• 9.377.570 stemmen

Halloween (2007)

Horror | 109 minuten / 121 minuten (unrated version)

Genre: Horror

Speelduur: 109 minuten / 121 minuten (unrated version)

Alternatieve titel: Rob Zombie's Halloween

Geregisseerd door: Rob Zombie

Met onder meer: Malcolm McDowell, Scout Taylor-Compton en Tyler Mane

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 25 oktober 2007

Plot Halloween

"Evil has a destiny."

Nadat Michael Myers als 10-jarig kind een gruwelijke slachtpartij aanrichtte, werd hij opgenomen in een psychiatrische inrichting. Nu, 17 jaar later, komt hij per ongeluk vrij en keert onmiddellijk terug naar zijn woonplaats Haddonfield, op zoek naar zijn jongere zus. Iedereen die zijn pad kruist, is in levensgevaar.

Michael Myers

Lynda van der Klok

avatar van Fikret8

Fikret8

stinissen schreef:

Als de remake je kunt boeien is er toch niets aan de hand ,en als je dit niet vindt dan kijk je hem gewoon niet.

Dat kun je pas weten als je de film hebt gezien.

avatar van timburton

timburton

Travolta_Jackson schreef:

Wel typisch dat hij een film maakt die Halloween heet en met ze achter naam Zombie heet.

Zombie is zijn artiesten naam.

avatar van movieking

movieking

Gaat goed zijn volgens mij. Ik vind de films van Rob Zombie gewoonweg GEWELDIG!!! Kijk maar naar "House of 1000 corpses" en vooral naar "The Devil's rejects"!!!

avatar van johnnie diepte

johnnie diepte

Ik vond de film maar niks. Het begin van de film is wel redelijk gedaan, maar ik vond de rest maar niks, sterker nog ik heb de film uiteindelijk maar uit gezet.

De hele halloween sfeer ontbrak natuurlijk ook.

wat mijn beteft geen aanrader!!!

avatar van mos18

mos18

dit de al de 9 de film

avatar van tonniedorrie

tonniedorrie

Niet om het een of ander en normaal hou ik niet van die halloweenfilms , maar vond hier toch meer verhaal inzitten als al die andere

Je zag in de film hoe het kwam (in het begin dus ) hoe hij zo is geworden , kwam grotendeels door de stiefvader die dronk en was wel heel realistisch gefilmd vond ik

Ja ik vond deze film zelfs de beste van al de halloweenfilms , doordat het verhaal hier beter doorkwam,

ik geef hem daarom een 3*

avatar van mental_jos

mental_jos

Het begin was goed, maar uiteindelijk werd het gewoon een tienerslash film vol met clichés. bij elke scené weet je gewoon wat er gaat gebeuren. Matig dus. Ik snap het hoge gemiddelde dan ook niet, heb het idee dat veel mensen deze film hoog beoordelen dankzij de regisseur. Rob Zombie heeft met "house of 1000 corpses" en "the devils reject" 2 geweldige thriller/horrorfilms gemaakt maar deze slaat volledig de plank mis.

2 ster voor het goede begin.

avatar van jvl

jvl

heb deze film twee uur geleden gezien,

moet zeggen dat ik orgineel toch wel enger vond.

deze michael was een beetje sulletje, daar bedoel ik mee, de foto, en het eind. wil niets veklappen voor de gene die m nog gaan zien...

maar heb me wel vermaakt....

avatar van realpino

realpino

Begin verraste mij wel een beetje, maar na een half uurtie viel de film weer terug in de vertrouwde hack and slash formule.

2.5 ster

Lijkt me wel een redelijke film. Ga hem binnenkort eens bekijken

avatar van Famous Person

Famous Person

Ik dol op Halloween reeksen,Ik zou dit ook voor geen goud willen missen.Michael Myer rules.

Ik heb ze allemaal al gezien behalve Halloween part9(2007)

Eindelijk een remake.

lordhumangus

Zonder enige (hoge) verwachtingen heb ik de film bekeken en moet zeggen hij valt helemaal niet tegen. Goede muziek en altijd leuk om een oude rot als malcolm Mcdowell te zien. Die heb ik voor het laatst zien acteren in "Cat People" uit 1982. Wat een boom van een vent hebben ze gekozen voor Meyers ik denk dat ie over de 2 meter moet zijn en het masker ziet er inderdaad gaaf uit. 3,5 sterren

avatar van Explosive

Explosive

lordhumangus schreef:

Lijkt me wel een redelijke film. Ga hem binnenkort eens bekijken

En wel stemmen'?? Dit bedoel ik nou. Al die mensen die stemmen van: lijkt me een goede film of Cover is goed! dan ga je toch geen stem uit brengen. Het hele doel van deze site is allang vergeten.

