Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
thenr12
Er zijn nog steeds plannen en onderhandelingen gaande voor een 2e trilogie...
ik hoop dat ze dat niet gaan doen! ik vond het laatste deel al veel te vluchtig ineen gestoken! het verhaal was snel snel ergens neergeschreve en enkel op het laatste half uur krijg je de echte pirates sfeer (het gevecht in die draaikolk) met de prachtige muziek
maar toch nog even zegge dat hun decors,costums,... prachtig zijn enkel spijtig van het teleurstellend einde aan de trilogie de andere 2waren zo goed!!
Dianaa`
Hoe kom je daar nou weer bij, er is alleen sprake van een vierde deel maar dan zonder Orlando Bloom en Keira Knightley. En dat is nog niet eens zeker.
Weet ik niet.. iemand zei het bij de berichten van deze film. Dus vorge ik me dat af of dat wel waar is..
pompoen
De film begon zeer verwarrend en moeizaam, maar na verloop van tijd begint de film toch aan te spreken.
Ik dacht dat een Disney- film met kinderlijke bedoelingen was, todat ik deze film zag.
Er zitten soms wel wat wrede cénes tussen.
De beste blijft natuurlijk Pirates 1.
Het verhaal waar piraten vaak aan gelinkt worden, skeletten.
Deze is gewoon puur fantasy de hele film door en heeft eigenlijk een einde waar Pirates 1 mee begonnen is na een heleboel avontuur en actie.
De gevechten zijn soms spannend, maar ook erg langdradig.
De acteerprestaties zijn erg goed, en de hele film is niet bepaald low- budjet.
Gemengde gevoelens dus bij deze film, maar kan makkelijk samen gaan met Pirates 2.
JohnWilliams
Vond dit een waardig vervolg op Pirates 2, al hoewel ik dat denk ik de beste van de Triolgy vind...tenminste als het een Triolgy blijft...
Olivia
Pirates 1 blijft voor mij toch de beste ja...
Deel 3 (zoals ik eerder schreef) vond ik gewoon erg tegenvallen.
HtoJ
Dit is echt het slechtste deel van de 3, deel 2 was al niet goed, maar deze gaat echt helemaal nergens meer over. Iedereen die maar dood gaat en weer terug komt. Dit is echt een voorbeeld van een film waarbij de makers hadden moeten worden afgeremd in hun creativiteit omdat het volledig over top gaat.
Ik vind het gewoon jammer, omdat deel 1 echt goed was en daarna alleen maar achteruit gegaan is. 2 sterren voor deze film voor de acteerprestaties van Johnny depp en de mooie special effects.
pompoen
Och, je moet meer je verstand erbij houden.
Pirates 1& 2 waren erg in trek bij kinderen vanwege Orlando Bloom en Johnny depp en de hersenloze momenten die gewoon lollig en spennend zijn.
Maar Pirates 3 begon met onzekere dingen en veel vragen.
Pirates 3 zal zeker niet meer zo aanslaan bij kinderen of zelfs jeugd.
Maar enkel voor degene die ervan houden om wat door te denken tijdens goede actie/ fantasy momenten.
Eigenlijk vindt ik "Pirates Of the Caribbean: At World's End" het ultieme showdown voor het laatste deel van een sfeervolle piraten- trillogy.
DragQueen
Sterk laatste deel van de pirates trilogie, die naar mijn mening weer hetzelfde in petto heeft. het verhaal kabbelt lekker voort, de sets zijn prachtig. net als de kostuums en de geweldige special effects. depp zit weer lekker in zijn rol als sparrow, evenals de rest van de cast acteert hij weer goed. ook de kleine rol van keith richards is erg vermakelijk. verder vindt ik het einde van de saga dan weer ietwat onbevredigend. voor de rest wel weer topvermaak. 4 sterren.
tv1984
Ik heb hem vandaag op Blu-ray gekocht en ik had gezegd dat ik zou wachten met punten te geven tot ik hem voor de 2de keer zou zien. En vermits ik hem nu thuis rustig heb kunnen bekijken snap ik het verhaal wel en krijgt hij dan toch nog hoge punten van mij 4,5
wyatt earp
wow Geweldig wat een film. Gister meteen gehaald en gekeken.
