• 9.381.008 stemmen

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Avontuur / Fantasy | 201 minuten / 251 minuten (extended edition) / 263 minuten (special extended blu-ray edition)

Genre: Avontuur / Fantasy

Speelduur: 201 minuten / 251 minuten (extended edition) / 263 minuten (special extended blu-ray edition)

Oorsprong: Nieuw-Zeeland / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Peter Jackson

Met onder meer: Elijah Wood, Ian McKellen en Viggo Mortensen

IMDb beoordeling: 9,0 (2.142.552)

Releasedatum: 17 december 2003

Plot The Lord of the Rings: The Return of the King

"There can be no triumph without loss. No victory without suffering. No freedom without sacrifice."

De hobbits Sam en Frodo beginnen samen met Gollum aan het laatste deel van hun reis richting Mordor, om daar te proberen in het hol van de leeuw de machtige Ene Ring te vernietigen. De legers van Gondor proberen ondertussen de stad Minas Tirith te beschermen tegen Sauron's legers.

avatar van Newbie

Newbie

Zouden ze de extended versions in 1dvd - box verkopen? Kunt ge het al bestellen ergens?

Chainsaw

Eerst komt de Return of the King E.E. uit en daarna zal uiteindelijk vast en zeker wel een box uitkomen met de drie Extended Editions erin ...

avatar van Phoenix

Phoenix

Chainsaw schreef:

Maar dat duurt nog zo lang... Denk niet dat ik me kan beheersen om niet elke EE apart te kopen.

Phoenix schreef:

Ik weet wel zeker dat ik dat ga doen. Direct als de E.E. van Return of the King uitkomt, koop ik 'm !! Ik zou het zeker weten niet vol kunnen houden om te wachten tot ze alle drie nog eens uitkomen in een speciale box ...

avatar van Newbie

Newbie

Ik denk niet dat ik het ook zal uithouden als het echt te lang duurt. Ik koop 'm zeker na de examens, ik hoef niet in de ban van de ring te zijn tijdens deze periode

ThaMovieVoter

Helaas duurt dat dan nog even, ze hebben besloten om nog even tot november te wachten zodat de 2 disc editie en de trilogy goed verkopen, aangezien iedereen zo ongeduldig is zal dat wel lukken

Ik doe alleen niet mee aan die chantage, eerst huren en branden, daarna als een trouwe fan in november de E.E. aanschaffen, dan vergeven ze dat branden me wel

nice guy eddy

ik ga nog is een marathon houde in november nl.eerst de 3 gewone films kijken (met een halfuur pauze) en daarna de 3 E.E's kijke(met 3 kwartier pauze)

ik ben namelijk verslaafd aan de films

avatar van De GeuS

De GeuS

Ik zo vooraf ook nog even het boek weer lezen en na afloop de "making of" nog eens bekijken....

nice guy eddy

dat zou pas geflipt zijn

ThaMovieVoter

Wat een plannen allemaal, het lijkt wel of deze film zolangzamerhand de Bijbel begint te overtreffen

De GeuS schreef:

het boek zou er iets teveel aan zijn (khou namelijk alleen van film)

een vraag:is er geknipt in de 2 disc editie van

ROTK??

avatar van SillyWilly

SillyWilly

Het lijkt me niet dat er geknipt is in de 2 disc editie. Het gaat namelijk om de versie zoals die in de bioscoop te zien is geweest.

Chainsaw

Nee, er zijn gewoon twee discs. Eén met de film en één met de extra's ... (dat is met de andere twee delen ook zo, dus)

nice guy eddy

ik lees dat deze versie 192 minuten duurt en die in de bios 201 minuten of zie ik dat verkeerd

avatar van Phoenix

Phoenix

Hé! Is het morgen al de 25e? Goh, wat vliegt de tijd .

avatar van SillyWilly

SillyWilly

nice guy eddy schreef:

Je ziet het goed hoor. Wellicht komt het verschil door het wel of niet meerekenen van de aftiteling bij de speelduur van de film. Ik stoor me er wel eens aan hoe ver de gegeven tijdsduur afwijkt van de werkelijke tijdsduur. Op de hoes van scary movie 3 stond aprox. 90 min. terwijl de film inclusief aftiteling nog niet eens 1 uur en een kwartier duurt. Vraag me eigenlijk af óf, en zo nee, waarom er geen richtlijnen zijn voor zoiets...

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Donderdag ook te KOOP:D:D op video kopen en dan wachten tot november voor de extended edition:D

avatar van Londerzelenaar

Londerzelenaar

Ja, da was tog ne prachtige trilogie hé, om nog maar van den boek te zwijge

tolkien was prettig gestoord

zonder meer vijf sterre filme

en jawel hoor, overmorge, de dvd collectie volledig make

nog 1 dag...

avatar van silent bob

silent bob

opkopen!!!!!!!!!!!!!

avatar van GerwinF

GerwinF

...argh ik moet me weer inhouden totdat de EE uitkomt!!!

ThaMovieVoter

Het is zover, big day...

Zag em vanavond al in de videotheek liggen toen ik swat ging huren.

Op naar november...

nice guy eddy

ik heb niet kunnen slapen van de spanning

avatar van Jordy

Jordy

Hoop 'm vanmiddag in de bus te hebben. En dan stap ik even in m'n tijdmachine om mezelf in 2000 een cadeautje te geven

avatar van Goodfella

Goodfella

Ik ontvang wekelijks dvd's uit 2008 van mezelf, niet zo bijzonder hoor

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Hopen dat me moeder zo aardig gaat zijn me geld te lenen of te geven, anders moet ik wachten tot Juni, mischien mijn Rapport nog eens laten zien:p

avatar van starbright boy

Goodfella schreef:

Ik ontvang wekelijks dvd's uit 2008 van mezelf, niet zo bijzonder hoor

Delen!

avatar van aryan

aryan

Ik heb hem ook, bij mediamarkt zo rond 1700 viel me reuze mee dat er nog zoveel lagen, ze hadden al in diverse folders de garantie: laagste prijs van nederland

nice guy eddy

gaat er iemand de box kope met de 3 delen?