Genre: Komedie / Actie
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Bekijk via CANAL+
Plot Hot Fuzz
"Big cops. Small town. Moderate violence."
De Londense top-agent Nicholas Angel wordt door omstandigheden overgeplaatst naar het slaperige plaatsje Sandford. Er valt helemaal niets te beleven in tegenstelling tot de actie in Londen en Angel vindt het moeilijk zich aan te passen. Dan wordt hij ook nog gekoppeld aan de jonge en nogal onhandige agent Danny Butterman. Net als hij er de brui aan wil geven, zorgen een aantal mysterieuze voorvallen dat Angel opeens in actie moet komen en hij ontdekt al snel dat Sandford helemaal niet zo'n slaperig stadje is als hij dacht...
- Trailer (YouTube)
PC Bob Walker
Simon Skinner
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Je vergist je! Dat gevoel had ik van te voren ook maar toen ik m bij de persvoorstelling zag heb ik helemaal dubbel gelegen!
my style
gister avond heb ik deze film in de bioscoop gezien, was een premiere in de city bij het leidse plein. Er hing echt een leuk sfeertje al voordat de film begon omdat er enkele regisseurs een grappige speeds hadden gehouden. Film was ook echt top vond ik . De afwissleling van komedie en actie was erg sterk. Zaten enkele zeer grappige scenes bij. Nick frost speelde echt knap acteerwerk in deze film(simon pegg trouwens ook).
Het verhaal is wel een beetje erg onrealistche maar dat maakt de film ook echt leuk. ik heb me zeer vermaakt met deze film (ook de afterparty was erg gezellig) dus echt een aanrader 4*
morpheus
Ik kijk echt vershcrikkelijk uit naar deze film Shaun of the Dead was ook precies in mijn straatje en alleen al de trailers en posters zijn zo leuk....
evilll_nelus
Gisteren ook gezien tijdens de premiere in Amsterdam omdat een vriend van mij 2 kaartjes had gewonnen.
De film is echt super! Enige minpuntje is dat de film net iets te lang was.
En de afterparty in the Mansion was ook nog eens leuk. (gratis bier!)
thomzi50
- 1991 berichten
Die reclame vind ik vrij afschrikwekkend. Ik zat maar te wachten totdat het Heineken logo ofzo te voorschijn zou komen en dat het bleek toch allemaal nep te zijn, maar nee..
vince
Afgelopen maandag naar de premiere geweest in Pathe City. Heerlijke film met weer erg leuke zwarte humor.Je ziet wel dat ze dit keer in tegenstelling tot Shaun of the Dead nu zo'n 15 miljoen euro hebben gehad. Veel knipogen naar films o.a. point break en bad boys 2.
Nick Frost en Simon Pegg zijn weer een goed duo hier.
Simon zei bij de premiere dat ie veel had getraind en hij rent hier inderdaad ook veel door het beeld...Nick is nog steeds dik, en werd door de presentator (Jan Doense dacht ik) beledigd, die zei " I don't wanna seem bigger than you" terwijl hij bedoelde "I don't wanna seem taller than you" dus de hele zaal lachen om die vent die niet normaal Engels kan spreken..
Als je zin hebt in een lekker avondje lachen zeker een aanrader!
Flauw en zeer vermoeiend, een paar leuke grappen in een film die 100 min te lang duurde....
Mr_White
- 2067 berichten
Geweldige film, niet zo briljant als Shaun of the Dead maar de film is net zo goed hilarisch. Weer geweldige verwijzingen naar allerhande films en vele woordspelingen zodat het weer flink genieten is. Heerlijk!
Tonymortaza
Net de voorpremiere gezien in Schouwburgplein.
En het was weer hilarisch.
Elke grap was goed uitgewerkt en zat boordevol actie.
Kan niet wachten op hun volgende project.
mr.shhh
Hilarische film. Een parodie in de puurste vorm, alles was heerlijk overdreven, wanneer er een schot werd gelost leek het wel alof er een kanon afgeschoten werd, maar het paste echt precies.
Wat ik verder nogal leuk vond waren de one-liners of juist de gemiste!
Echter het is een parodie dus niet heen gaan wanneer je een serieuze actie film wilt zien want dan kan hij wel eens te flauw zijn.
