Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Mark Helfrich
Met onder meer: Dane Cook, Jessica Alba en Dan Fogler
Bekijk via Netflix
Plot Good Luck Chuck
"He has to break his curse before she breaks his heart."
Chuck maakt het uit met zijn vriendin en al vrij snel hierna krijgt hij te horen dat ze de ware heeft gevonden en gaat trouwen. Met Chuck's nieuwe (ex)vriendin gebeurt hetzelfde. En zo herhaalt dit patroon zich. Het blijkt dat Chuck een soort geluksbrenger is voor alleenstaande jongedames. Ze willen allemaal met hem omgaan, om daarna de ware te vinden. Chuck echter moet een manier vinden om dit patroon te doorbreken en een vriendin voor zichzelf te houden.
Dr. Charlie Logan
Birthday Girl
Goth Girl
Jennifer
skipy05
goede toffe komedie. vele grappige stukken. goed verhaal. ik vondt dat Jessica Alba het goed deed in deze film. is eens iets anders dan wat ze anders doet vindt ik.
Real_Movie
Goeie Komedie maar ik heb wel betere gezien,maar kan er mee door.3,0
Esther_ke
Zeer leuke komedie met goede grappen (Alleen op het einde vond ik de vrouw met 3 borsten maar stom)
De pinguïns vind ik ook wel leuk en origineel, dat zie je niet in elke film
NS1407
Beter dan ik verwacht had eerlijk gezegd, en een verschijning als Jessica Alba fleurt je avond altijd een klein beetje meer op. Grappig en bij momenten ook origineel, meer moet ik niet hebben op een vermoeide vrijdagavond.
Matakeo
Leuke film om de avond mee door te komen wanneer je je verveelt.. Geniale 'closet-scene'
billgoldberg
Matige comedy volgens het beproefde recept van dat alles eerst goed gaat, dan verkeerd loopt en uiteindelijk alles toch weer goed komt. Ik vond hoofdrolspeler Dane Cook slecht acteren en maakte gebruik van soms wel heel erg slechte grappen. Weinig gelachen derhalve, al was de rol van de plastisch chirurg (ben zijn naam alweer kwijt) nog de leukste van allemaal.
RalphV
Haha, geweldige comedy dit!! De ene grap is nog niet gemaakt, of de andere word alweer ingezet.... Zeker de moeite waard!
jarno1406
Ik vond het een erg leuke film vooral die begin scene. Zaten een hoop leuke grappen in, vond alleen dat maatje van hem erg irritant.
alec
... vond alleen dat maatje van hem erg irritant.
Hmm... ben het daar mee eens. Dane Cook doet overigens geen enkele moeite om grappig te spelen, hij heeft van nature het onbevangen in zich (net als zijn rol in 'Employee of the month'). Een grappige komedie met plaagzieke grappen.
Een *3.5
dulcinea
Ik heb me niet verveeld maar heb net iets te vaak moeten zuchten in plaats van lachen bij bepaalde grappen. De onhandige Jessica Alba vond ik grappig, het verhaal bij momenten nogal vervelend. Middelmatige komedie dus, liefhebbers zullen er wel kunnen van genieten.
john constantine
Een heerlijke komedie! Jessica Alba die een gestoord wijf speelt, dat is altijd wel leuk. Dane Cook vind ik ook een leuke acteur in komedie films, zoals Employee of the month. Ik heb veel gelaggen bij deze film, echt grappig dat die vervloekt word enzo. En zoals je zelf al kan bedenken een happy ending maar dat vond ik wel leuk bij een film zoals deze
Krijgt van mij gewoon een 4,5 omdat ik me echt vermaakt en veel gelaggen heb!!
OlafK
Heel aardige komedie
!! Komedies zijn vaak zo flauw en uitgekauwd dat het niet meer grappig is. Deze film is echter een komedie die niet tenenkrommend slecht is. Integendeel, er zitten wat aardige grappen bij! En hoewel t einde voorspelbaar is en de acteerprestaties niet magistraal, is dit zeker een aanrader om te kijken!
