• 9.373.488 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Uwe Boll

Met onder meer: Will Sanderson, Ralf Moeller en Andrew Jackson

Plot Seed

"Nothing Can Prepare You For..."

Sam Seed is een gestoorde seriemoordenaar, die op een dag wordt opgepakt en op de elektrische stoel terecht komt. Maar als blijkt dat Seed na deze executie nog niet dood is, besluit men hem vast te binden en levend te begraven. Seed weet echter uit zijn graf te ontsnappen en wil slechts één ding; wraak op de personen die hem hebben begraven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Detective Matthew 'Matt' Bishop

Maxwell 'Max' Seed

Warden Arnold Calgrove

Emily Bishop

Sandra Bishop

Dr. Parker Wickson

avatar van kiriyama

kiriyama

Het verhaal voorspelt het zoveelste, veel gore en verder niets film te worden.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

En dan heb je misschien nog niet eens gezien wie de regisseur is

Weten we tenminste zeker dat we ook in 2007 weer een film hebben om af te kraken

avatar van Onslaught

Onslaught

Gore wordt door de mainstreem nu wel een beetje teveel toegepast, waardoor het langzamerhand geen enkel effect meer heeft op de kijker.

Ach ik trek mezelf er wel weer doorheen.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Het is van Uwe Boll. Zal wel niks worden

avatar van Stijntje

Stijntje

heart of america was de enige film waarin hij wel aardig geslaagd is... maar dat kan ook komen omdat hij voor de verandering een goede scriptschrijver had natuurlijk, want het wordt vooral geprezen om het verhaal...

Waar Saw naast gore nog enige subtiliteit en vooral leuke plots heeft, oogt dit als een dwaze aangelegenheid...

iemand die de elektrische stoel overleeft én levend begraven wordt om vervolgens op te staan... juist...

Horrordude

De electrische stoel valt serieus te overleven hoor...

Maar levend begraven worden ? dat vond ik in Kill Bill 2 al een beetje ongeloofwaardig

avatar van Modar

Modar

Als ik het verhaal hierboven lees denk ik dat dit een echte FLOP film gaat worden. Doet een beetje denken aan I know what you did last summer.

avatar van Doom

Doom

De overeenkomst met I Know What You Did Last Summer zie ik niet helemaal. Of totaal niet eigenlijk. Leg uit.

Horrordude

allebei horrorfilms, dat is de enisgte overeenkomst die ik zie...

avatar van Fikret8

Fikret8

Ik snap maar niet dat ze die Uwe Boll steeds maar weer de kans geven om slechte films te maken.

Horrordude

Hier alvast een paar foto's

Ziet er goed uit! maar niemand nog een teaser of trailer?

avatar van X__Liesjj

X__Liesjj

Walgelijke foto :s

Horrordude

Dit lijkt me een betere foto als die hierboven.

avatar van JorritS

JorritS

Gaaf.. en niet bepaald low-budget lijkt het! Ranzige pics trouwens.

avatar van Doom

Doom

Het plot klinkt best aardig. Ook zien de foto's er goed uit. Echter ga nu geen gekke dingen in je hoofd halen. Uwe Boll blijft namelijk de regisseur.

avatar van orginaliteit

orginaliteit

Uwel Boll moet stoppen met films maken !!

ik kan hem niets verplichten maar ik wou dat het zo was

avatar van Minority_Check

Minority_Check

welke sukkel noemt nou zijn achter naam seed ook al is het een film klinkt nog steeds dom

het wordt volgens mij zoiets als hostel vol met bloedrige lichaamsdelen (als ik de foto's kijk dan tenmiste )

avatar van metaledje

metaledje

En Uwe Boll blijft gewoon doorgaan met films maken!!!

Is die kerel nu nog niet in de goot beland?

avatar van Fikret8

Fikret8

Fikret8 schreef:

Op imDb heeft de film al een gemiddelde van 1,7 / 10.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Is dat een gemuteerd aapachtig ding op de cover, wacht wat is dat nou eigenlijk?

avatar van HorrorFilms4Life

HorrorFilms4Life

Minority_Check schreef:

Hostel is zeker geen slechte film, je moet alleen wel van horror houden.

Ik word een beetje moe van al die mensen die van tevoren alle horror films afkraken. Het is toch logisch dat bijvoorbeeld kinderfilms zoals bambi etcetera mij ook niet aanspreken. Oordeel er dan gewoon niet over, of in ieder geval niet voordat je de film hebt gezien!

Het lijkt mij ook geen al te beste film te worden, op de fotos die ik even vluchtig heb bekeken staan maar weinig echt ranzige stukjes. Dat is een beetje jammer naar mijn mening. Want de film moet of heel ranzig zijn of een goed verhaal hebben. Ben echter wel benieuwd of het wat is geworden.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik geloof niet dat mensen hier horrorfilms in het algemeen afkraken maar voornamelijk verfilmingen waar Uwe Boll bij betrokken is.

Ik weet niet wie zijn kaas heeft gejat maar hij heeft er zelf in ieder geval niets van gegeten. De eerste beelden van dit project geven mij ook niet echt het idee dat ik hier erg positief over zou moeten zijn.

avatar van Voodoo

Voodoo

Ziet er idd uit als een B-film.

Hier een trailer:

avatar van b00ster!

b00ster!

Een van de betere film van Uwe Bol, overal wordt hij afgekraakt maar hij zet hier toch een redelijke film neer hoor! Ik hou van het genre en ik kijk veel van dit soort films en tuurlijk kan deze niet mee lopen met de top. B film of niet, en Uwe Bol of niet... Het is een film die het kijken waard is! (uit mijn aanzicht)... Totaal onverwacht einde maakt deze film nog ietsjes mooier...

3* Uwe, je hebt ze met deze film, WEL verdiend!

Fikret8 schreef:

Op imDb heeft de film al een gemiddelde van 1,7 / 10.

Ojah, de reden dat dit gebeurd is omdat iedereen de hoop in Uwe al heeft verloren en stemt zonder te kijken...

Trieste mensen zijn dat!

avatar van fritsy

fritsy

Trailer net gezien. volgens mij zie je maar 20 min van de 90 min van deze film. de rest was behoorlijk donker.

avatar van jstinissen

jstinissen

ik vondt um wel aardig

ben ook een horror fan

heb me niet verveeld ofzo

goed te volge

avatar van Raffael77

Raffael77

Film is erg zwak en langdradig. De soundtrack is wel ok maar de film is niets. 2

avatar van smettipie

smettipie

de naam uwe boll zou eigenlijk al genoeg moeten zeggen!!!!!!!

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Het begin vond ik, als dierenliefhebber, ontzettend kwetsend en pijnlijk om te zien want het leken me echte beelden. Onnodig om zulke beelden erin te monteren, maar daar zal iedereen wel een eigen mening over hebben. Voor de rest stelde de film weinig voor, het verhaal is nergens echt duidelijk en gebeurt het meeste in het donker. 666 moorden in 6 jaar, ik hoop dat meneer Seed dan 666 "toekomstige kijkers" van een Boll film heeft vermoord, dan zijn ze nu iig beter af! Boll moet nu echt maar eens stoppen, hoe graag hij ook films wil blijven maken.....

avatar van blessing

blessing

snap niet dat zulke films gemaakt word. heb het ma een 20 tal minuten afgezet. voor mij een dikke 0.5