• 9.373.926 stemmen

Gesproken taal: Frans, Engels en Spaans

Releasedatum: 27 maart 2003

Plot Maid in Manhattan

"...love checks in."

Een vrouw begint een baan als kamermeisje in een luxe hotel. Ze wordt verliefd op een beoogde opvolger van een politieke familie. Hij denkt met een vrouw uit hoge kringen te maken te hebben, waardoor ze al snel inzicht krijgt in het leven van een man die ze normaal gesproken alleen van een afstand beoordeeld zou hebben.

Marisa Ventura

Veronica Ventura

avatar van Linda

Linda

Jordy schreef:

hij moet hier toch De Knappe Rijke Man spelen?

Wat bedoel je daar precies mee dan? Een knappe rijke man hoeft toch niet gelijk een slecht karakter te hebben. Het verhaal zal wel weer gaan dat ze elkaar ontmoeten , verliefd worden blablablablabla en ze leefden nog lang en gelukkig dus wel een goede knappe rijke prins.

avatar van renske

renske

Ik vind Ralph Fiennes niet bijzonder knap nee, om daar iemands vraag op te beantwoorden. Hij heeft iets heel ´corrects´ over zich wat ik in Quiz Show heel mooi vond voor de rol die hij speelde. Maar om er een beschuitje mee te eten, mnneee. Ik ga deze film dus ook niet zien. En Jennifer Lopez vond ik Out of Sight gewoon goed. Voor de rest heb ik haar niet zo vaak zien spelen.

avatar van Blindfold

Blindfold

Help help. Ik begrijp nu waarom m'n downloads telkens vastliepen bij deze film. M'n compje wilde hem gewoon niet op z'n schijf hebben Deze film was echt te veel van het goede. Elk cliché wordt uit de kast gehaald. Lopez is echt zo'n standaard know it all, maar eigenlijk erg onzekere doos en het verhaal is na 2 minuten al helemaal uitgerold.

avatar van M. Rodriguez Fan

M. Rodriguez Fan

Matige film, voorspelbaar, maar is niet alleen af te rekenen op Lopez want het acteerwerk zelf was niet slecht alleen wat ergerlijke lines die zij moest opzeggen, en het verhaal zat heel rommelig in elkaar. 2 sterren

avatar van rzasa

rzasa

M. Rodriguez Fan schreef:

Het achterwerk ook lang niet slecht.

Film begon vrij aardig, maar naarmate het verhaal vorderde en (nog) ongeloofwaardiger werd zakte het behoorlijk in. Niet echt verrassend natuurlijk. Voeg daarbij een irritant, bijdehand jochie en mijn stemming wordt er niet bepaald beter op.

Daarentegen doet Lopez het gewoon erg leuk, kan niet anders zeggen. Ook goede bijrollen van Hoskins en (vooral) Stanley Tucci. Daardoor werd het wel weer enigszins de moeite waard.

avatar van nina00films

nina00films

Tja, wederom een zoetsappig verhaal, hoewel dat heel vermakelijk kan zijn en Jennifer Lopez wel geschikt is voor dat soort rolen. maar toch zat er weinig vering in de hele film.. geef hem 2,5 ster.

JLO/50CenT FaN

Vind dit 1 van de mindere films van Jennifer en haar acteerwerk is natuurlijk niet super ben ook niet fan van haar ofso door haar acteerprestaties deze film vond ik bijna saai sommige stukjes waren wel leuk maar daar blijft het ook bij vond het de minste van haar!! 2.5 ster

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Het is toch vreemd dat telkens wanneer er in verband met JLO 'acteerwerk' staat, ik 'achterwerk' lees ... ligt dat aan mij?

avatar van nina00films

nina00films

Linda schreef:

Tja sorry vond Ralhp Fiennes toch leuker in Shakespeare in love.....

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

nina00films schreef:

Tja sorry vond Ralhp Fiennes toch leuker in Shakespeare in love.....

Dat was niet Ralph, maar z'n broer Joseph.

avatar van stinissen

Als je er van houdt is dit een heerlijke komedie, het al oude verhaal van assepoester. Ik heb ruim 100 min genoten, film moet je ook niet op de slachtbank leggen maar gewoon lekker over je heen laten komen. Film heeft op IMDB een kleine 5 maar als je de stemmen gaat na kijken is het of top of flop, nou ik vond hem leuk.

avatar van iluvmovies

iluvmovies

JLO/50CenT FaN schreef:

ben ook niet fan van haar ofso

Jlo-fan is geen fan van Jlo.... Logisch nietwaar?

JLO/50CenT FaN

Dat zei ik niet ik zei als je wat beter kopieerd. Ik ben ook niet fan van haar ofzo door haar acteerprestaties!!! Beter kopieren de volgende keer echt ergelijk is dat.

avatar van EmDee

EmDee

JLO/50CenT FaN schreef:

Beter kopieren de volgende keer echt ergelijk is dat.

avatar van Ansje

Ansje

heb me prima vermaakt gewoon een lekkere romantische komedie 3,5 *

avatar van Peter

Peter

Ja ja... still Jenny from the block... Dacht het niet. Ik vond de film niet goed. Ook de acteer(wan)prestatie van Jennifer Lopez stoorde me. Slecht en mierzoet verhaal: 2 sterren.

avatar van WB

WB

Leuke film, lekker mejje vriendinnetje! Maar het valt me op dat de Multimiljonair Lopez wel errug vaak een doorsnee burgertje speelt, die weinig te makken heeft :-S The Wedding Planner, Anaconda, enz...

Maar heb genoten van de film

avatar van wackyboy

wackyboy

[quote]WB schreef:

Leuke film, lekker mejje vriendinnetje! [quote]

Beste omschrijving van deze film.

Die van mij vond de film helaas maar bagger. Denk je ook eens iemand een plezier te doen door een film mee te brengen van de videotheek.

Ik vond het in z'n genre best een goeie film. Beetje op Pretty Woman leest geschoeid. Jennifer Lopez doet het prima in dit soort rollen. Ze moet geen zwaar psychologisch drama gaan doen, maar daar kiest ze dan ook niet voor.

avatar van IQ160

IQ160

Ik vond het een kwelling.

Op zich niet vies van het RomCom-genre, maar deze film

haalt het toch echt niet bij films als 'Pretty Woman',

'Sleepless in Seattle' en 'You've Got Mail', om er een

paar te noemen.

De enige reden dat ik toch nog 1* geef is vanwege

de twee tracks van Norah Jones en de hints naar

Simon & Garfunkel, m.n. de cover van Eva Cassidy.

avatar van empirekees

empirekees

Ik denk dat het zo is gegaan, "Joepy, we hebben JLO gecontracteerd, oj een film heeft ook nog een verhaal nodig, doe maar wat luchtigs." Zoiets.

avatar van tovenaar

tovenaar

Tweede kerstdag, tovenaar staat in de videotheek. Mijn lastige missie: een film uitzoeken die zoetsappig is, een romantische komedie voor de kerst. Ik sta voor het fantastische rek en ik zie "Two Weeks Notice" staan... ik zei tegen mijn mede-lotgenoot: dat gaan we echt niet kijken, dat lijkt me zo enorm klote. Mijn mede-lotgenoot beaamde dit. Hij zei: als we dan toch voor de ultieme willen gaan, dan nemen we "Maid in Manhattan!" *en pakt hem*.

Een paar seconden later kwamen er twee meiden de videotheek binnen die met dezelfde missie bezig waren, alleen voor hun was het geen last, maar een zegen. Ze zeiden tegen elkaar: zullen we "Two Weeks Notice" nemen? Zegt de ene: maar die jongens achter ons zeiden net dat dat een superslechte film was! De ander draait naar ons toe en zegt: Oja?? Nou... wat nemen jullie dan?? Mede-lotgenoot steekt zijn arm uit en draait de hoes om... Tja! Daar sta je dan .

De film zelf was gewoon ontzettend standaard, niet speciaal, maar ook niet heel erg irritant. Voor 2e kerstdag heeft ie goed voldaan hehe.

avatar van jassonn

jassonn

Net gezien,en het viel allemaal wel mee ondanks het zoetsappige assepoester-plot.

avatar van Anne_Girl

Anne_Girl

Leuke film! Wat mij betreft mag Jennifer Lopez blijven acteren en moet je stoppen met zingen. Acteren doet ze goed! Verder een leuke film, niet top, maar altijd leuk.

avatar van scorsese

Guilty pleasure

avatar van soekenahh

soekenahh

Slechte film voorspelbare film, het enige leuke aan deze film is dat JLo erin speelt, wat is dat toch een mooie vrouw zeg!

avatar van The One Ring

The One Ring

Ja, dat is het enige voordeel. Ik heb te veel van dit soort films gezien. Geen wonder dat ik 'm dan ook ruim een half jaar na zien pas beoordeel. Ik ben het even helemaal zat met dit soort standaard romantische films. Voor een leuke, originele romantische komedie moet je bij Eternal Sunshine zijn.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Aardige romantische komedie. Ik ben niet zo gek op Jlo als actrice maar in dit simpele verhaal slaat ze zich er wel redelijk doorheen.

3,0

avatar van beaster1256