Vooral het laatste halfuur met de maalstroom was geweldig. Het einde vond ik mooi zoals deel 1 is begonnen. Het lijkt me leuk als er nog een paar films van komen.
JohnWilliams
Dat einde vond ik ook mooi, en net zoals jij al zei:'Zoals in deel 1 ze ook begonnen'. En dus moet het zo maar eindige vind ik! Géén verdere vervolgen, ze moeten het zo maar laten.
Tarkus
Deze film is het logische vervolg op deel 2, en hoewel er minder grappen zijn in dit deel is het toch nog een goede film geworden.
Ik kon er best van genieten en vond de cameo van Keith Richards bijzonder geslaagd.
Het verhaal is zonder meer goed, geen hoogvlieger, maar daar ga ik niet om zeuren.
Het einde is alweer open, en als men erover denkt nog vervolgen te maken, van mij mag het. Het is en blijft cinema van de bovenste plank, bijzonder goed gemaakt en zeer goede special effects.
Ook de lengte heeft me zeker niet gestoord, je hebt tenminste waar voor je geld.
Don_Mat
Slechtste deel van allemaal. Ontbreekt niets aan qua special effects. Maar verhaal is gewoon slap. 2.5 *
JohnWilliams
Wat raar dat de poster is verandert? Waarom staat Barbossa er niet meer op en Sao Feng?!!!
serpico
Metalfist
Vorige poster was veel mooier. Ik heb deze poster wel op men kamer hangen van toen bij een spaaractie van een krant. Ik geloof iets van 2x1m. Dat vult wel mijn muur
Martijnnn
Slaap je op de wc ofzo?
swa13
Ik vond het derde deel net zo meesterlijk als de vorige delen je zat er ook binnen no time weer helemaal in alleen het nieuwe is er vanaf dus dan lijkt het al snel een slechtere film dan de vorige delen..
Markies de Sade
Ik verlaag mijn stem van een 2 naar een 1. Zag hem net voor de 2e keer en nog steeds kon het me niet boeien als de eerdere delen.
Dit deel is een grote chaos en meer bedoeld voor bioscoopkaartjes en uitmelkerij. Slechtste van alledrie.
JohnWilliams
Chaos? Misschien die gevechten ja, maar de rest vond ik toch echt wel geweldig!
Metalfist
Slaap je op de wc ofzo?
Neen, mijn kamer is de zolderkamer en er is een muur van een ongeveer 4m op 3m maar daar staat dan mijn bureau tegen en de zijkant van men kleerkast, dus eigenlijk echt een grote muur, de poster is 120 x 160 cm maar er hangen natuurlijk ook nog posters van LoTR en Metallica
en dat vult dan wel de muur
Octo
Aparte film. Zeker niet puur een feel good sprookje. Aardig wat LSD momenten te bespeuren die het zaakje wat interessanter maken. De gevechten zijn oersaai en voorspelbaar, maar de grap met Keith over de moeder van Jack heeft me dan wel weer een klein kwarttier doen lachen. Moet hem nog eens zien.
gortdroog
Helemaal mee eens, dat deze film een hoog gemiddelde krijgt??!! Wat n draak van n film!!! Verhaallijn loopt dwars door elkaar heen, probeerd veel te grappig te zijn, korto k heb er geen woorden vvor!! Moet wel de grootste flop worden dit jaar. 1* voor de beelden...
gortdroog
Excuus voor de fouten in de tekst, begin er gewoon van te stotteren..
Musicer
Na nog eens herbekeken te hebben op dvd zie je (ik toch) duidelijk dat er maar een flinterdun verhaaltje zit in de film. En de verhaallijnen worden ook niet zo geweldig afgerond, zoals Tia Dalma die "groeihormonen" neemt...
4,5* wordt 4*

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging