• 9.373.615 stemmen

Met onder meer: Tom Hanks, Tim Allen en Joan Cusack

Releasedatum: 17 februari 2000

Plot Toy Story 2

"The toys are back!"

Cowboy-pop Woody en speelgoed-astronaut Buzz zijn terug. Woody blijkt veel geld waard te zijn als verzamelobject, en wordt gestolen door een speelgoedverzamelaar. Buzz en het andere speelgoed van de jonge Andy proberen hem te redden.

Woody (stemrol)

Buzz Lightyear (stemrol)

Jessie (stemrol)

Prospector (stemrol)

Mr. Potato Head (stemrol)

Slinky Dog (stemrol)

Rex (stemrol)

Hamm (stemrol)

Bo Peep (stemrol)

Al McWhiggin (stemrol)

avatar van Phoenix

Phoenix

Onzin, deze film is leuk voor (heel) jong en (heel) oud.

avatar van morpheus

morpheus

Phoenix schreef:

Onzin, deze film is leuk voor (heel) jong en (heel) oud.

Zo bedoelde ik mijn opmerking niet, maar dat is mijn fout.

saiko walgde van de moraal en politieke correctheid, maar je kan niet ontkennen dat dit een disney/pixarfilm is gericht op de hele familie. Met kinderfilm bedoelde ik dan ook eigelijk familiefilm....

avatar van The One Ring

The One Ring

Ik heb'm al lang niet meer gezien, maar ik herrinner me dat ie leuk was, maar ietsje minder dan het vorige deel.

Wel 4 sterren waard

avatar van scorsese

De bloopers op het eind blijven ook hilarisch.

avatar van IcU

IcU

Was veel beter dan deeltje 1.

****

avatar van dave

dave

vond deze nog beter dan de eerste

avatar van Layne

Layne

Ik vind het vreemd dat deze nog nooit op tv is uitgezonden!

De film is inmiddels 5 jaar oud. Deze staat in de imdb top 250, dus heeft zodoende mn aandacht getrokken.

Toy story (1) is daarentegen al meerdere malen uitgezonden.

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

beter dan deel 1, veel beter

***,5

avatar van stan

stan

nieuwe toy story is aangkondigd in 2007 !!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Blijft een pareltje. Veel leuker dan deel 1, vanwege de (logischerwijs) betere animaties, waardoor er meer mogelijkheden in het script zijn. Gewoon 4*, niet zo moeilijk doen.

avatar van nuf

nuf

misschien wel de enige film waarvan deel 2 beter is dan de eerste, een mooier diepgaander verhaal en natuurlijk betere animatie.

avatar van Wouter

Mad Max 2!

avatar van mister blonde

mister blonde

vond deel 1 vele malen beter...

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Ik ook. Vele malen zou ik niet willen zeggen, maar iig een stuk beter dan deze.

Deze is ook leuk, maar in mijn herrinering toch echt minder. Deel 3 lijkt me nog minder, maar wil ik wel zien.

Ik twijfel of ik dit een 3.5 of een 4.0 moet geven omdat het al een tijd geleden is dat ik deze voor het laatst heb gezien. Daarom ga ik er ook niet op stemmen.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Toy Story komt terug in de zomer

Toy Story 3 zal waarschijnlijk in de zomer van 2008 in de bioscoop gebracht worden, werd vandaag bekend. Hierdoor kan de film vlak voor kerst 2008 nog op DVD worden uitgebracht. De laatste tijd blijkt dat op deze manier uitgebrachtte films meer opleveren dan films die in de herfst in de bioscopen komen en in het voorjaar op DVD. Dit is ook de reden dat Cars is verplaatst naar de zomer van 2006. Door Toy Story 3 in de zomer te plannen, lijkt Rapunzel Unbraided eind 2008 uit te komen. Disney wil zo duidelijkheid creeëren door ieder jaar in november een nieuwe film uit te laten komen in de bioscoop. Deze weg wordt ingeslagen met de release van Chicken Little in november 2005 en A Day with Wilbur Robinson in november 2006. American Dog lijkt dan ook in november 2007 te worden uitgebracht.

avatar van soom

soom

ik vond deze wel grappiger dan de eerste, maar de eerste heeft qua verhaal wel meer om het lijf. deze is eigenlijk meer gespitst op zoveel grappen en is eigenlijk wat te druk voor kinderen.

avatar van amazingmoi

amazingmoi

is hij nu al te koop op speciale editie?

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ook ik vond hem leuker dan deel 1. Echt topvermaak voor jong en oud. Bravo. 4.5 sterren

Angrod_Pallanén

Beter en ontroerender dan deel 1. Heerlijk op kerstdag een Pixar film kijken. Je mist de humor van Pixar, maar het sterke verhaal maakt veel goed. De stem van Hanks vind ik nogal "vies" klinken bij Woody (deel 1 heb ik in het nederlands gezien), maargoed, het is heerlijk vermaak en typisch pixar en disney. I love it, hopelijk komt er een steengoed deel 3.

avatar van soom

soom

Hopelijk komt er een steengoed deel 3.
Nee, dat meen je niet. Een derde Toy Story? Ik vind persoonlijk dat Disney/Pixar/Dreamworks of welke maatschappij dan ook, dat echt niet kan maken. Ze melken de films van Toy Story wel erg uit.. Waarom stoppen ze niet na dit 2e deel? Is het nog niet genoeg?

Help!

Angrod_Pallanén

Er zijn plannen voor deel 3, maar dan zouden Disney en Pixar weer bij elkaar moeten komen, maar áls hij er komt laat hem dan steengoed zijn..

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Is Pixar ook al niet bezig met een vervolg op Monsters Inc?

Angrod_Pallanén

Ja, geen idee, ik heb er wel iets over gelezen maar verder dan Mickey's Disney Archief kwam ik niet, op de grotere Disney sites is er ook geen enkel teken van Monsters Inc. 2, dus ik hoop van niet. Maargoed, ik heb sowieso meer vertrouwen in een deel 2 van Pixar dan van Disney.

avatar van Bob Cremers

Bob Cremers

Een mooie film en leuker als Toy Story 1.

avatar van MovieMeid

MovieMeid

Een leuke film, het is idd wel leuker dan deel 1. MAar het is nog altijd wel grappig.

Een aanrader voor kids.

3,5 sterren

avatar van film_kaza

film_kaza

ik vond deze film vroeger heel erg leuk.

ik vind het ook leuk om hem nu nog een keertje te zien.

toch vond ik hem minder leuk dan deel 1.

3,5 sterren.

avatar van Dionysus

Dionysus

Ik vond het niet zo leuk, misschien leuk voor de kids?

avatar van Max99

Max99

Iets minder dan 1

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

vond hem iets beter dan 1.

3½*

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

deze vond ik net iets minder dan deel 1.

maar hij is zeker niet slecht .

best wel leuk vervolg.

ik geef 3.5