Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Adam Sandler, Kevin James en Jessica Biel
Releasedatum: 26 juli 2007
Bekijk via Prime Video
Plot I Now Pronounce You Chuck & Larry
"They're as straight as can be, but don't tell anyone."
Chuck Levine en Larry Valentine zijn de trots van hun brandweerkorps: je kunt altijd op hen aan en ze staan altijd aan elkaars zijde. Chuck echter is een verstokt vrijgezel, terwijl Larry dol is op zijn gezin. Ooit heeft Larry Chuck's leven gered zodat hij hem wat schuldig is en de tijd is gekomen dat Larry iets terugvraagt: ze moeten zich als formaliteit registreren als samenwonende heren, zodat Larry's kinderen aanspraak maken op een levensverzekering-uitkering. Helaas dat toevallig een vervelende bureaucraat uitgerekend deze zaak besluit te onderzoeken en de heren gedwongen worden daadwerkelijk samen te wonen...
- Trailer (YouTube)
Steve
Benefits Supervisor
Kevin McDonough
Ninto
Dit lijkt me nog is een meesterlijke samenwerking. Nu nog Ray Romano erbij en de ultieme komedie is er!
Brucie
heb me net op deze site aangemeld en wil als eerste zeggen dat ik na het gezien hebben van de trailer ik niet kan wachten op de film geniaaaaaaal gewoon, en dan nog met Jessica Biel 100% schoonheid
, hou deze film volopig nog maar effe Up2date
lykathea
Kevin James is sowieso geweldig. De timing die hij in King of Queens heeft is echt perfect.
Adam Sandler daarentegen heeft me vaak alleen maar teleurgesteld...we shall see.
jaspertje3
Heb de trailer in de bios gezien, moest toen al best lachen dus ben erg benieuwd naar deze komedie!!
arne66
Ik heb zin in deze film... Er moeten wat meer leuke komedie's uitkomen... Heb ik nu wat meer zin in dan altijd die thrillers en tijdreis films...
Jordaeh
Is dat die acteur van King Of Queens? die is echt geweldig
Dat is Kevin James aka Doug van King of Queens ja
Schoetje
Leuke film, erg vermakelijk. Gezien bij de sneak van 23 juli in Vlissingen.
tesskuipers14
kevin james en adam sandler zijn mijn favo acteurs. dus echt geniaal dat ze nu samen een film maken! Kan niet wachten!
Max en Joep
ik wist heel eerlijk gezegd niet dat Kevin James buiten King of Queens om ook een behoorlijke carriere had.
maar hij lijkt dus best een populaire comedy acteur, als ik het hier zo'n beetje lees?
cottonmouth
ik heb erg gelachen om deze film vooral het eerste uur,wel heel cliche qua grappen en vooroordelen naar mijn mening en na de pauze kakten hij wat in ,maar toch erg leuk!
robertinho
Deze film is echt behoorlijk grappig, you gotta love Doug en Adam Sandler ben ik normaal nooit zo'n fan van maar hier is ie echt komisch. ***1/2
Captain Pervert
Het plot is exact hetzelfde als Strange Bedfellows (2004), met o.a. Paul "Crocodile Dundee" Hogan.
cholie
ik vond het een zeer leuke film! er zaten leuke momenten in waarbij ik niet meer bij kwam van het lachen.
Binnetie
Ik heb hem gisteren gezien tijdens de premiere, de zaal was erg leeg. De film was heel leuk. Veel leuke grappen erin. Voor de pauze vond ik de film op zijn best, na de pauze zakte de film een beetje in. Maar toch 4*!
Pff... wat ik ervan gezien en gehoord heb is het 1 grote hoop cliche homo-grappen
hadden we die met Boat Trip al niet achter ons gelaten.
UrbanDjampa
Nou ik moet zeggen dat het toch best een aardige film is. Adam Sandler was dit keer wel draaglijk en Kevin James doet gewoon z'n ding. De cliche homo-grappen hadden op een gegeven moment z'n limiet bereikt, maar dat viel te verwachten.
pluspunten:
- cameo's van David Spade, Rob Schneider..etc?
- Jessica Biel met haar geweldige lichaam
- natuurlijk niet te vergeten Ving Rhames die ik wel het grappigste vond
weaselweasel
Dit moet wel behoorlijk slecht zijn.
Face it: Amerika ligt zo'n 20 jaar achter op Nederland, als het gaat om homo-acceptatie. Waar wij allang aan gewend zijn, is voor hun een 'hot' item.
"Goh, 2 mannen? Die samen trouwen!? Wow, that's insane!! Laten we er een komedie over maken!"
Hij zit waarschijnlijk vol met slechte homograppen, dat KAN niet missen.
robertinho
Vergeet het rolletje van Steve Buscemi niet, ook erg grappig.
jedymaster
Erg goede komedie heb heel vaak moeten lachen maar ja ben dan ook king of queens fan dus kevin is zowiezo de man en dan nog adam en ook nog eens jessica en dat voor de prijs van 5 euro en 40 eurocent yesssssssss.
Meesterlijke film! Heb lang niet zo vaak gelachen tijdens een film als met deze. Geplaatste grappen, flauwe woordspelingen en gewoon een zeer te genieten film. Adam Sandler sinds lange tijd eens in een niet vervelende rol..
Ik geef hem een 4*
Spartaan1986
Af en toe een leuke grap maar over het algemeen vrij standaard en allesbehalve origineel
Krappe 3*
Wezze
Beetje te moralistisch en ongeloofwaardig op sommige momenten. Af en toe wel grappig, maar had meer verwacht.
RedEye_18
Dit moet wel behoorlijk slecht zijn.
Hij zit waarschijnlijk vol met slechte homograppen, dat KAN niet missen.
En gelijk een moraal door je strot rammen op het eind van de film, daar kan ik echt slecht tegen.
2/5

Wedding Crashers
Komedie / Romantiek, 2005

50 First Dates
Komedie / Romantiek, 2004
new york citysingle parenthomofobieeruit komenfraudesinglegay interestgay marriageinsurance policy firefightermasculinitypretend relationshippretending to be gayhomo themafire department