• 9.373.068 stemmen

Gesproken taal: Frans, Engels en Spaans

Releasedatum: 27 maart 2003

Plot Maid in Manhattan

"...love checks in."

Een vrouw begint een baan als kamermeisje in een luxe hotel. Ze wordt verliefd op een beoogde opvolger van een politieke familie. Hij denkt met een vrouw uit hoge kringen te maken te hebben, waardoor ze al snel inzicht krijgt in het leven van een man die ze normaal gesproken alleen van een afstand beoordeeld zou hebben.

Marisa Ventura

Rachel Hoffberg

Veronica Ventura

avatar van iluvmovies

iluvmovies

ik verwacht er veel van!

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

is dit een remake?

morpheus

tzal wel weer standaartjes zijn,maar lijkt me wel lekker luchtig. De release date is trouwens 20 maart in Nederland

morpheus

Inderdaad een vrij standaard Film, het is allemaal en zo vaak al eerder gedaan, je kunt bijna elke stap van te voren voorspellen. De film voegt in het genre niks extra toe. Dat neemt niet weg dat Lopez een leuke maid neerzet, er goede chemie is tussen de hoofdpersonen en de supporting cast prima is (vooral het kleine jongetje). Tevens is vind ik dit soort films prima te verteren in deze o zo koude dagen. Tja je kunt de film op het hierboven eerstgenoemde (deels terecht) volledig afkraken of je kunt gewoon ruim 1,5 uur genieten. (liefst met een partner)

dan prefereer ik toch het laatste.

***

avatar van iluvmovies

iluvmovies

Wow! Deze film heeft dit weekend zelfs Die Another Day en Harry Potter 2 verslagen! Maid In Manhattan staat op #1 in de Box Office chart van Noord-Amerika. Daarmee versloeg J.Lo de nieuwe Star Trek (Nemesis), die ook vorige week uitkwam. Maid In Manhattan wordt door sommige critici zelfs de beste romantische komedie sins Pretty Woman genoemd. Jennifer Lopez bewijst maar s dat ze een goeie actrice is!!! Een minpuntje: Ralph Fiennes in een romantische komedie??? Nee, dank je.

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Jennifer Lopez bewijst maar s dat ze een goeie actrice is!!!

Neen, ze is een goed product.

morpheus

iluvmovies je hebt deze film 5 sterren gegeven --> veel !

hetzelfde geldt voor wedding planner en the cell, out of sight krijgt van jouw 4 sterren en enough 3

Een echte Lopez Fan

Ga er vanavond heen hier in Anchorage, we zullen zien. Lekker luchtige film voor een woensdagavond

avatar van Engel_Eyes

Engel_Eyes

ik kan niet wachten tot die in de bio komt ik weet zeker dat het egt cool wordt

avatar van pjotr

pjotr

En toch staat 'ie al op twee in je film top tien ?.........

avatar van as

as

JA! Wat is dat voorGDV%$#$^)se geouwehoer!!!

Een film stemmen terwijl je hem nog niet gezien hebt?????

stem van Engel Eyes verwijderd

avatar van as

as

I love you man!

avatar van Hatice

Hatice

Hoi, komt deze film niet uit in maart???? Hoe is het dan dat sommige van jullie dit al hebben gezien???

Hatice schreef:

Groetjes Hatice

het antwoord op je vraag

avatar van Armin

Armin

avatar van Hatice

Hatice

Bedankt voor de tip kappeuter.

avatar van amv@123

amv@123

Heb de preview gezien, lijkt me wel een leuke doch voorspelbare film. Toch maar gaan kijken in de bios

avatar van Engel_Eyes

Engel_Eyes

Hatice schreef:

wat dacht je van <b>internet</b>

avatar van Verbal_Kint

Verbal_Kint

Standaardverhaal, vrij behoorlijk uitgewerkt (vandaag de sneak gezien). Ralph Fiennes was niet vervelend hoor trouwens, speelt een politicus en doet 'ie best goed. Jochie is idd ook goed.

Marnix

avatar van legendlink

legendlink

vond het wel een leuke film mede door jennifer lopez, het acteerwerk van de andere acteurs was wel heel slecht.

vooral die de vage vriendinen van jennifer lopez.

avatar van hugohei

hugohei

Dat JLo niet kan acteren, dat gezeur moet nu maar es uit zijn. Ze heeft beperkingen, maar ik zie toch iemand heel vaardig en met charme doen wat ze moet doen.

Voor liefhebbers van het genre is deze film best om aan te zien, maar voor échte (en dus kritische) liefhebbers van het genre (waar ik me onder schaar) is er toch wel veel op aan te merken.

Het verhaal is erg zwak - niet omdat het zo voorspelbaar is (want dat hoort bij het genre, zoals bij James Bond hoort dat de schurk op spectaculaire wijze het loodje legt - gek genoeg hoor je daar nooit klachten over), maar het is slecht van opbouw. Het duurt veel en veel te lang voordat het verhaal op gang komt. Er wordt veel te lang over gepuzzeld om de stukken op het bord op hun plek te zetten. Pas vlak voor de pauze begon het schaken, en dan nog met een moeizaam openingsspel.

De bijfiguren waren voor een deel zwak uitgewerkt en ze speelden onbekommerd in verschillende stijlen, van vet kluchtig tot 'ingeleefd'. Mij beviel Bob Hoskins het beste, maar zijn slotspeech (bij elkaar gejat uit diverse films) bleef volstrekt in de ruimte zweven. Hij sprak het kamermeisje toe of ze zojuist de Apollo 13 veilig aan land had gezet.

Fiennes had het lastig - want eigenlijk niets te doen. Hij mocht zijn charme etaleren. En daar is hij niet geschikt voor : je had de hele film door de indruk dat hij liever met zijn (fraaie) hond naar bed ging dan met Jennifer. Zijn scènetjes met het jochie waren uitgesproken plichtmatig en 'cute', zijn scènes met JLo waren niksig en zonder romantiek (of geilheid, bij gebrek aan een juister woord). Ik geloof dat ik ze geen drie seconden samen in bed heb gezien. Toen was het alweer ochtend. Ook als er gekozen wordt voor kuisheid (een mooi ding in film !) wil ik vonken zien.

Clooney, in Out of Sight, wist daar voor te zorgen. Richard Gere lukt het, met een beetje concentratie, óok. Connery lukt het zelfs in een kilt. Die slaat gewoon een grote arm om iemand heen en het is er.

Wayne Wang moet nog es flink studeren, want het is een lastig genre & precisiewerk. En hij moet JLo es wat beter aankleden, trouwens. Wat een truttigheid van Dolce & Gabbana ! Jenni ziet er af en toe uit als Patty Brard. Dat zou gestraft moeten worden.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Ze hebben hier maar één woord voor: melige zeik ... oh nee, dat zijn twee woorden. Nouja, je weet wat ik bedoel

Jordy

Even een vraagje aan de vrouwen (en misschien sommige heren onder ons). Is Ralph Fiennes knap?? Lijkt me toch belangrijk voor een rol als deze, maar als ik 'm zie (niet de doelgroep waarschijnlijk) denk ik "huuuuh". Bij Spider of Red Dragon een pluspunt natuurlijk.

Haha, dat vroeg ik me laatst toevallig ook af. Die Fiennes komt echt over als een duffe kerel. Ik snap niet wat er zo charmant aan hem zou moeten zijn. Aan de andere kant: misschien heb ik wel een reality-check nodig.

avatar van Linda

Linda

Jordy schreef:

Ik vind hem echt verre van knap en echt charming is hij ook al niet.

Maar het gaat om het innerlijk he

avatar van stinissen

Jordy schreef:

Mijn vrouw vind hem aantrekkelijk in Schindler's List.

Linda schreef:

Maar het gaat om het innerlijk he

hij moet hier toch De Knappe Rijke Man spelen?

avatar van Pitbull

Pitbull

Wat lijkt me dit een verschrikkelijke k*tfilm.

avatar van hugohei

hugohei

Na het kijken van RTLBoulevard begreep ik dat er wel degelijk seksscènes ingezeten hebben die er vervolgens weer uitgemikt zijn. Dat was dus te merken.

Wat zou er eigenlijk met dat soort uitgeknipte scènes gebeuren ? De kluis in ? Zwarte markt ? Binnenkort op internet ? Of krijgen we het tzt allemaal te zien op dvd (MiM : the director's cut) ?