• 9.373.071 stemmen

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 8 augustus 1985

Plot Porky's Revenge

"The final conflict"

Meat, een student van de Angel Beach High School, pikt een mooi (gevormd) meisje op dat huilend langs de kant van de weg zit. Hij is echter geschokt als hij haar gezicht ziet; dit lijkt niet te passen bij haar mooie figuur. Maar niet alleen dat, want het blijkt de dochter van Porky te zijn. Porky die zojuist zijn nachtclub heropend heeft op een Mississippi-rivierboot. Wil Porky zo revanche nemen, of is het nu weer de beurt aan de studenten van de High School?

Pee Wee Morris

Mr. Dobish

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Deze was geloof ik weer wat beter dan het tweede deel, maar het mistte toch echt de essentie van het origineel: **

avatar van Grote Valk

Grote Valk

Deze was geloof ik weer wat beter dan het tweede deel

Vond ik niet.

avatar van misty

misty

oh ja je zag wat blotte konte en tiete was het niet

en een boot die de lucht in vloog

of was dat nou bij deel twee

avatar van TheMaestro

TheMaestro

Echt leuke film.

Heerlijke oudbollige onderbroeken lol

avatar van Waku

Waku

Nog meer platte humor.

Maar de formule was wel uitgewerkt inmiddels.

De eerste twee delen waren al niet hoogstaand(maar je moest ze gewoon gezien hebben om mee te tellen)echter dit derde deel is een herhaling van wat we allemaal al eerder gezien hadden in Porky 1 en 2.

avatar van nothingness

moustafa

leuke deel van porky..samen met deel 1

avatar van DeCol

DeCol

Blijft altijd lachen! Ik ga hem nu kijken..

avatar van mental_jos

mental_jos

ik snap niet hoe deze zoveel lager kan staan dan het 1e deel, het is gewoon precies het zelfde. verstand op 0 en lachen maar

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Onbegrijpelijk dat deze film in de flop 100 staat. De film deed mij erg denken aan het 1ste deel. Er zitten gewoon weg enkele hilarische scènes in: Miss Ballbricker onder de lakens met een leerling, naaktzwemmen en de ouders te woord moeten staan en Zweedse (jaah) studente + Peewee houden de naakt traditie hoog. Tel daarbij nog een aantal leuke personages op: De oma van Peewee en de dochter van Porky. Ik vond de film dus erg geslaagd. 3,5*

avatar van Sunday

Sunday

Vroeger vond ik dit echt een leuke film. Oké, zeker geen topper, maar hij hoort niet in de flop 100.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Ralfke schreef:

Deze mening deel ik ook.

Na het slappe vervolg eindelijk weer eens een leukere " Porky's-speelfilm ".

Mede dankzij Mr. Porky himself die nu weer van zich laat horen.

Een aantal leuke fragmenten.

Minder dan deel 1, maar stukken beter dan deel 2.

3 *

avatar van P8rb

P8rb

deze was nog wel redelijk, hij verdiend het niet om in de flop 100 te staan vind ik.

2,0

avatar van Theatertje

Theatertje

Nee, deze vond ik nog het slechtste deel van de PORKY'S-trilogie. Deze verdient het juist om in de floplijst te staan, de anderen niet.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Het eerste deel was echt leuk, maar de rest is helemaal niks! Hier hadden ze wat mij betreft wel wat beters mee kunnen doen....!

avatar van Weirdo Wizzy

Weirdo Wizzy

Slechte film. Nog enigszins te genieten omdat er nog wel wat lekkere chicks in voorkomen

avatar van onbekend!

onbekend!

Waaom staat die in de flop 100??

Ik heb me dood gelachen om scenes en ik vond hem top net zoals

de andere delen !!

Nouja ik geef een 3,5 *** ;;

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Deze is inderdaad niet leuk , maar deel 2 is echt veel leuker!

1.5***

avatar van platesman

platesman

dit is toch veel leuker dan die big lebowski en dergelijke

4* blijft gewoon lachen

avatar van markq1

markq1

Ik vind deze film bijna geweldig 4 van mij

avatar van niethie

niethie

Het derde deel uit de populaire porky's reeks is weer een beetje op het niveau van deel een dit wil echter niet zeggen dat hij goed is, het is allemaal weer erg flauw en nietzeggend en het voegt weinig toe aan de vorige twee delen.

Net als deel twee al weer een tijdje terug gezien dus houd het ook hier maar weer op

2 sterren tot ik hem weer zie.

avatar van Dark Knight

Dark Knight

geweldige rotfilm alweer, zijn plaats in de flop 100 waardig, geen 1 keer gelachen. 0,5******

avatar van Zinema

Ook dit laatste deel van de commercieel succesvolle trilogie is uiterst beroerd. En dat ligt hem met name in het feit dat de grappen heel erg flauw zijn. Het, dubieuze, niveau van deel een wordt niet gehaald.

avatar van aerts007

aerts007

Zeker geen flop. Ik heb er best plezier aan beleeft.

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Wat minder dan deel één maar nog altijd klassieke onderbroeken- en studentenhumor. Af en toe een legendarische scene die ik ooit als puber gezien heb en die in mijn geheugen gegrift staat. Nu weet ik uit welke film deze scenes kwamen. Verder vond ik dat de film zich maar aan een slakkengangetje voortkabbelde en dat het wow-effect van de eerste film grotendeels verloren gegaan is.

avatar van Metalfist

Metalfist

The Pig Strikes Back!

Na het leuke eerste deel en het iets mindere, maar nog altijd de naam Porky's waardige, vervolg was het nu tijd voor deel drie. En dit deel houdt de traditie toch wel weer op niveau.

Het is ten eerste wel onbegrijpelijk dat de film zo laag scoort want qua niveau zit het zeker en vast wel gelijk met het eerste deel. Pee Wee die weer een aantal idiote stoten aanvangt waaronder zijn eindscène, een scène waar Miss Balbricker weer eens wordt gekloot en natuurlijk Porky zelf waar wederom via een mooie eindfinale wordt mee afgerekend. Allemaal zaken die toch ook wel in deel één voorkomen.

De vaste cast is weer eens van partij met een geweldige Pee Wee en een coole Meat maar er worden ook wel een aantal leuke bijpersonages geïntroduceerd zoals de dochter van Porky en Pee Wee's grootmoeder.

Al bij al is Porky's Revenge toch wel weer een leuk vervolg op het de eerste Porky's. Hij haalt het niveau niet maar komt toch wel redelijk dicht in de buurt.

avatar van Tarkus

Tarkus

Er zitten een paar grappen in die je geslaagd kan noemen, maar verder is het niet veel zaaks.

Was eens nieuwsgierig naar deze film, maar denk niet dat deze prent me zal aanzetten om ook de andere delen eens te bekijken.

1 ster, voor de paar grappen die wel goed zijn...

avatar van canciser

canciser