Films die hier op de schop worden genomen zijn o.a. Bad Boys 2 en Point Break!
stoere spiderman
Mij lijkt deze film gaan. wordt denk ik snel een beetje gaar.
papaEd
Net terug van sneak preview ``Hot Fuzz`` leuke film met echte engelse humor zeker een aanrader. dat de film 2 uurt valt op zich wel mee. Hot Fuzz krijgt een 4*
Rancid
Ik heb flink kunnen lachen om Shaun, dus denk dat ik dit ook wel leuk zal vinden. Ik lag in elk geval al bijna dubbel om de trailer, waarin die ene dude dat oude vrouwtje velt met een vliegende karatetrap haha.
calexico
belachelijk dat deze film van 16 jaar en ouder is.
Hoezo? Mag je nu niet naar binnen dan?
joostie
mischien wel mischien niet ligt eraan of ze controleren en zoooo jong zie ik er toch niet uit
Real_Movie
Deze film lijkt erg veel op Cops.
Hot fuzz Krijgt toch een 3,5 van mij
Rua
Maar je hebt hem al gezien, dus is geen probleem meer dan toch?
Mr_White
- 2067 berichten
Als je hem gezien hebt, weet je wel waarom hij voor 16 jaar en ouder is. Er zit meer gore in dan in een gemiddelde horror-film.
belg v.c.b.s
ik heb nog iets leuks gevonden vragen aan simon , nick en edgard (de maker ) over hot fuzz
veel plezier !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *en veel gelach*
note: je moet wel engels kunnen
mos18
ik heb net die film gezien ik geef 3.5 wou 4.0 maar dou ik niet want ik vind dat is mij menig overdreven somgge dingen dat Blood hoeft niet van mij ik vind je moet fantazie achter laten daarom hou ik het
op 3.5
Chainsaw
Net zo briljant en scherp als Shaun of the Dead, maar ditmaal met een hoop referenties aan de actiefilm. Maar wel geestig dat deze Hot Fuzz kwalitatief beter is dan de meeste films waar ze naar refereren. Pegg en Frost zijn een geweldig duo, maar de vele hilarische andere personages (Kevin Eldon als de sergeant van Sandford) en geweldige bijrollen maken het feestje compleet, met onder andere Broadbent en Nighy. Vooral Timothy Dalton speelt een heerlijke dik-aangezette rol, zonder meer de leukste van allemaal, met z'n steevast foute opmerkingen en heerlijk smerige grijns. Verder - net als bij Shaun - zorgt Wright weer voor een hoop taalgrappen en geestige personages, maar is hij visueel vaak ook geniaal. Toffe shots, strakke montage en uitstekende actie-scènes.
4 sterren.
ralfsjam
grappige film, aanrader! maar niet ijzer sterk. soms wat voorspelbaar en kinderachtig. had er iets meer van verwacht. maar zeker zeer vermakelijk! 3.5
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
ik wil de film graag zien... is hij leuker dan shaun of the dead?
Zeker weten!
Riddick
Kom net uit de bios en gelukkig heeft deze film al mijn verwachtingen waargemaakt. Geweldige humor, voorspelbaar maar dan toch weer verassend. Vond de scene waar Angel wordt neergestoken door Danny een beetje wazig. Was niet echt duidelijk hoe Danny, Angel daar weg kreeg terwijl hij niks wist van dat hele gebeuren. Verder nog een leuke referentie naar Shawn of the Dead bij die hekken sprong. Heb me zeker heel erg vermaakt bij deze hilarische komedie, die erg mooi, overdreven en met klasse refereert naar andere 'actie' films. Zeker een aanrader voor onderanderen liefhebbers van Shawn of the Dead.

The World's End
2013

Shaun of the Dead
2004

Klaar met de Nederlandse Netflix-hit 'Bad Boa's'? Déze vergelijkbare films kan je nu gelijk kijken

'Hot Fuzz' is morgenavond (5 februari) op televisie te zien: 'Bruckheimer en Bay, eat your heart out'

Komische actiefilm 'Hot Fuzz' van Edgar Wright vanavond op televisie

Drive
Misdaad / Drama, 2011

Pelle Erobreren
Drama, 1987
dorparrestpolitiepartnerparodiemoordsamenzweringseriemoordenaarlandelijk gebiedvuurgevechtenglish countrysidecultfilmpolice force buddy copongelukcornetto trilogy