Genre: Familie / Animatie
Met onder meer: Tom Hanks, Tim Allen en Joan Cusack
Releasedatum: 17 februari 2000
Plot Toy Story 2
"The toys are back!"
Cowboy-pop Woody en speelgoed-astronaut Buzz zijn terug. Woody blijkt veel geld waard te zijn als verzamelobject, en wordt gestolen door een speelgoedverzamelaar. Buzz en het andere speelgoed van de jonge Andy proberen hem te redden.
- IMDb (7,9 / 662085)
- Trailer (YouTube)
- Toy Story 2 (BoekMeter)
- Toy Story 2 (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
- Kijk op meJane
Woody (stemrol)
Buzz Lightyear (stemrol)
Jessie (stemrol)
Prospector (stemrol)
Mr. Potato Head (stemrol)
Slinky Dog (stemrol)
Rex (stemrol)
Hamm (stemrol)
Bo Peep (stemrol)
Al McWhiggin (stemrol)
morpheus
Onzin, deze film is leuk voor (heel) jong en (heel) oud.
Zo bedoelde ik mijn opmerking niet, maar dat is mijn fout.
saiko walgde van de moraal en politieke correctheid, maar je kan niet ontkennen dat dit een disney/pixarfilm is gericht op de hele familie. Met kinderfilm bedoelde ik dan ook eigelijk familiefilm....
The One Ring
Ik heb'm al lang niet meer gezien, maar ik herrinner me dat ie leuk was, maar ietsje minder dan het vorige deel.
Wel 4 sterren waard
Layne
Ik vind het vreemd dat deze nog nooit op tv is uitgezonden!
De film is inmiddels 5 jaar oud. Deze staat in de imdb top 250, dus heeft zodoende mn aandacht getrokken.
Toy story (1) is daarentegen al meerdere malen uitgezonden.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Blijft een pareltje. Veel leuker dan deel 1, vanwege de (logischerwijs) betere animaties, waardoor er meer mogelijkheden in het script zijn. Gewoon 4*, niet zo moeilijk doen.
nuf
misschien wel de enige film waarvan deel 2 beter is dan de eerste, een mooier diepgaander verhaal en natuurlijk betere animatie.
Gizzmann
Ik ook. Vele malen zou ik niet willen zeggen, maar iig een stuk beter dan deze.
Deze is ook leuk, maar in mijn herrinering toch echt minder. Deel 3 lijkt me nog minder, maar wil ik wel zien.
Ik twijfel of ik dit een 3.5 of een 4.0 moet geven omdat het al een tijd geleden is dat ik deze voor het laatst heb gezien. Daarom ga ik er ook niet op stemmen.
Pieter Montana
Toy Story komt terug in de zomer
Toy Story 3 zal waarschijnlijk in de zomer van 2008 in de bioscoop gebracht worden, werd vandaag bekend. Hierdoor kan de film vlak voor kerst 2008 nog op DVD worden uitgebracht. De laatste tijd blijkt dat op deze manier uitgebrachtte films meer opleveren dan films die in de herfst in de bioscopen komen en in het voorjaar op DVD. Dit is ook de reden dat Cars is verplaatst naar de zomer van 2006. Door Toy Story 3 in de zomer te plannen, lijkt Rapunzel Unbraided eind 2008 uit te komen. Disney wil zo duidelijkheid creeëren door ieder jaar in november een nieuwe film uit te laten komen in de bioscoop. Deze weg wordt ingeslagen met de release van Chicken Little in november 2005 en A Day with Wilbur Robinson in november 2006. American Dog lijkt dan ook in november 2007 te worden uitgebracht.
soom
ik vond deze wel grappiger dan de eerste, maar de eerste heeft qua verhaal wel meer om het lijf. deze is eigenlijk meer gespitst op zoveel grappen en is eigenlijk wat te druk voor kinderen.
Captain Pervert
Ook ik vond hem leuker dan deel 1. Echt topvermaak voor jong en oud. Bravo. 4.5 sterren
Angrod_Pallanén
Beter en ontroerender dan deel 1. Heerlijk op kerstdag een Pixar film kijken. Je mist de humor van Pixar, maar het sterke verhaal maakt veel goed. De stem van Hanks vind ik nogal "vies" klinken bij Woody (deel 1 heb ik in het nederlands gezien), maargoed, het is heerlijk vermaak en typisch pixar en disney. I love it, hopelijk komt er een steengoed deel 3.
soom
Help!
Angrod_Pallanén
Er zijn plannen voor deel 3, maar dan zouden Disney en Pixar weer bij elkaar moeten komen, maar áls hij er komt laat hem dan steengoed zijn..
Pieter Montana
Is Pixar ook al niet bezig met een vervolg op Monsters Inc?
Angrod_Pallanén
Ja, geen idee, ik heb er wel iets over gelezen maar verder dan Mickey's Disney Archief kwam ik niet, op de grotere Disney sites is er ook geen enkel teken van Monsters Inc. 2, dus ik hoop van niet. Maargoed, ik heb sowieso meer vertrouwen in een deel 2 van Pixar dan van Disney.
Bob Cremers
Een mooie film en leuker als Toy Story 1.
MovieMeid
Een leuke film, het is idd wel leuker dan deel 1. MAar het is nog altijd wel grappig.
Een aanrader voor kids.
3,5 sterren
film_kaza
ik vond deze film vroeger heel erg leuk.
ik vind het ook leuk om hem nu nog een keertje te zien.
toch vond ik hem minder leuk dan deel 1.
3,5 sterren.
jack-sparrow
deze vond ik net iets minder dan deel 1.
maar hij is zeker niet slecht .
best wel leuk vervolg.

Toy Story 3
2010

Toy Story
1995

Verandering op komst: Disney Pixar-film 'Toy Story 5' voorzien van eerste teaser

Disney en Pixar aangeklaagd wegens schending van auteursrecht in 'Toy Story 4'

The Green Mile