• 9.374.277 stemmen

Gesproken taal: Frans, Engels en Spaans

Releasedatum: 27 maart 2003

Plot Maid in Manhattan

"...love checks in."

Een vrouw begint een baan als kamermeisje in een luxe hotel. Ze wordt verliefd op een beoogde opvolger van een politieke familie. Hij denkt met een vrouw uit hoge kringen te maken te hebben, waardoor ze al snel inzicht krijgt in het leven van een man die ze normaal gesproken alleen van een afstand beoordeeld zou hebben.

Marisa Ventura

John Bextrum

Rachel Hoffberg

Veronica Ventura

soom

anders dan met Matthew Mcconaughey, heeft J. Lo hier wel een fijne chemistry met Ralph Fiennes, wat zeer belangrijk is voor de film. Zeker weten een van de beste films in dit genre vind ik(...)

avatar van Purmerend

Purmerend

Wat een heerlijke song "Come Away With Me" van Norah Jones. Leuk gevonden die paperclip en de chemie tussen de kamermeisjes was ook top. Ik hou het op 2,5*

Doom

Kan erg weinig vertellen over deze film, het is gewoon een standaard maar goede romantische komedie. Leuk uitgewerkt, zitten een paar 'wat is de wereld toch klein' momenten in. Erg toevallig allemaal, maar dat maakt niet uit is gewoon erg leuk en vermakelijk om te zien.

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

Wel aardig, maar ook erg duf. Ik vond niet dat er veel chemie tussen Fiennes en JLo zat.

Doom

Idd, dat vond ik eigenlijk ook wel. Er ontbrak wel een beetje chemie tussen de twee hoofdrolspelers.

Doom schreef:

Waar merkte je dat dan aan?

soom schreef:

Waar merkte je dat dan aan?

hmm is moeilijk, soms als je kijkt voel je gewoon een beetje dat het klikt tussen die twee. Je ziet echt de chemi, hoe er wordt gekeken enzo. Bij deze was het duidelijk een beetje minder, je zag niet echt die 'vlam' ofzo.

Moeilijk om uit te leggen, maar je mist gewoon wat als je het b.v. vergelijkt met Jamie en Landon uit A Walk To Remember.

@ Doom:

Ik heb deze film gekeken, en ik vond eigenlijk wel dat er chemistry aanwezig was tussen de hoofdrolspelers. Maar dat is mijn mening.

Jij vond het dus veel minder.

Was het dan een miscast? 1 van de 2 belangrijkste acteurs?

Doom

Bij het ontbreken van chemie betekend het niet automatisch een miscast. Jij ziet het bijvoorbeeld wel, voor mijn gevoel was het niet aanwezig. Zag alleen duidelijk twee acteurs die acteerde verliefd te zijn.

Bij andere romantiek films zie je soms de vonken gewoon overspringen, of zie je die ogen. Geweldig, miste ik hier. The Notebook, Walk To Remember enzo hebben ze dat wel.

avatar van Waku

Waku

Best wel vermakelijke film.
Vond Linda de Mol ook blijkbaar want die maakte er maar de nederlandse uitvoering Ellis in Wonderland van.
Zoetzappig maar vertederend.
Natuurlijk met de nodige misverstanden voor de superromantische en gelukkige afloop.
Ach, just a feel good movie, niks mis mee.

avatar van pjutter

pjutter

best wel een leuke film,

alleen die collega schoonmaakers, waren zwaar iritant.

avatar van Sifra

Sifra

Best leuke film.. beter dan the wedding planner!

avatar van hinie

hinie

Aardige romantische film.

Leuk neergezet door Jennifer en Ralph

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

vond het een vermakelijke film. goed geacteerd door Jennifer en Ralph. had deze 3x ofzo gekeken en hij bleef leuk. krijgt een goeie 3*

avatar van jasha

jasha

Moet toch frustrerend zijn voor Lopez om nooit in een goede film te zitten 1*

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Valt wel mee.. beetje saai ..

Gaat nog

avatar van neo

neo

Duurt te lang voordat de echte verwikkelingen op gang komen. Hopkins is een goed acteur, maar overtuigt hier niet echt. Vooral die gerustellende woorden. Ook de chemie tussen de hoofdrolspelers is zo-zo. 2 sterren

avatar van BlueSword

BlueSword

aardig filmpje, had hem al eerder gezien, jennifer doet het goed en vond het verhaal opzich wel leuk, alleen het is niet zo super uitgewerkt.

toch nog een 2.5*

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Behoorlijk waardeloos script; de ene cliché is nog niet afgelopen of de andere staat alweer klaar. Daarnaast heb ik ook geen humor in deze film kunnen ontdekken, dus waarom deze film ook met het genre komedie staat aangeduid is me nog steeds niet helemaal duidelijk. Enige pluspunten van de film vond ik het nog redelijke optreden van Fiennes en (het hoogtepunt van de film) de leuke bijrol van Stanley Tucci.

2 hele kleine sterren.

avatar van MiekieMow

MiekieMow

Gister op tv gezien.

Interessant begin en interessant einde, maar ertussen in vond ik het nationaal dictee nog aantrekkelijker. Says enough?

avatar van Flash1494

Flash1494

2,5 ster voor de zoet sappigheid

avatar van Tun-89

Tun-89

Hele mooie en vermakelijke film van Jennifer Lopez.
het verhaal vond ik goed, haar acteerwerk was goed.
zaten grappige stukjes in, heb me niet verveeld.
zoals hierboven al gezecht, vond ik ook dat de
'vlam' tussen J.Lo en Ralph Fiennes niet goed genoeg gespeeld is. Je kon niet zien dat ze verliefd waren of dat het klikte. dat was dus minder. Verder heb ik me vermaakt,
mooi Liedje trouwens wat er goed bij paste
Come Away With Me van Norah Jones.
het is een Romantiesche-Komedie dus misschien wel een beetje een voorspelbaar ''eind-goed-al-goed'' einde .
Maar voor mij maakt dat niets uit want ik hou daar wel van.
Niets mis mee, een goeie Feel-Good-Movie!

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Schattige film met de knappe J-LO. Modern sprookje, niets mis mee.

***-sterren

avatar van *eef

*eef

Hele leuke film van Jennifer Lopez! Een soort van assepoester in vernieuwende versie.

avatar van rroossiiee

rroossiiee

Hele leuke feel-good movie! 4 sterren!

avatar van moviegirl2

moviegirl2

gaat op zich wel, maar beetje standaard. al die movies gaan zo.

avatar van pink_roosje

pink_roosje

Romantische komedies vind ik altijd heerlijk om te kijken even wegdromen, dit is een van de betere met een mooi verhaal. 3*

avatar van --jlo--fan

--jlo--fan

Lijkt me erg leuke film van jennifer lopez hebt dit film niet gezien maar ik denkt dat jennifer goed heeft gespeeld en ben grootste fan van haar en ik vind geweldig wanneer ze in romantsiche films speelt ze is en blijft de beste Love you jennifer

avatar van nightbreed

nightbreed

Ik vraag me af wat de goede acteur Ralph Fiennes doet in zo'n duffe Hollywoodfilm.

Zal wel geweest zijn om de bankrekening te spekken want dit was overduidelijk geen artistieke uitdaging voor hem.

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Top film! Deze film blijft altijd leuk voor mij (ook al heb ik hem wel erg vaak gezien).

Het is idd een cliché film, maar daar houd ik opzich wel van. Acteren is goed en 't is een leuk verhaal.

Zelf vind ik J-LO het leukst in de film: The Weddingplanner.

Ik ga de film zeker vanaaf weer kijken!