe zal ik het eens noemen zoals ik het ervaar.

Gothic Western Horror, met dit keer nog meer Western dan deel 1.

Maar ook in dit deel zijn de gore-effecten weer genoeg van de partij.

Voor mij weer net zo vermakelijk als het eerste deel dus, al walgt de meerderheid hier dus blijkbaar van.

avatar van RickZ

RickZ

Matige western combi met vampieren, beetje actie van stoere meid, meer niet

avatar van Noodless

Noodless

Niet dat het van Uwe Boll is, maar deze film is echt een zwakke film. Geen spanning, flutverhaal, oninteressante personages, zwakke acteurs, ... 3/10

avatar van Wommeltje

Wommeltje

Sunrise schreef:

wie had ooit gedacht dat Billy the Kid een vampier was

TJonge,jonge t moet niet gekker worden zeg

Yep, en Buffalo Bill was een weerwolf...

Zware flater van Boll.

Hoewel altijd pulp zitten er vaak toch wel wat leuke elementen in z'n films. Bij momenten zwaar over the top en goed gebruikt gemaakt van complete non-budgetten.

Niks van dat hier. De setting sprak me sowieso al helemaal niet aan, maar er wordt verder ook echt niks mee gedaan. Beetje lomp geknal terwijl het eigenlijk vooral om de zwaarden gaat, brakke en saaie gevechten en echt vreselijk acteerwerk.

Vond deel 1 dan nog een stuk beter dan dit nondingetje. Dat Boll zich liever niet meer waagt aan dit soort cash-in sequels. Niet dat hij daarnaast zo'n geweldig goeie dingen maakt, maar een beetje regisseursvreugde verwacht ik toch wel van hem.