Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
Pieter Montana
Al die verhalen zijn geschreven door fans die hun eigen script hebben geschreven en dan beweren dat ze het script van het 3de deel hebben gevonden.
kiwii
kan... maar het meeste van het verhaal is wel op de foto's terug te zien..
jack-sparrow
kan... maar het meeste van het verhaal is wel op de foto's terug te zien..
volledig mee eens .
Leuk dat iedereen al gaat vertellen wat er op foto's en dergelijke te zien is. kappen met dat gedoe.
kiwii
sorry kos.. maar ik zal voortaan het in spam zetten ofzow of het er helemaal niet zetten.. maar het staat er alleen voor de mensen die het willen zien ...
Misantro
Op die foto's kan je helemaal niet voortgaan. En op een script evenmin. Trouwens, op een van die foto's zijn Jack en Lizz toch ook samen te zien? Met elkaars handjes vasthoudend, dacht ik...
anne J
En misschien zijn al die foto's wel niet eens van de echte scenes straks maar tussen de opnames door ofzo! Van welk deel dan ook.
Ik vind dat je gewoon nog niets moet vertrouwen.
Hopen, oke.
Maar geen scripts of foto's of weet ik het vertrouwen, die zogenaamde echte scripts worden inderdaad erg vaak geschreven door fans, en velen geloven het dan ook, niet geloven mensen! De cast en/of crew van Pirates gaat echt het scirpt van film 3 niet op internet zetten. God nee
En anders zou ik het nog niet willen lezen ook niet
Gewoon wachten op de officiele trailer..
die is te vertrouwen.
Even denken, trailer van film 2 kwam in Februari.. Of Januari. Dus iets van 5 maanden van tevoren.. Dan komt die van 3 iets van,, December? Dat is niet zo lang meer.
Gewoon wachten, zoals Anne J zegt
Dat is het. Je moet een beetje geduld hebben in het leven hé.
Ik weet dat die "echte scripts" onofficieel zijn, maar als je je verveelt moet je er echt eens eentje lezen (bv. die van Rockangels op imdb.com) die is supergoed geschreven (leuk tijdverdrijf)
Off topic: Kent iemand de betekenis van het nummer 3 (een tattoo) op Johnny Depp's linkerhand?
kiwii
je hebt gelijk.. maar ik ben zo nieuwschierig!!
en dat nummer 3 was toch zijn geluks nummer??
denk ik??
Misantro
Ik heb het op internet opgezocht, maar ik vond de betekenis niet... Ik dacht wel dat het zijn geluksnummer zou zijn, maar ik wilde het zeker weten. Maar je bent het dus ook niet heel zeker
Pieter Montana
Om even Terry Rossio(een van de schrijvers) te quoten:
There will be much speculation as to how the trilogy ends over the next several months. Guaranteed there will be 'slips' and script leaks that claim this character dies, that character ends up there, this character ends up with that character, etc.
In a couple months there will be a leak where for certain Jack ends up with Elizabeth. After that, there will be a confirmed report that Jack and Will end up together and Elizabeth goes to a convent. After that, there will be a Jack/Monkey rumor with the monkey pregnant with the Parrot's child (don't laugh, we already survived a Marty/Jack speculation on set.)
Nothing is final or known for sure until the release date.
-------------
sangha
oke, dat is echt heel erg van dat aapje haha
. je moet inderdaad niks geloven maar het is wel leuk om overal over na te denken en te zeggen hoe jij denkt dat het afloopt of niet dan
ja , he .
ik ben ook benieuwd hoe hij gaat eindigen .
volgens mij gaat dat een heel speciaal einde zijn .
weer iets om al naar uit te kijken
xxx
nope..
ik zag alleen zijn tatoo.. en een vriendin zei dat het een geluk tatoo was ofzo.. maar ik denk eigenlijk van niet..

waar?
waar?
ja , waar eigenlijk ?
Myrthe94
Ken jij dan van de rest van de tattoo's wel de betekenis? Behalve die van 'Wino forever' die eerst 'Winona forever' was en nu dus eeuwige zuiplap betekent
Misantro
Sorry, maar ik had niet goed gekeken op die foto... Het was een foto van PotC 2 i.p.v. Potc 3. (Shame on me
Wel, sommige betekenissen spreken voor zich, zoals de namen van z'n kinderen en z'n moeder... Van de overige tatoeages ken ik ook geen betekenis. Maar ik zoek dus nog altijd naar de betekenis van die '3'.
Wat denk jij dan?
kiwii
nou... ik denk dat het een speciale betekenis heeft...dat het met een persoon te maken heeft.. of een dier.. of dat er op die plek iets gebeurd is.. en dat alles heeft dan te maken met zijn tatoo..
btw kennen jullie dat liedje al van captain jack??

welk liedje ??
bedoel je he's a pirate ?
matthijs_013
Ze hadden van mij bij een mogen stoppen. Die was al niet zo geweldig.
anne J
Ik vind ze héérlijk. Beide.
Alleen erger ik me zwaar aan Norrington (bij deel twee wel minder) en af en toe aan dat overdreven gedoe van Orlando Bloom. Maarja, je kunt niet alles hebben hè
De films hebben het ook wel van de sfeerbeelden en dergelijke ook
jack-sparrow
Ze hadden van mij bij een mogen stoppen. Die was al niet zo geweldig.
niet zo geweldig ?.
deel 1 was een van de beste dat ik ooit heb gezien.
ik snap echt niet wat je er zo slecht aan vind.
ikketjuh
ALs dat HET liedje van captain sparrow is wél,,
maar dan ken ik het hoor ,,
matthijs_013
hij is niet slecht, maar ook niet goed. Gewoon standaard Hollywood filmpje. Hoeven ze van mij dan niet persé gelijk 3 stuks van te maken.
van mij wel.
en er zijn geruchten voor een deel 4.
Haha.
Alleen Johnny Depp zou wel een vier, vijf en zes weet ik het willen maken
De meeste mensen van de crew vinden het wel goed zo.
Vind je het gek? Ik niet. Héél veel werk. En een beetje variatie is ook wel leuk. Het is geen serie! Films zijn uniek in hun soort. Drie is meer dan zat (En ik ben een zware PotC fan, en uniek moet het blijven vind ik
Niet teveel. Lord of the Rings is ook perfect nou bijvoorbeeld. Gewoon mooi afgerond, drie delen, als je even los van de boeken denkt)
Het zou daarna alleen maar slechter kunnen worden.. Dan krijg je allerlei andere acteurs die dezelfde personages spelen.. No thank you. Daarom hebben ze ook al 2 & 3 tegelijk op genomen (bijna dan). Omdat ze anders over drie jaar voor film 3 misschien niet iedereen meer bij elkaar kunnen schrapen..

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging