Surf's Up (2007)
Met onder meer: Shia LaBeouf, Jeff Bridges en Zooey Deschanel
Releasedatum: 10 oktober 2007
Plot Surf's Up
"A Major Ocean Picture"
"Surf's Up" is gebaseerd op de schokkende openbaring dat het surfen eigenlijk door pinguïns werd uitgevonden. In deze mockumentary zal de crew het publiek achter de schermen nemen in de wereld van het WK surfen voor pinguïns en vooral de nieuwe grote ster Cody Maverick belichten.
Cody Maverick (stemrol)
Paul the Penguin
Lucy Audrey Taylor
William Afton
Big Z / Geek (stemrol)
Lani Aliikai (stemrol)
Chicken Joe (stemrol)
Reggie Belafonte (stemrol)
Tank 'The Shredder' Evans (stemrol)
Mikey Abromowitz (stemrol)
Yash100
Er zaten een paar leuke grappen in ,maar het verhaal was aan de magere kant en deze animatiefilm is zeker niet te vergelijken met de masterpieces van PIxar
Toch drie sterren
gais
mooie film is die big z die stem van de zelfde kerel als de big lebowski?
vistala
Er zitten wel grappige stukken in, heb ook wel gelachten van die kip. Maar voor de rest was het toch een, ja je leest het goed, feel-good movie. Naar mijn mening een beetje teveel van dit soort films de laatste tijd. En pinquins....... ik heb ze wel gezien nu.
Btw. die vogel was ook wel toegevoegde waarde.
3 sterren voor de kip en het toch wel leuke verhaal.
Joeri_000
Deze pinquins zijn te gek.. Vooral de stem van Marevick was erg cool gedaan.. Heb me erg vermaakt.. Ook de interviewstukken zijn leuk en origineel gedaan!! echt wel 3, 5 kijken die shit
michiel_11
Flink kunnen lachen om die kip. Die intervieuws vond ik wel grappig gedaan, is weer eens wat anders. Voor de rest erg voorspelbaar en weinig vernieuwend.
Kijkt wel lekker weg voor als je geen zin hebt in films waarbij je moet nadenken.
Captain Pervert
Te volwassen humor (en te saai) voor een kinderfilm, en te tam voor een 'volwassen' tekenfilm zoals Shrek. De invalshoek (interviews) is origineel, maar voor kinderen erg saai. Wat overblijft is een wat magere film die echter wel PRACHTIG is om naar te kijken.
Dat water is echt het mooiste wat ik ooit in een animatiefilm heb gezien. Echt. Alleen daarom al 3 sterren.
munnik
mooie film is die big z die stem van de zelfde kerel als de big lebowski?
stem is van Vin Diesel
tukkerstein
Best een leuke film, op een originele manier verteld, in documentairestijl. Het eerste kwartier is de film nogal chaotisch maar hij wordt steeds beter en netter. Aantal leuke grappen, leuke personages, veel beter dan die Pixarzooi (op Toy Story na dan).
Ook erg mooie animatie, veel zorg aan besteed.
De Nederlander
wel lache film, soort van vervolg van happy feet alleen totaal ander verhaal
Pilcrepus
Ik vond het leuk dat die kip eigenlijk langer naar Cody zocht, dan dat hij hem kende.
tomkreunen
stem is van Vin Diesel
Stem is van Jeff Bridges vriend
arne66
wel lache film, soort van vervolg van happy feet alleen totaal ander verhaal
Een film waar het over pinguïns gaat is gelijk een vervolg op Happy Feet? Dus Happy Feet was een vervolg op March of the Pinguïns?
Een film over honden wordt toch ook niet gelijk gezien als een vervolg op een andere hondenfilm?
Cinzano
Hij is leuk om te zien, maar miste de lol een beetje.
Niets komisch, gewoon een leuke zondag middag film.
mitch3ll
leuke film , met een goede sfeer. de muziek en de personages passen allemaal perfect op elkaar ik vond hem niet super maar heb me wel goed vermaakt 3 *
MLO
Leuk verhaal, mooie animaties, grappige karakters. Al met al een onderhoudende film voor jong en oud.
lordhumangus
"Chicken Joe" steelt de show. Voor de verdere rest een aardige film.
predator
- 1952 stemmen
Chicken Joe is idd erg cool en de film is onderhoudend. M'n zoontje vond 'm ook leuk, dus:
Angrod_Pallanén
Belachelijk saai.
Toen het plot van de film bekend was deed ik nogal neerbuigend tegen het verhaal van surfende pinguins. Nu ik de film gezien heb geef ik mezelf honderd procent gelijk. Wat een onzin. Het verhaal over Big Z is ontzettend oppervlakkig, telkens als Cody in beeld kwam zie ik Shia achter een microfoon staan te proberen om zijn personage leven te geven, wat totaal mislukt, Chicken Joe was een goede opluchting uit het belachelijke verhaal over surfende pinguins. Maar na tapdansende pinguins is het natuurlijk wel een upgrade. De kleine pinguins stalen wat mij betreft de show met hun korte intermetsels en de manier waarop de film gemaakt was (als een reportage) was natuurlijk wel leuk, maar een overduidelijk persiflage op March Of The Penguins, wat mijn punt dat het een zoveelste film is in de pinguin-hype reeks maar eens bevestigd.
Hoe dan ook, ik heb genoeg pinguins in films gezien de laatste tijd.
Laat die ijsberen hype met Artic Tale en The Golden Compass (en de jarenlange zwakke plek van de mensen voor ijsberen) maar komen....
1.5
jumpstylemovie
OOOOOWWW , asjeblieft niet nog zo één!!!!!!!
ik haat al deze wanabe animatie films , ze zijn zo kinderachtig.
zelfs mijn kleine neefje of nichtje of wat dan ook vond dit niet leuk.
1.5*** omdat de kip wel chill is
Fonk
Weinig diepgang in deze film. Vond de manier waarop ze het filmde (cameraploeg) opgegeven moment erg irriterend.
Dutchmeister
Ik vond hem ook niet al te best. Grappig was het niet, misschien de kip met zijn brain freeze, maar verder langdradig en ook wel saai.
saba
leuk vermaak voor een vrijdagochtend als je brak in je nest ligt, maar dat was het dan ook.

Surf's Up 2: WaveMania

Tri Orísky pro Popelku
Drama / Fantasy, 1973

The Simpsons Movie
Animatie / Komedie, 2007
zeeworld cupsurferwavesurfboardgiant wave penguinworld championidolcomputer animatiemockumentarymystical world