Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
Werwolf
Was dat sarcastisch? Anders is het dom als ik ga zeggen waarom
Het sarcasme druipt er vanaf inderdaad
En ik hoop maar op een betere poster zoals vermeld werd.
Het sarcasme druipt er vanaf inderdaad
En ik hoop maar op een betere poster zoals vermeld werd.
Ok, anders ging ik het uitleggen,, haha.. Doe ik nou maar niet dus
Hoop dat het nog een mooiere poster wordt dan 1 en 2
Bad Kitty
Als je het verhaal zo leest lijkt het alsof Jack in dit deel minder aandeel krijgt
Pieter Montana
Misantro
Zijn rol zal zeker niet minder groot zijn dan in de andere twee films.
Als je dit artikel leest (helemaal bovenaan) lijkt het er alleen op. Ze hebben toch geen volledige film gemaakt waarin ze op zoek gaan naar Jack? Kan toch niet. Volgens mij gaan ze eerst op zoek naar Jack, en moeten ze dan allen samenstrijden tegen Davy Jones en co.
En btw: Johnny Depp heeft nog altijd de hoofdrol; een film zonder (lees: met minder voorkomen van) Jack Sparrow zou op niets trekken en het helemaal verpesten.
kiwii
het begin stuk gaat al over jack sparrow.. heb ik gelezen..
maar ik snap het niet echt...
anne J
het begin stuk gaat al over jack sparrow.. heb ik gelezen..
maar ik snap het niet echt...
Van film 3?
Ik zou maar niet zo zeker zijn dat dat het echte is.. Alsof ze het zomaar weggeven/laten zien. Ik denk het niet
En tuurlijk laten ze Jack niet weg. Middelpunt v.d. film zeg ik altijd maar...
In 1 , 2 en als ze dat in 3 niet doen.. Vind ik het waarschijnlijk een stuk minder leuk
(Ookal is Rush ook een goede acteur. En Knightley doet het zeker niet slecht, dan mist de film toch the finishing tuch, Jack!)
Misantro
Door Jack Sparrow is het juist zo leuk om naar de films te kijken
Ik heb ook al een script (een deel) over de film gelezen, maar dit was natuurlijk niet officieel, dus eigenlijk kan je er niet op voortgaan...
grannygazoo
Pirates of the Caribbean maakte in deel 1 en deel 2 ook al gebruik van verschillende camera's op verschillende locatie's.
Het kan dus best zijn dat we Jack in de buik van the Kraken gaan zien met de ene camera terwijl de Black Pearl naar hem op zoek is met de andere camera.
Zodat we Jack niet te lang hoeven te missen
CellieY
Ik denk dat Jack gewoon weer een masterlijke entree maakt aan het begin van de film (net zoals in de eerste 2 delen). En ik zie hem er ook nog wel voor aan dat hij in deel 3 lekker de kraken verslaat en dan op een eilandje gaat zitten met allemaal leuke meiden, en dat die andere dan de hele wereld over varen om hem te gaan redden:P typisch Jack: iedereen zoekt hem, en zelf lekker niks doen (A)
anne J
typisch Jack: iedereen zoekt hem, en zelf lekker niks doen (A)
Oeh.. dat klinkt geweldig..
jack-sparrow
ik kijk echt uit naar dit deel .
vooral met barbossa , misscien wat goedkoop gevonden maar best leuk idee.
echt een film om naar uit te kijken .
bye
zipliefhebber
hopelijk word dit een even goede film van pirates of the caribbean
super die 1+2
echt m'n lievelings filmen
kiwii
ik heb wel al foto's gezien.. en die zeggen wel dat jack idd zal eindigen met giselle en scarlet ofzoiets .. weten jullie er meer van.. maar dat betekend dus dat jack en lizzie elkaar dus niet echt meer leuk vinden .. das jammer..
anne J
Ja,, leuke foto's met Jack, Giselle en Scarlet.. !
En conclusies trek ik nog niet
Als het aan mij ligt zijn Jack en Lizzie al meant to be together sinds hun eerste ontmoeting,,
( http://www.youtube.com/watch?v=Yxw7gR-jhyI grappig verhaaltje. Pirates 4 misschien
CellieY
misschien voelt jack zich wel te vrij op zee om zich te binden aan een vrouw, misschien houdt hij het liever bij de hoertjes
Misantro
Ik denk niet dat hij zal eindigen met Giselle en Scarlet, hoor... Misschien voor één nachtje op Tortuga, maar daar zal hij het ook bij laten, hoop ik.
hmm..
ik denk van niet .
ik denk dat het gaat eindigen met het huwelijk tussen
elisabeth en william ( of jack )
gideonvdb
elisabeth gaat met william trouwen en captain jack sparrow maakt ze man en vrouw, is toch niet zo moeilijk.
anne J
Jep, ik denk dat iedereen wel weet of aanvoelt (ook al willen ze het niet, zoals ik) dat Jack Will en Elizabeth gaat trouwen op het einde van film drie of iets (Zei een vriend van mij gelijk al nadat de film was afgelopen in de bios, O ja,, Hij gaat zeker hun trouwen bij film 3. Hm, dat is wel leuk)
After all.. He is captain of a ship and could perform a marriage
Maarja.. Ik hoop toch maar dat Lizzie Will maar aan de kant zet
Ze past véél beter bij Jack..
inderdaad .
zo denk ik er precies hetzelfde over.
ze past inderdaad veel beter bij jack.
gideonvdb
maar jack past weer beter bij de black pearl......
sangha
geweldig dit idee! lijkt me echt heel erg grappig
Misantro
Ik geloof toch nog in een plotse wending van het verhaal; ik bedoel dus dat Jack en Elizabeth samengaan i.p.v Will en Elizabeth.
Misschien is het wel de bedoeling van Ted&Terry (scenarioschrijvers) om er een verrassend einde van te maken. En het zou veel leuker zijn, natuurlijk
Will is in vergelijking met Jack iets te saai/gewoon.
Een huwelijk tussen Will en Lizz lijkt me zo verwacht en klassiek...
kiwii
het is echt dat jack met giselle en scarlet de horison gaat bezoeken.. foto's bewijzen het.. het staat ook in het verhaal( NIET IN HET SCRIPT) ..
maar dit zijn de punten waarom ik er niet in geloof dat elizabeth met jack gaat omdat ;
1. foto's
2. jack zijn enige liefdes zijn zee rum en schip
3. johnny heeft al aangegeven dat zoenen ongemakkelijk gaat omdat keira en hij zooooooo veel jaren verschillen..
4. wat moet er met will gebeuren??
5. papa Swann zal het ook niet leuk vinden... ik bedoel .. hij is en blijft een (sexyy) pirate..
5.wat zal er dan gebeuren.. ik bedoel.. ze gaan trouwen (elizabeth en jack) en dan?? gaat ze mee met hem op huwelijksreis?? en will dan?? gaat haar uitzwaaien??
naja..
dat is wat ik er van vind.. maar
ik hoop dat het zal gebeuren (dat ze gaan trouwen).. natuurlijk !!
maar ik denk dat er helemaal NIETS meer tussen die 2 gebeurt.. (jack/lizz)
Maar denken jullie dat er nog een flirtscene komt ofzo??
Pieter Montana
1. foto's
Welke foto's?
2. jack zijn enige liefdes zijn zee rum en schip
Misschien moet Jack wel niet van karakter veranderen. Elizabeth haalde in de laatste film al zoveel piratentoeren uit.
Wat Johnny en Keira zeggen heeft niks te maken met Jack en Lizzie
4. wat moet er met will gebeuren??
Will eindigt bij zijn vader.
Papa Swann, gerucht gaat dat hij sterft in deel 3, zal er misschien wel niet tevreden mee zijn, anderzijds heeft Jack al meermaals het leven van Lizzie gered.
Lijkt me normaal als je getrouwd bent.
helemaal mee eens .
volges mij word het een ingewikkeld verhaal.
maar hij gaat denk ik nog beter zijn dan 2.
kiwii
oke.. ik ben heeeeeeel erg benieuwd.. ik kan niet wachten.. maar toch denk ik dat will en elizabeth met elkaar gaan..
de foto's kan je vinden op www.johnny-depp.org en dan movies (onder man at his work) en dan moviepics..
en dan POTC 2 en daar staan dan foto's bij van hem en giselle en scarlet.
en als je goed doozoekt op internet staat het vaste verhaal van POTC 3.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging