Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
Michel Dumoulin

Heb je de film al gezien movie_nerd?
Zo niet
Of ben je er bij voorbaat al van overtuigd dat de film 5* waard is?
Mocht het wel zo zijn; Hoe kom je er in godesnaam aan????
Misantro
Het lijkt wel of ik de enigste ben die geen fan is van Pirates Of The Car.
Dat is ook vrij vanzelfsprekend, er wordt hier al ruim 5 maand enkel en alleen over AWE gepost
. Hier zul je weinig 'tegenstanders' van Pirates of the Caribbean vinden, meen ik.
Het komt bij mij over als een kinderfilm, een soort eftelingsfeer.
Het is een product van Disney én is gebaseerd op een achtbaan in een Disneypark, het is dus duidelijk een film die eerst en vooral voor kinderen bedoeld is...
-jack_sparrow-
natuurlijk komt het wat over als kinderfilm , het is een productie van disney.
hij is inderdaad eerst en vooral bedoeld voor kinderen , maar er zijn mensen die dat helemaal neit erg vinden.
wat maakt het nou uit of mensen een film goed vinden ook als is die bedoeld voor kinderen?
ik bedoel zelf ben ik ook een fan en ik trek er me niks van aan.
davey jones
Misantro: geen achtbaan, boot tochtje, een hele vette boot tochtje
Black-Pearl
Het lijkt wel of ik de enigste ben die geen fan is van Pirates Of The Car. Kheb pirates 1 wel gehad maar nooit afgekeken. pirates 2 heb ik wel in zn geheel gekeken en vond het acteerwerk zeer matig. Het komt bij mij over als een kinderfilm, een soort eftelingsfeer.
Nou als dat zo is ... dan moet je het hier ook niet komen afkraken
je mag je wel mening geven.. maar ik vindt dat het aardig afkrakend over komt.. mja dat ben ik weer
EDIT: HET IS PIRATES OF THE CARIBBEAN!!! niks Car.. ¬¬
veron35
nog 2 weeeeeeeeeek!!
-en
. Van mij mag het nog 2 milenia duuren.
Misantro: geen achtbaan, boot tochtje, een hele vette boot tochtje
Oja, juist. Hoe kan ik dat nu vergeten!
Magalie
Ik kijk hier wel naar uit, heb de eerst en de tweede gezien.
Hoop dat deze ook zo goed is....
Ik verwacht er wel veel van
Black-Pearl
Weet je wat ik nou niet snap?! waarom mensen hier POTC komen afkraken.. kom dan gewoon niet!!!!!!!!!!!!!
Vanavond weer de Special van Potc
CellieY
ja!! met intervieuw met Johnny Depp!! ik ga zeker kijken..
20.00 op veronica!!
IcU
het is dus duidelijk een film die eerst en vooral voor kinderen bedoeld is...
Welke leeftijd bedoel je daar dan mee? Volgens mij is dit niet echt een kinderfilm... Ik zal mijn neefje van 5 hier niet naar laten kijken.
JOHNNY DEPP(L)
Vanavond weer de Special van Potc
nee . dat snap ik ook niet .
laat ons dr gewoon lekker over praten
ik ga ook ZEKER weer kyken!
tukkerstein
Dat zijn echt nonargumenten, Disney produceert sinds enkele jaren ook films die minder op kinderen gericht zijn. Daarnaast gaan talloze volwassenen ook in een achtbaan, alleen vergeet je alleen dat deze film is gebaseerd op de aankleding rondom die achtbaan.
IcU
-jack_sparrow-
nog 13 dagen en dan is het zover.
dan kunne we genieten van wat waarschijnlijk de grootste film hit van het jaar zal worden.
er is al een officiele clip van de soundtrack released ( behalve de kleine stukjes dan ( de previews )).
een nieuwe clip van 4 minuten.
anne J
Weet je wat ik niet snap? Dat jij iedereen gelijk in de grond moet hakken met hun mening. Je kan ook op normale wijze met mensen omgaan...
Nog een kwartier tot de special
En nu komt Johnny aan de beurt, jeaj.
En hopelijk weer Keira, ik vind haar toch zo'n leuke dame
Nog een kwartier tot de special
En nu komt Johnny aan de beurt, jeaj.
En hopelijk weer Keira, ik vind haar toch zo'n leuke dame
Nee ik geef me mening maja zo slim ben jij dan denk ik ook weer niet he
Mja hou nou maar gewoon je mondje dicht tegen mij..
want anders verpest je het voor ons allebei.. ja? dank je..
thunderball
speelt keith richard er nou in mee of niet?
Yeah! KEEF zit er in hoor! Al zal het waarschijnlijk een rolletje van een minuut of zo zijn!
Toch voor mij een reden (de enige eigenlijk) om er heen te gaan!
Die kop van hem meters groot in de bios (een nieuw horror icoon geboren??
haha!)!
-jack_sparrow-

ja , keit hrichards zit er in , we konen hem al een stuk zien in de concept art.
maar volgens mij gaat dit niet zo een grote rol worden.
volgens mij wordt dit zo een rol als annemaria of ...
JOHNNY DEPP(L)

maar volgens mij gaat dit niet zo een grote rol worden.
volgens mij wordt dit zo een rol als annemaria of ...
ja .
hy kwam ook niet eens voor in de trailer .
one punch mikey
ja erg iritant inderdaad kan het niet gewoon zo zijn dat niemand KAN stemmen voordat de film uit is dat is toch veel handiger dan aldoor die stemmen van een paar sukkels die net de dag ervoor lid zijn geworden te verwijderen...
Misantro
Daar heb je enigszins wel gelijk in, maar kinderen zijn nog steeds Disney's grootste doelgroep, geloof ik. Ik zei dit gewoon om aan te tonen dat PotC op sommige momenten nogal kinderlijk overkomt...
By the way, ik begrijp best dat kinderen van 5 jaar deze film niet snappen, maar personen van 12 jaar zijn ook nog altijd kinderen hé.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging