Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
JohnWilliams
Verhaal zat er inderdaad meer in Dead Man's Chest maar desalnietemin een pracht film.
serpico
Meer verhaal in Dead Man's Chest?! In Dead Man's Chest gebeurt juist geen ene ruk, dit deel heeft daarentegen veel te veel verhaal, affaires en intriges.
gortdroog
Ik zou zeggen bekijk deze film nogmaals (overigens doodzonde) en voor degen die de film meer als 2* heeft gegeven laat staan 4* of 5* vergelijk deze film eens met iedere andere film die op je lijst staat met een gelijk aantal punten.... ik ben benieuwd..
psycholamp
- 1960 berichten
Kan iemand me vertellen hoe die tovenares heet?
Je bedoelt Naomie Harris? Zij speelt ook een hoofdrol in 28 days later.
JTV-kijker
- 2017 stemmen
Kan iemand me vertellen hoe die tovenares heet?
bedoel je Tia Dalma, die zeegodin?
Rocco1984
Ik ben halverwege afgehaakt, ik snapte er geen drolletje meer van! Wat een toestand! Ik vond dat er nogal veel dingen tegelijk door elkaar heen gebeurde.
Daarom geef ik ook geen stem
Daarom geef ik ook geen stem
Tja zo krijgt die film natuurlijk geen stemmen, iedereen die hem zo kut vind kijkt hem niet af en stemt daarom niet ^^
Rocco1984
Mischien verdient een film die slecht is wel om niet af te worden gekeken? Ik ben gewoon eerlijk, en ga geen stem geven voor iets wat ik niet helemaal heb afgekeken, ik zou best wel een stem willen geven voor het eerste uur: een 4 voor de special effects, en een 1 voor al het andere (acteerwerk, plot, kinderachtigheid)
Martijnnn
Ik bedoel ook niet te zeggen dat je moet stemmen als je maar heel weinig gezien hebt, alleen dat het bijna onmogelijk is om deze film af te kijken.
tommykonijn
Akkoord geen slechte Film maar ik vond hem juist het minste Deel, Deel 1 vind ik nog altijd het beste om te zien wel waren er (natuurlijk) Goed dingen aanwezig waaronder acteerprestaties van Johnny Depp, Orlando Bloom & Keira Knightley en actiescenes.
tommykonijn
Je vergeet Rush.
Nee ik was vergeten e.a erachter te zetten
JTV-kijker
- 2017 stemmen
ik denk dat mijn verwachtingen ten eerste al te hoog lagen voor deze film en dan nog waren er verschillende dingen die beter hadden afgewerkt kunne worden, ik vind het wel knap dat al het water met de pc is gemaakt, niet te geloven...
JohnWilliams
Die maalstroom / draaikolk was geweldig!
Ook de steden zoals Singapoure en waar de Broederschap (the Brethren Court) bij elkaar kwam. Ja, de effects etc. was echt geweldig!
Olivia
Je hoeft ons niet gaan proberen te overtuigen hoor. Een keer kijken was wel genoeg. Ik heb goed genoeg gekeken, en begreep er net als Rocco regelmatig 'geen drolletje' van...Daarom krijgt deze film van mij een 2,5.
thunderball
Weet iemand of er op de extra derde schijf (die je schijnbaar bij voorintekening bij de FRS kreeg) ook nog iets over Keith Richards staat? Bij het premieres-item ofzo?
gortdroog
Hoe kun je nou goed genoeg kijken als je er geen 'drolletje' van begrijpt?? En dan nog 2.5 * geven? desalniettemin respecteer ik je menig..
Flavio
Viel me erg mee na het irritante deel 2. Wel verwarrend af en toe en enkele scenes waren treurig maar ik was op het ergste voorbereid.
miepke
Ik kwam dr eigenlijk best wel achter, zonet, dat ik de film helemaal niet goed vond. Terwijl ik hem in de bioscoop echt geweldig vond. Komt waarschijnlijk door het beeld geluid etc. omdat het zo'n groot spectacel was.
Maar! Ik vond de rol van Keira té groot, en ze speelt het daardoor ook niet echt goed, de rol van Johnny was kleiner dan de vorige keren, jammer. Orlando irriteerde me zoals gewoonlijk.
De bloopers zijn ook niet leuk. Dat wilde ik ff zeggen.
Dat wast.
Terug naar 3* Omdat de film natuurlijk wel goed in het rijtje past en het rijtje is naderhand wel geniaal.
Kevin13
hmm, eigenlijk na de film nog eens te bekeken hebben, verander ik mijn mening. ik was klein beetje droevig toen de goede stierven.
want eigenlijk zijn de oost-indische-compagnie toch de goede?
Piraten zijn toch slecht.

of niet soms
serpico
want eigenlijk zijn de oost-indische-compagnie toch de goede?
Piraten zijn toch slecht.

of niet soms
Die Hard,Willis
Een goede film en leuk om te kijken.
Ik vind dat Johnny Depp weer uitmuntend acteert.
Het is natuurlijk een klein detail maar wat mij opviel in het begin was dat een jongen een beugel droeg:D
Martijnnn
Een goede film en leuk om te kijken.
Ik vind dat Johnny Depp weer uitmuntend acteert.
Wat mij opviel was dat deze film over piraten ging
Kevin13
ik vind toch wel dat Lord Beckett een punt heeft om alle piraten af te maken
en voor mij blijven zij de goede.
TheRisingSun
Lekkere avonturenfilm wéér (al was ie soms wat warrig!)!
't Is weer een wervelend avontuur geworden, die zeker in het begin nogal snel van de hak op de tak ging, maar als Sparrow weer bij de groep is, weet de film weer de juiste richting te varen. En weer te amuseren als vanouds!
Depp heeft weliswaar niet een even grote rol als in de eerste twee delen, maar speelt zijn rol wel weer met verve. Evenals de rollen van Barbossa en Davy Jones, die even herkenbaar zijn als in de eerste twee delen. Knightley en Bloom doen ook weer hun ding, waar ik Knightley zelfs boven Bloom vind uitsteken. Bloom weet zijn imago van mooie jongen maar niet van zich af te schudden en eens puur kwaliteit acteerwerk af te leveren.
De special effects waren in deel twee al in overvloed aanwezig, hier wordt het nog eens dunnetjes over gedaan! En er is weer puik werk afgeleverd! Het ziet er allemaal erg fraai uit!
Al met al weer genoten van een waar spektakel, evenals zijn voorgangers! Nu is het mooi geweest en hoop ik dat ze het niet verder gaan uitmelken.
Nog een kleine vermelding: na de aftiteling even verder kijken. 't Is niet veel bijzonders, maar er komt nog iets na.
Waku
Prima special effects.
Daar moet ook deze 3e pirates het van hebben.
Verder moet men toch vooral liefhebber zijn van dit genre.
En om eerlijk te zijn gaat een nichterige piraat Jack Sparrow nu toch echt vervelen.
Lange zit ....Dikke 2 en half uur lang !!!!
Vond eigenlijk het apie nog het leukst:):)
Dirigent
Dit had ik niet verwacht het viel me allemaal reuze mee, de film boeide me eigenlijk niet helemaal en ik vind deel 1 & 2 dan ook stukke mooier nou ja smaken verschillen natuurlijk en dat wordt hier weer eens bewezen.
* *
martinovitch
De meningen blijven heel erg verdeeld bij deze film
Ik vind persoonlijk dat deze film de beste is van de trilogie samen met de tweede

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging