Genre: Familie / Muziek
Geregisseerd door: Kenny Ortega
Met onder meer: Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale
Plot High School Musical
Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van allebei hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam leiden naar de overwinning en Gabriella moet hetzelfde met haar scheikundeclub. Als hun 'groep' erachter komt dat zij auditie hebben gedaan, dwarsbomen zij hun plannen. Tevens zijn de sluwe broer en zus Sharpay (Ashley Tisdale) en Ryan (Lucas Grabeel) ook van plan de hoofdrollen te krijgen en ze zijn tot alles bereid om dat voor elkaar krijgen.
Troy Bolton
Ms. Darbus
Zeke Baylor
Kelsi Nielsen
Ashwin1
Je moet op 5 mensen stemmen. Verdorie ik vond alleen Breaking Free leuk ! Als er nog 5 leidjes van HSM op die lijst stonden, haha
ikvoereendjes
altijd op breaking free stemmen en de andere vier steeds op andere.. ook niet steeds daar de zelfde doen..
woutjemeeltjes
Het is echt geweldig. Hoe meer mensen het weten, hoe meer mensen er plezier aan kunnen hebben.
Ik heb nu al zin in de zomer, ben in America en hoop HSM2 te zien!
woutjemeeltjes
Je kunt de DVD of een T-Shirt van High School Musical winnen bij willemwever.nl. Je moet volgens mij antwoord geven op de vraag: "Welk dier vliegt er door je buik, wanner je verliefd bent." Als jij een van de gelukkig bent krijg je de DVD voor 21 maart thuisgestuurd.
Dit stond er in het e-mailbericht dat ik kreeg: "Een muziekster kun jij ook worden! Kinderen die kunnen zingen en swingen kunnen meedoen aan de audities voor een videoclip. En goed nieuws voor alle anderen: jij kunt de dvd van High School Musical winnen!!
woutjemeeltjes
Het liedje Breaking Free, HSM, werd in de kids top 20, Jetix, uitgezonden. Daarin stond dat er een tweede film en een serie van komt. Wat vinden jullie daarvan?
Ashwin1
Een serie ?!! Dat zou ik best grappig vinden, maar films lijken mij beter.
sayoed
ik vind de film zo leuk ik heb hem wel 5 keer gezien ik ben verliefd op zac efron en vanessa vind ik erg goed zingen
Fither
wat is je bron?
ja waar heb je het vandaan???
En iedereen blijven stemmen op breaking free bij de kids top 20
wat is je bron?
Het nieuws stond in zo'n balkje die je te zien krijgt in de Kids top 20, Jetix. klik hier maar, op 1 minuut 19 staat het.
mamungroop
wie stuurde dit emailbericht aan jou?
Noudje92
Als iemand iets meer weet over die serie ie er zou moeten komen meld dit dan even.
woutjemeeltjes
wie stuurde dit emailbericht aan jou?
Ik ben geabonneerd op verschillende e-mailbrieven. Zo ook deze van willemwever.nl.
Noudje92
In Maart 2008 komt HSM 3 uit.
dit staat er alleen ik snap de laatste zin niet
And then High school Musical 3- Is the third and final Part of the original movie High School Musical it is set to premiere on the summer of 2008. The entire cast is scheduled to come back for this final
en weten jullie al hoe ryan en Sharpay Gabriëlla en Troy uit elkaar willen krijgen.
En waar is HSM2 op MM
word op de 14 e high school musical weer nederlans gesproke op jetix of niet
word op de 14 e high school musical weer nederlans gesproke op jetix of niet
Ja in het nederlands gesproken/nagesingroniseerd
Hilarious
ik snap de laatste zin niet
En waar is HSM2 op MM
In de laatste zin staat er dat het gepland is dat de gehele cast weer mee doet met het derde/laatste deel van High School Musical.
En er was nog geen officiële poster of still van HSM2 dus hij mag voorlopig nog niet op MM.
Ashwin1
Is een serie niet een beetje teveel van het goede. Ik bedoel een 2de en 3de film vind ik wel leuk, maar nog meer is een beetje te veel van het goede.
Doraa!!
Heey weet er misschien iemand of HSM in belgië op dvd verkrijgbaar is ? ik ben er al lang naar aant zoeke maar vind hem niet ! als iemand me kan helpen ... ?
Bedankt
het lijkt me leuk als iedereen gewoon het zelfde blijft in de komende 2 delen
mamungroop
bij de kistop20 stond dat er ook een serie van ging komen maar dat is echt onzin want disney heeft alleen maar gezegt dat ze een deel 2 gaan doen en als die goed wordt een derde deel
Noudje92
IK denk dat je daar gelijk in hebt
P.S.":
IEDEREEN BLIJVEN STEMMEN BIJ KIDS TOP20 OP BREAKING FREE
+_+Serena+_+
hey hey
mensen!!!!
k wil ook later een actrice worden
maar hoe moet je een actrice worden
maar hoe word er een.
en welke opleiding moet je er voor doen??
hey hey
mensen!!!!
k wil ook later een actrice worden
maar hoe moet je een actrice worden
maar hoe word er een.
en welke opleiding moet jhe er voor doen??
tjah hee dat wil iedereen wel
wou ik ook altijd moet je naar de tonneelschool gaan na je middelbare school heb je der wel veel van maar he dan is de kans daarna nog steeds heel klein dat je echt op tv komt
emmatjj
zac efron word echt bekent in nl zeg ik was vandaag in de stad en kwam allemaal blaadjes tegen waar posters enzo in stonden

Sharpay's Fabulous Adventure
2011

High School Musical 3: Senior Year
2008

High School Musical 2
2007

David Thewlis (Lupin) heeft geen interesse in terugkeer naar de 'Harry Potter'-franchise

Is 'Marty Supreme' waargebeurd? Zo verschilt de film van het échte verhaal

In de ban van 'Unfamiliar' op Netflix? Deze series stream je nu

Broadway-sensatie ‘The First Shadow’ van ‘Stranger Things’ krijgt Netflix-release

My Sister's Keeper
Drama, 2009