Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Dennis Dugan
Met onder meer: Adam Sandler, Kevin James en Jessica Biel
Releasedatum: 26 juli 2007
Plot I Now Pronounce You Chuck & Larry
"They're as straight as can be, but don't tell anyone."
Chuck Levine en Larry Valentine zijn de trots van hun brandweerkorps: je kunt altijd op hen aan en ze staan altijd aan elkaars zijde. Chuck echter is een verstokt vrijgezel, terwijl Larry dol is op zijn gezin. Ooit heeft Larry Chuck's leven gered zodat hij hem wat schuldig is en de tijd is gekomen dat Larry iets terugvraagt: ze moeten zich als formaliteit registreren als samenwonende heren, zodat Larry's kinderen aanspraak maken op een levensverzekering-uitkering. Helaas dat toevallig een vervelende bureaucraat uitgerekend deze zaak besluit te onderzoeken en de heren gedwongen worden daadwerkelijk samen te wonen...
- Trailer (YouTube)
PKlijnstra
Film: Geweldig
Cast : Super
Verhaal : Super
Deze film kon mij echt boeien van het begin t/m het einde.
Heb zelden zo'n goede comedy film gezien!
(Misschien komt dit ook doordat ik een zwak heb voor de humor van Kevin James, afijn.)
Verhaal-lijn is leuk en Adam Sandler en Kevin James, passen goed bij elkaar in deze film.
Deze comedy heeft me hardop doen lachen.
Hij krijgt van mij een 4*, en die is ie dubbel en dwars waard.
Dreamboy
dit is 1 van de meest grappige film die ik ooit heb gezien!!!
vooral de douche scene is geweldig!!
kevin en adam waren geweldig!! en ving rhames was egt top!! zn rol is zo verrasend!!
kortom een top film!! net geen 5 dus maar een 4,5
Martijnnn
Lang geleden dat ik een echte comedy in de bios gezien heb en wou eigenlijk ook niet naar deze, maar wat is die film grappig zeg. Adam Sandler en Kevin James (van king of queens) in een film is 100% lol. 4*.
B_B
- 1969 berichten
op zich een geslaagde komedie maar spreekt zichzelf erg tegen, eerst worden alle mogelijke homo grappen gemaakt en op het eind is de boodschap dat dat niet mag, toch 3 sterretjes voor de grappen en de cast.
muismat
Hij is erg cool, is lang geleden dat ik zo heb gelachen in de bios, ik geef hem lekker 4*
93.9
Hallo!!!!
Wakker worden, 2007!
Dit is zo'n wanstaltige film, die ook in 1981 uitgebracht kon worden.
thomzi50
- 1991 berichten
Oei oei oei, ik was van plan om toch maar - ondanks de extreem lage verwachtingen - naar deze film te gaan met mijn broer, simpelweg omdat hij zo'n Kevin Jamesfan is. En dan is ie uitverkocht, onvoorstelbaar, weet overigens niet of ik er nou blij of boos om moet zijn.
dennisabc
Hallo!!!!
Wakker worden, 2007!
Dit is zo'n wanstaltige film, die ook in 1981 uitgebracht kon worden.
Zo ontzettend niet leuk!
Niet zeuren, je weet bij dit soort films al van te voren wat je kan verwachten! Had je maar niet moeten kijken, ik vond het een grappige film.
roelhamers
zeker de moeite waard, kevin james doet het altijd goed!
geinig dat die brandweerman en die andere meid ook in king of queens spelen!
RWL
Grappige cameo van Dave Matthews. Dat, en een trailer, is tot nu toe ook het enige wat ik van de film gezien heb. Misschien toch maar eens helemaal zien...ookal kan ik Adam Sandler normaal gesproken niet uitstaan.
EenFilmPerDag
Lang geleden dat ik een comedy nog echt leuk vond. Was bij de voorfilms erg bang dat dat, zoals zo vaak, meteen ook alle grappige momenten uit de film waren. Was echter niet het geval. Een dikke 4 voor mij.
Cutiepie
Echt een hele hele hele leuke film, met ook echt wel een boodschap!
torrentboy
Ik heb hem net gekeken en ik vind hem super.
Zoals het "script" het is al eerder gezegd maar ze lijken wel redelijk vrij idd.
5 sterren van mij heb dubbel gelegen.
balosa
sorry allemaal maar ik vond hem te flauw en te braaf, de grappen waren maar matig en ik heb niet één moment kunnen lachen, hooguit een grijnsje af en toe, voor mij niet meer waard dan 2*
die hard
geweldige topfilm. Ultiem gefilmd en verhaal
goed voor de lachspieren
5* voor de film en 5 * voor de acteurs.
Ninto
Grappige film. Echt meesterlijk. Kevin James en Adam Sandler samen. Nu nog Jim Carrey en Ray Romano erbij en je hebt het ultieme komedie-kwartet!
stevenvanwoo
Schitterende komedie...beste komedie die ik ooit heb gezien.......Geweldige humor en schitterend verhaal
TOPPERTJE
* 5.0
1-ace-1
Helemaal goed ik kon het lachen haast niet houden in de bios. Zelfs hard op gelachen gewoon erg leuk. Komt waarschijnlijk omdat ik alle films van sandler heb ihihi
stingree69
Enorm grappige film! Eindelijk weer eens een komedie waar je tot tranen toe aan het lachen gebracht wordt... Jessica Biel vult het beeld heerlijk!
morreke
leuke vlotte film met een paar goeie karakters en leuke grapjes, maar niet de superfilm die ik verwacht had. Het einde was beneden niveau ( vanaf het moment in de rechtbank, ) en een sneer naar het conservatieve amerika kon ook weer niet uitblijven.
eerste half uur: 4
middengedeelte: 3.5
einde: 2.5
Jordaeh
Kevin James + Adam Sandler = Top Combo al zeg ik het zelf.
Hoop dat er meer Happy Madison producties gaan komen met Kevin James erbij
Uier
- 2006 berichten
Zo ontzettend niet leuk!
Geinige film. In het begin leuker dan het einde, omdat het toch weer moralistisch neigt naarmate de film vordert. Verder twee prima hoofdrollen en coole bijrollen.
3.*
arne66
Te braaf? Wat is hier zo braaf aan deze film?

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Wedding Crashers
Komedie / Romantiek, 2005

50 First Dates
Komedie / Romantiek, 2004
new york citysingle parenthomofobieeruit komenfraudesinglegay interestgay marriageinsurance policy firefightermasculinitypretend relationshippretending to be gayhomo themafire department