Rudeo
Ben ik het volkomen mee eens!
dinal12000
Het gegeven is belachelijk (Chuck als geluksbrenger) maar als je je daar overheen zet blijft een grappig verhaal over met enkele hilarische momenten. Jessica Alba deed het goed in deze komische rol. Dane Cook kende ik niet maar was ook grappig en Dan Fogler heeft de lach aan zijn kont hangen.
mos18
dus het is een leuke film om met je Vriendin te kijken
wiilen jullie dat zeggen want ik wil wel een film kijken maar ik twijfel steeds of ze het wel leuk vind daarom denk dat het een goede keus zal zijn hebben jullie daar menigi over
Multivitamine
dus het is een leuke film om met je Vriendin te kijken
Avitas Sibannac
De zoveelste in het genre... maar wel nog eens een zeer leuke. Het verhaal slaat natuurlijk nergens op, maar bij dit soort film draait het zuiver om de entertainmentwaarde. Daarin scoort Good Luck Chuck wat mij betreft best wel hoog.
3.75 *
Captain Pervert
Waardeloze film die nergens poogt origineel te zijn of iets toe te voegen aan het genre 'voorspelbare romkom'. De hoofdrolspeler heeft een geschikte kop voor de rol maar acteert als een houten klaas. Jessica Alba is een uitgedroogd zonnebankfossiel, alleen op de poster ziet er er nog leuk uit, in de film is het een draak.
Het eerste halfuur is best aardig, maar vanaf het midden zakken het tempo en de humor compleet in, waardoor de aftiteling als een verlossing komt. Er komen veel tietjes in de film voor, maar dit is niet meer dan een zwaktebod om het complete gebrek aan plot, talent en humor te verdoezelen, met als dieptepunt de masturberen-met-een-grapefruit grappen en die dikke hork bij het zwembad.
Minstens zo waardeloos en vrijwel hetzelfde plot:
Dit is echt de laatste keer dat ik zo'n film kijk, kan vrouwlief hoog en laag springen.
1.5 ster.
ange21
hele leuke film
alleen de einde was het een beetje saai, had meer verwacht .
3,5 sterren waard

Avitas Sibannac
3.75 *
Bij nader inzien hou ik het toch op maar op een gemiddelde 3.5 * ipv dicht aan te leunen bij 4 *
Was een leuke film maar om een 4 * te scoren verwacht ik toch nog iets meer. (entertainment bijvoorbeeld
DSonnema
Kheb wel pinguins gezien, maar een draak.... nee :S
Jessica is gewoon lekker en helemaal in onderbroek
Verder leuke komedie, heb paar keer moeten lachen en gebeurt niet altijd bij een komedie, of wat er voor door moet gaan.
picesof69
Ik vond het een vermakelijke film.
Eigelijk nogal slap allemaal, maar op 1 of andere manier heb ik hem toch wel met plezier uitgekeken....
Enn voldoende dus toch maar dan,maar wel een magere: 5,51
( oftewel: 3 sterren)
glimmerman2000
Redelijk te pruimen film.
Er zaten hele grappige scene's in, alhoewel ik lang niet overal om kon lachen.
Een voldoende krijgt hij wel..een 3.0
Prudh
Wat een waardeloos prul. Het dozijn van dergelijke romantische komedietjes zit inmiddels zo vol ze bij dertien niet meer blijven steken. Voorspelbaar tot in den treure dus, met puberale grapjes en vervelend aangedikte personages. Lange tijd geleden dat ik een film niet uitkeek.
brabusRUS
De film viel mij een beetje tegen. Hier en daar wat gelachen, maar daar bleef het bij. Sommige acties van Dane Cook waren irritant.
soom
Ik heb me meer dan kapot gelachen bij deze film. Ik heb gelezen dat 'ie meer voor jongens bedoeld is dan voor meisjes, en dat merk ik ook zeker wel. Want ik vond hem ietsje steviger dan de gemiddelde zwijmelfilm. Dane en Jessica zijn een lief, sterk koppel, en wat ik al zei, ik moest zo erg verschrikkelijk lachen, dat ik er in bleef en bijna stikte, een slokje water moest nemen om weer op adem te komen. Ik vond hem echt hilarisch.
KimberlyCheyenne
heb me rot gelachen bij deze film.. echt een leuke lach film om te zien..
N_SANE
Tegen mijn verwachtingen in een hele leuke film! Goed acteerwerk, ik kon me in de personages inleven en er zat een lekkere sfeer in. Gewoon een goede feel-goodmovie!
En toen ik doorhad dat Alba een stuntel-tante was, kreeg ik al gauw het gevoel dat ze te veel zou stuntelen, maar dat viel gelukkig mee en het was dus niet overdreven. Ik heb zelfs nog om haar grappen moeten lachen!
Een prima film met een heel leuk en goed uitgewerkt verhaal en zeker het herbekijken waard!

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime