• 9.381.042 stemmen

Night at the Museum (2006)

Komedie / Avontuur | 108 minuten

Genre: Komedie / Avontuur

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Shawn Levy

Met onder meer: Ben Stiller, Robin Williams en Carla Gugino

Gesproken taal: Engels, Italiaans en Hebreeuws

Releasedatum: 15 februari 2007

Plot Night at the Museum

"Where History Comes To Life"

Larry Daley gelooft, ondanks zijn tot op heden ongelukkige leven, dat er iets groots voor hem staat te gebeuren. Dat blijkt wel als hij aangenomen wordt als nachtwaker bij het "Museum of Natural History". Tijdens zijn diensten beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Gladiatoren en cowboys voeren een nachtelijke strijd terwijl een Neanderthaler zijn eigen display verbrandt en de T. Rex iedereen laat zien waarom hij het meest gevreesde roofdier is uit de geschiedenis. In al deze chaos kan Larry zich maar tot één persoon richten. Een wassen beeld van president Teddy Roosevelt dat hem moet helpen deze chaos te stoppen en zo het museum te redden.

avatar van brymj

brymj

cr_ix schreef:

Wat een aardige film, meer dan ik er van had verwacht zelfs! Goede special effects, maar de verhaallijn had beter gekund.

zwakke film inderdaad

avatar van RWL

RWL

Er wordt gewerkt aan een sequel trouwens.

avatar van DragQueen

DragQueen

Leuke komedie, met een goede vaart. hilarische momenten, en knappe special effects. verder een leuke verhaallijn, en goede rollen van ben stiller. en nog betere bijrollen van williams, en wilson. 3 sterren. kijkbaar voor het hele gezin.

avatar van Sassia

Sassia

Echt een leuke, hilarische komedie met Ben Stiller. Is ie nou al op dvd uit of niet?

avatar van RWL

RWL

18 sept zie ik op deze pagina naast de poster staan. In de US is ie al wat maandjes op DVD te verkrijgen.

avatar van Kisje

Kisje

Geinige film, ga hem binnenkort nog eens bekijken op DVD

leuke film jonge met goede special effects ben verhaal had wat beter gekund maar jah leuke film.

avatar van Betamax

Betamax

Wel een aardige film.

Beetje aan de kinderachtige kant.

maar wel de moeite waard

avatar van Poeha

Poeha

DragQueen schreef:

Hier heb ik niet veel aan toe te voegen.

Leek me weer zo'n ontzettend flauwe comedy te zijn, maar vond hem juist enorm goed.

Keek goed weg. Ik had het idee dat de film aan de korte kant was, maar hij is (en wordt hier ook besvestigd) toch 105 minuten lang.

Van dit soort films houd ik wel.

Alleen ik geef hem t.o.v. DragQueen 4,5*

vind dit een zalig filmpje

avatar van tieske!

tieske!

leuke film erg komische een beetje voorspelbaar maar voor de rest kei goed!!

avatar van e8212

e8212

Idd, beetje voorspelbaar. Maar toch leuk genoeg en zeker de moeite waard om hem te kijken. 3,5*

avatar van AgonyBe

AgonyBe

Onderhoudende film

avatar van JerryL

JerryL

Zeker geen onaardige film.

Kijkt lekker weg, gebeurd genoeg in om je te vermaken.

4* Zeer verdient

Hehe was een leuke film, niet super maar gewoon leuk om eens een avondje bij weg te zakken. Er zaten leuke momenten en de special effects waren ook erg goed (bv de lopene tyranosaurus). 3.5 sterren.

avatar van jumbo4u2

jumbo4u2

Wel een goede film ondanks een flinterdun verhaallijntje met nogal wat vreemde wendingen.

Toch de moeite van het kijken waard.

2.5****

avatar van Rusheline

Rusheline

Kan door de beugel....

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

Wat een vreselijke Amerikaanse cliches (zonder baan ben je niks etc.) en dat vreselijke niet zeggen waar het om gaat (ja het gaat allemaal goed). Mijn tenen krommen er altijd van, ook van Ben Stiller. Dan de onlogica regelmatig (slaapt die Ben Stiller ooit ?) Maar de special effects zijn veel en meestal goed (ook niet altijd). Het einde red de film maar halverwege stond ik wel op het punt wat anders te gaan doen.

Eigenlijk een leuke , maar niet geweldige kinderfilm met te veel Amerikaanse cliches. (zat er een verhaal in eigenlijk ?)

En dan nu weer verder met de echte films

avatar van rolandow

rolandow

Zalige film voor het hele gezin!

avatar van Nohands

Nohands

Inderdaad een leuke USA familiefilm, toen ik de DVD cover las kreeg ik een beetje het gevoel van de film Jumanji (1995).

3 sterren, leuke film niks bijzonders verder....

avatar van Waku

Waku

Grappige jeugdfilm.

Want met name de jeugd zal smullen van de tot leven komende neanderthalers, cowboys, prehistorische dieren en andere legendes. Aardige maar niet bijzondere bijrol van Robin Williams als Roosevelt.

avatar van tn2543

tn2543

Vond het geen bal aan. Deed me erg veel denken aan de film Jumanji, zoals andere ook al zeiden.

Ik gaf een 2,5

avatar van MuchTheSame

MuchTheSame

Ja maar ja , dat deed de film Zathura mij meer ... het denken aan Jumanji, redelijke film kan i.d.d. wel door de beugel....

avatar van kimmieyy

kimmieyy

wel een leuke film, een grappig thema.. Niet bepaald voor mijn leeftijd maar ik heb toch ene paar keer gelachen..

*3,5

avatar van Flavio

Flavio

Matige en fantasieloze kinderfilm a la disney. Wat Ricky Gervais in deze film deed is mij trouwens een raadsel.

avatar van Nieke

Nieke

Redelijk geslaagde Stiller film, en dat zegt genoeg...

avatar van kroked

kroked

retegoede familiscomedie!

verwachte inderdaad een flauwe comedie, maar het voorstukje met "spank the monkey" en met een stressweek achter de rug toch maar gehuurd.

Bijzonder positief verrast!!!!

Een aanrader voor eenieder die eens lekker wil lachen.

avatar van john constantine

john constantine

Dit is zeker een leuke film weer van Stiller. Stiller speelt weer erg leuk in de film zoals je gewent bent! Leuk verhaaltje erin en de special effects waren erg mooi om te zien. Ook leuk om wilson en williams erin te zien spelen werderom ook erg goed! Hij krijgt van mij een 4,5 omdat ik het een hele leuke geslaagde komedie vond!!!

avatar van Tim Esmann

Tim Esmann

Ik vind night at the museum een hele goede humoristische film.

Die zeker bekeken mag worden!

Want het is erg mooi hoe de makers het hebben bedacht.

want wie bedenkt nu levende museum stukken?

Het is een originele film die iedereen gezien moet hebben.

er zit erg droge humor in, en soms is het erg mysterieus meer verklap ik niet u moet de film echt zelf zien om te begrijpen wat ik bedoel.

avatar van jeronimus72

jeronimus72

beetje als die eddy murphy film "haunted mansion"