• 9.378.093 stemmen

Geregisseerd door: Edgar Wright

Met onder meer: Simon Pegg, Nick Frost en Timothy Dalton

Releasedatum: 5 april 2007

Plot Hot Fuzz

"Big cops. Small town. Moderate violence."

De Londense top-agent Nicholas Angel wordt door omstandigheden overgeplaatst naar het slaperige plaatsje Sandford. Er valt helemaal niets te beleven in tegenstelling tot de actie in Londen en Angel vindt het moeilijk zich aan te passen. Dan wordt hij ook nog gekoppeld aan de jonge en nogal onhandige agent Danny Butterman. Net als hij er de brui aan wil geven, zorgen een aantal mysterieuze voorvallen dat Angel opeens in actie moet komen en hij ontdekt al snel dat Sandford helemaal niet zo'n slaperig stadje is als hij dacht...

Nicholas Angel

Sergeant Turner

PC Bob Walker

Simon Skinner

joostie

overal staat dat die film van 16jr en ouder isen bij ons in de bios staat 12 jaar wat is het nu eigenlijk 16 of 12?

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

Niet op letten: overal zeggen ze wat anders. Als ik jou was zou ik gewoon bij die film naar binnen proberen te komen, want hij is echt de moeite waard.

avatar van Martinator

Martinator

best wel een leuke film ja,

die dikzak is zonder meer 't grappigst!

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

(uiteraard) Flink overgewaardeerd hier. Had er weinig van verwacht, viel me nog flink mee, soms tegen het flauwe aan, maar soms ook wel gewoon best lollig. Het grote probleem was het laatste halfuur, veel te eentonig, langdradig en saai. Erg jammer. Vandaar slechts een nipte voldoende.

avatar van Wouter

Wat een teleurstelling. Begint leuk, maar loopt langzaam vast en komt dan uit op een veel te lange, volledig stupide finale. Twijfel tussen anderhalf en twee sterren.

Alles wat lukte in Shaun of the Dead gaat hier mis.

avatar van raymon

raymon

Je komt de film niet in onder de 16 jaar, klopt dat een beetje of is dat onzin??

avatar van Ninto

Ninto

Geweldige film! Enorm grappige stukjes.

avatar van starbright boy

Stel onzinberichten verwijderd.

avatar van jherb

jherb

op zich wel ok. niet heel slecht. toch beetje te langdradig. 3

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Vond het een grappige film:D Op het eind misschien wat lang maar het ging nooit vervelen !

3,5 *

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Volgens imdb komt hij in België pas uit eind september!! Waar slaat dat nu weer op?

In Nederland nu al in de zalen en hier moeten we nog zo lang wachten....

avatar van viewtiful

viewtiful

Hot Fuzz maar eens kopen voor in mijn dvd verzameling. Dan mag ie komen te staan naast Shaun of the Dead .

Shaun of the Dead was al een hele goede film met een geweldige cast. En dan kan het natuurlijk absoluut niet fout gaan in Hot Fuzz.

Hot Fuzz kijkt lekker weg, lekker overdreven "Amerikaans politiefilm" maar dan door Engelse gemaakt. Engelse politiefilms/schietscenes worden meestal ergens binnen gehouden (vb. warehouse) in Engeland, vanwege het slechte weer. Hot Fuzz doet daar gelukkig niet aan mee.

Mooie poster trouwens!!!!!

4,5 ster waard.

avatar van indexs

indexs

ik kon dat laatste stuk eigenlijk wel waarderen.. goede film.

avatar van Peojuzi

Peojuzi

ben benieuwd!! reviews zijn goed dus ik ga er zo snel mogelijk heen!! ^^

avatar van Murlock

Murlock

Ik ben gisteren naar deze film geweest. Ik had er hoge verwachtingen van omdat ik veel positieve reactie's had gehoord. Op imdb staat deze film zelfs op een 8,1 op het moment. Maar de film viel me toch wel erg tegen, waarschijnlijk vooral door mijn hoge verwachtingen. Hij keek wel lekker weg maar ik heb maar weinig moment gehad waar ik echt moest lachen. Deze film zou ik niet snel nog een keer kijken, om je avond te vullen is het wel een leuke film, maar zeker geen topfilm. Ik geef hem 3*

avatar van 606

volgens mij is het een verassende film zou het graag zien

avatar van RalphDeG

RalphDeG

vond de film zwaar tegenvallen, miss kwam dat omdat mijn verwachtingen zo hoog waren... ik kijk hem over een jaar of wat nog een keer miss scoort hij dan hoger, want het was natuurlijke wel een grappig verhaal 2**

avatar van Mastermovie34

Mastermovie34

LOL ik ben 14 jaar en ik ben er met geluk ingekomen TOP film!

joostie

helemaal mee eens jongenman..geweldige film en inderdaad geluk gehad.

avatar van otherfool

otherfool

My, my, here come the fuzz...

Heerlijk filmpje weer van het team van Shaun of the Dead. Wederom prachtige vondsten, zowel visueel als tekstueel, fijne grappen en een even ridicuul als origineel verhaal. Dalton steelt overigens de show als gemeen grijnzende supermarkteigenaar. Heerlijk!

4*.

avatar van Prince-Remy

Prince-Remy

Spannend, schrik momenten, visueel aantrekkelijk, snelle shots, grappig. Geniaal gewoon! 4,5 *

joostie

dit is echt een must see film .weet iemand waneer hij op dvd uitkomt?

avatar van t-mode

t-mode

hilarishe momenten, geen moment saai of flauw.. maar wat wil je ook, met mensen als simon pegg en nick frost in de cast!!:D

avatar van Prudh

Prudh

Een stuk minder dan Shaun of the Dead. Het komt op mij over alsof er geen genrekeuze gemaakt kon worden om te parodiëren. Het begin is daarom vrij sloom, evenals het middengedeelte, waar een simpel who dunnit verhaaltje zich langzaam ontvouwt. De humor komt ook niet echt uit de verf, zeker niet voor Britse komedie. De film begon voor mij pas op het einde, met de fantastische actie sequentie in het anders zo rustieke plattelandsdorpje waar Nicholas Angel zich als buitenstaander staande moet houden.

Zoals ik zei is dit een stuk minder dan Shaun, de film duurt te lang waardoor er teveel gaten vallen waarin niets gebeurd. Het acteerwerk is wel ok, vooral Timoty Dalton doet zijn best. Ik zou "Hot Fuzz" twee sterren geven ware het niet voor het laatste half uur. 3*

joostie

niet de beste film maar de coolste film die ik ooit heb gezien.

avatar van Joe-K

Joe-K

Lijkt me zo'n vette film. Ik vond Shaun Of The Death al geniaal en ik weet gewoon dat Hot Fuzz nog beter gaat worden. Denk dat ik hem binnenkort maar eens moet gaan bekijken in de bioscoop. En hij staat gewoon al in de top 250 op IMDB, en niet te zuinig. En Simon Pegg en Nick Frost zullen gewoon heel de show stelen, 2 geweldige acteurs.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Neighbourhood. Watch. Alliance.

Erg vermakelijke film weer van de makers van Shaun of the Dead, die het vooral moet hebben van de subtiele grapjes. 3,5*

joostie

als hij die oma in het gezicht schopt.echt grappig!

avatar van raregek

raregek

Zware tegenvaller. Erg flauwe humor wat men nog wat probeert te verbloemen door 30 minuten absurd en eentonig geweld. 2*

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Leuke film britse droge en absurde humor. Je moet ervan houden lijkt me. De scene waarin point break nagedaan wordt op de zitbank met de revolver is leuk. 4,5 sterren waard.