• 9.378.093 stemmen

I Now Pronounce You Chuck & Larry (2007)

Komedie / Romantiek | 110 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Alternatieve titel: I Now Pronounce You Chuck and Larry

Geregisseerd door: Dennis Dugan

Met onder meer: Adam Sandler, Kevin James en Jessica Biel

Releasedatum: 26 juli 2007

Plot I Now Pronounce You Chuck & Larry

"They're as straight as can be, but don't tell anyone."

Chuck Levine en Larry Valentine zijn de trots van hun brandweerkorps: je kunt altijd op hen aan en ze staan altijd aan elkaars zijde. Chuck echter is een verstokt vrijgezel, terwijl Larry dol is op zijn gezin. Ooit heeft Larry Chuck's leven gered zodat hij hem wat schuldig is en de tijd is gekomen dat Larry iets terugvraagt: ze moeten zich als formaliteit registreren als samenwonende heren, zodat Larry's kinderen aanspraak maken op een levensverzekering-uitkering. Helaas dat toevallig een vervelende bureaucraat uitgerekend deze zaak besluit te onderzoeken en de heren gedwongen worden daadwerkelijk samen te wonen...

Charles "Chuck" Levine

Benefits Supervisor

Kevin McDonough

avatar van bartje30

bartje30

Geweldige komedie, wat passen James en Sandler goed bij elkaar als komisch duo. En dan de geweldige verschijning van Biel, dat maakte de film echt compleet. Ik heb zelden zo gelachen tijdens een film. Verder is de cameo van Rob Schneider als japanse priester geweldig (die overigens altijd een cameo heeft in films van Sandler en andersom) al staat hij niet bij de aftiteling, maar dat gebeurd vaker bij films van Sandler.

Meesterlijke komedie!!!

avatar van moos33

moos33

Jessica Biel ziet er lekker uit, vooral die scene dat sandler haar b.rsten controleerd. OOOOOOOOOOOOOOhhh!!!

avatar van pegster82

pegster82

geweldige film!! Mooie gedachte achter de film vind ik dat ze laten zien dat ieder gelijk is. Heb me kostelijk vermaakt

avatar van decsss

decsss

Het lijkt wel of ik een van de weinigen ben die deze film helemaal niks vind. De humor was ver te zoeken, en dan de acteerprestaties zo ondermaats. Deed me helemaal niks en geen enkele keer gelachen eerder geirriteerd. Ik geef maar een 0,5 *ster

avatar van dope

dope

• 20072 stemmen

Eerste 17 minuten waren het leukst, daarna werd het minder...

avatar van otherfool

otherfool

Ach ja, geinig tussendoor filmpje. Misschien wat braafjes maar met genoeg aardige grappen om de rit uit te zitten. Over Biel zeg ik maar niks want ook minderjarigen kunnen op deze site zitten...

2,5*.

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

De Roemeense bioscopen zijn geweldig. Nog geen 2 euro om een film te zien en zoveel keuze. Deze draaide ook nog, alleen een flinke teleurstelling. Ik ben een hele, grote Sandler fan, ondanks dat hij bijna altijd hetzelfde karakter speelt, maar sinds het verrassend fantastisch punch-drunk love begin ik een beetje uitgekeken te raken op de heer Sandler in komische vorm (Reign Over Me is een drama-parel van de hoogste soort, geniaal, prachtig, emotioneel openscheurend). Ook hier was het allemaal net-niet. Ik heb wel een paar keer kunnen lachen, maar de koek lijkt een beetje op. Een vrij origineel verhaal en dan nog zo'n uitgekauwd verhaal fabriceren. 2 sterren.

avatar van jvl

jvl

had meer van deze film verwacht, omdat ik kevin james in "king of queens" altijd wel grappig vind. Maar helaas viel hij me wel een beetje tegen:-s

heb ook wel ff gelachen, maar gieren en brullen is een ander verhaal.

leuk voor een zondagmiddag

avatar van johnrambo

johnrambo

Ik ben absoluut geen liefhebber van komische films.

Toch heb ik me wel geamuseerd met deze grappige film.

Adam Sandler, Kevin James en Jessica Biel doen wat er van hen verwacht mag worden.

We kennen hen al van vele films, en laten wederom zien dat ze voldoende hebben om een film te laten slagen.

Het verhaal is origineel en heeft ook nog een boodschap.

avatar van Betamax

Betamax

Erg leuke film

avatar van Koerok

Koerok

Het was me allemaal te flauw en te stereotiep. Halverwege afgezet. Een 1,5.

avatar van Raffael77

Raffael77

Prima film en Jessica ziet er goed uit in slipje heheheeh.