Breng alleen u stem uit als u de film ook daadwerkelijk hebt gezien!!

avatar van Mug

Mug

lordhumangus heeft de film daarna wel gezien, en zelfs een recensie geschreven. Zelfs de laatste recensie over de film.......

avatar van Niriath

Niriath

Vond de film erg vermakelijk... maar toen ik me af ging waarom, had ik eigenlijk geen flauw idee... Zoals vaker gezegd, het begin van de film is pakkend en erg goed neergezet.. maar later begon het verhaal toch een beetje te vervagen en werd het voornamelijk "hoe laat ik zoveel mogelijk mensen af geslacht worden vóórdat de film voorbij is"

Ook had ik graag toch wel iets meer van de hoofdrolspeler (in volwassen vorm) willen zien en horen ipv alleen een zwijgende, rondwandelende, moordende frankenstein..

Ik hou het op 3*

avatar van Vera

Vera

Toch grappig als je van je achternaam zombie heet Maar goed...lijkt me leuk om een keer te zien

avatar van baklap007

baklap007

Begin was inderdaad wel ok, maar daarna zakte de film zo erg in dat ik em niet eens heb afgekeken. 1,5*

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Begin was goed, daarna werd het zo'n typische slasher. Jammer. Maar al met al 3.5*

avatar van Horror-Tijger

Horror-Tijger

timburton schreef:

Zombie is zijn artiesten naam.

Erg Typisch ja

avatar van Horror-Tijger

Horror-Tijger

Justice4All schreef:

Met Rob Zombie als regissseur krijgen we zeker een heuse slachtpartij voorgeschoteld...

Ik bedoel zo'n spletter/slasher movie...

Cool!!! Ben benieuwd

IK KAN NIET WACHTEN! Ow Ow Ow!

avatar van Anjin

Anjin

Wat een k.t film

Afgezzaagd en betreurend slecht.

avatar van metaledje

metaledje

Eindelijk is het dan zover, voor mij een verplichte bioscoop bezoek

Tegenvallen zal die niet! ben ik van overtuigd

avatar van Max en Joep

Max en Joep

Horror-Tijger schreef:

Erg Typisch ja

want?

avatar van N811

N811

waarom hier een remake van maken als het orgineel al zo suf was.

Het zelfde geld voor the omen.

Allebei erg bekend, maar werkelijk saai. We zijn gewoon verwend in vergelijking tot vroeger.

avatar van Rujar

Rujar

Enige positieve aan de film is Rob Zombie. Wellicht kan hij misschien nog extra's aan de film toevoegen. Voor de rest: schande dat hij gemaakt is.

avatar van feanaro surion

feanaro surion

N811 schreef:

waarom hier een remake van maken als het orgineel al zo suf was.

Het zelfde geld voor the omen.

The Omen heb ik nog niet gezien(wel al een tijd liggen) maar ik vind de originele Halloween zeker niet saai. Alleen vreemd dat je zegt dat films vroeger saai waren maar dat je ook het nut van een remake niet ziet..

avatar van Reporterz

Reporterz

Ik ga deze remake toch maar eens gauw bekijken,

De trailer ziet er veelbelovend uit ,

Het masker is mooi en vernieuwd,

Halloween heeft me altyd weten te boeien ,

De gruwelijke themesong maakt de spanning nog intenser !

Hopelijk gebruiken ze dit oude maar huiveringwekkende deuntje weer !

Explosive schreef:

Breng alleen u stem uit als u de film ook daadwerkelijk hebt gezien!!

Wat staat erboven dan. Begrijpend lezen is ook een vak apart hé.

Bij de tweede reactie heb ik een beoordeling gegeven. De scoreaanduiding komt telkens terug als je meer dan 1 reactie plaatst van een film. Zie ook andere reacties van dezelfde personen.

avatar van maurice74

maurice74

Waarom ze nou nog steeds remakes maken is me volstrekt onduidelijk. Het origineel is onovertroffen. Alleen H2O was nog een beetje aardig.

Misschien moet men massaal besluiten om remakes te boycotten, dan worden ze ook niet meer gemaakt.

avatar van stinissen

maurice74 schreef:

Onzin ,

niemand verplicht jou om deze films te gaan zien kijk dan gewoon niet.