Wel gelachen en zeer de moeite waard.

1 klein min puntje is dat de film aan het einde een beetje inzakt.

Veel schuine humor lol. 4,5

avatar van Ramsteen

Ramsteen

Leuke film Moest best vaak lachen, ook al is dit niet helemaal mijn niveau van humor (mijne is lager, Naked Gun enzo ).

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Gemiddelde hier ligt nog best hoog. Ik vind IMDB op dit punt iets betrouwbaarder. Echt een fixe tegenvaller dit.

avatar van anne J

anne J

Gewoon een leuke komedie, 3*

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

lijkt me nou echt een leuke komedie!

avatar van blablabla89

blablabla89

Verschrikkelijk flauwe film! Niks maar dan ook echt helemaal niks grappigs aan. De humor, als je het humor wilt noemen, is echt ver te zoeken. Behoorlijke tegenvaller terwijl ik me scheef lach om Kevin James in The King of Queens. Jammer. 1 ster

avatar van pcvh1978

pcvh1978

zeer vermakelijke comedy!!!!!

erg leuk en veel gelachen!!!

5* for me!

avatar van Rutte

Rutte

Heel aardig tussendoor filmpje.

Ik vond het verhaal best redelijk origineel, maar er had meer uitgehaald kunnen worden naar mijn gevoel.

Acteerwerk is niet slecht, maar Sandler had misschien beter gekund. Voor hem was dit eerder een routineklusje om het zo maar te zeggen, tenminste, zo kwam het mij over.
De laatste film wat ik van Sandler gezien heb is "reign over me", dus daarom is het heel goed mogelijk dat ik misschien wat veel verwachtte van hem.

Verder moet ook ik heel eerlijk zeggen dat Biel er zeer apetijtelijk goed uitzag!

Er zitten verder echt zeker enkele leuke grappen en momenten in ( o.a een flink brede stoere neger die homo blijkt te zijn ziet er wel komisch uit ), maar vooral door de indruk dat deze film een boodschap met zich mee lijkt te brengen ( gelijkheid), doet dit het geheel toch zeker wat boven de middenmoot uitstijgen, tenminste, naar mijn mening dan.
3.5 ster.

avatar van john kruger

john kruger

Tjongejonge, wat een kinderachtige film is dit zeg. Je kunt er als filmrating beter boven zetten: "niet geschikt voor boven de 20 jaar"

1,5* voor de moeite.

avatar van Smith

Smith

Aardige film, niet meer dan dat.

Begon vrij aardig, maar werd steeds slapper.

Niet de klapper wat ik ervan verwacht had.

2 en halve ster geef ik m

avatar van Leeein

Leeein

Echt een geweldige film!

avatar van Denveen

Denveen

Niet super, maar wel degelijke komedie, met natuurlijk als hoogtepunt Adam Sandler en Kevin James, bij vlagen hilarisch

avatar van Bambi18

Bambi18

Dit is echt zo'n heerlijke film die op vrijdagavond op de bank met je vriend(inn)en moet kijken. Ik heb me in ieder geval dood gelachen. En die scene met die grote bruine meneer in de douche; vet!!

avatar van Nebuchad

Nebuchad

Vond het toch allemaal wat makjes hoor!

Ik had vaak het gevoel dat men hier meer van gemaakt kon hebben.

Er gaat naar mijn mening te veel aandacht verloren aan het uitbrengen van een positieve boodschap waardoor men vergeet dat men bezig is met het maken van een komedie.

avatar van IcU

IcU

Wel een leuke film dit, alleen zit er weer een dik vet moraal in. Ook vind ik hem hier en daar iets 'te gay'. Ze laten dingen zie die ik liever niet zie. Vooral op dat feest in de discotheek. Leuke bijrol van Steve 'mr Pink' (hoe toepasselijk) Buscemi.

3½*

avatar van dicci

dicci

Leuke film,

Ik schoot af en toe goed in de lach, en dat heb ik niet vaak meer met films...(ik kijk alleen nog maar droevige films) een 3.5

avatar van Clueless Dork

Clueless Dork

Aardige komedie die helaas te lang duurde.

3,0

avatar van john kruger

john kruger

Ik begrijp echt niet dat deze onderbroekenrol mensen naar de bioscoop trekt (zelfs niet voor het zogenaamde popcornvermaak).

avatar van 3din

3din