• 9.378.415 stemmen

Night at the Museum (2006)

Komedie / Avontuur | 108 minuten

Genre: Komedie / Avontuur

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Shawn Levy

Met onder meer: Ben Stiller, Robin Williams en Carla Gugino

Gesproken taal: Engels, Italiaans en Hebreeuws

Releasedatum: 15 februari 2007

Plot Night at the Museum

"Where History Comes To Life"

Larry Daley gelooft, ondanks zijn tot op heden ongelukkige leven, dat er iets groots voor hem staat te gebeuren. Dat blijkt wel als hij aangenomen wordt als nachtwaker bij het "Museum of Natural History". Tijdens zijn diensten beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Gladiatoren en cowboys voeren een nachtelijke strijd terwijl een Neanderthaler zijn eigen display verbrandt en de T. Rex iedereen laat zien waarom hij het meest gevreesde roofdier is uit de geschiedenis. In al deze chaos kan Larry zich maar tot één persoon richten. Een wassen beeld van president Teddy Roosevelt dat hem moet helpen deze chaos te stoppen en zo het museum te redden.

avatar van williamcindy

williamcindy

vond het een leuke film een beetje jumanji achtig maar toch erg leuk gebracht.het hele gezin heeft ervan genoten dus kijken

avatar van Modar

Modar

Ik moest bij deze film een beetje denken aan Toy Story, die vond ik altijd al best leuk dus ik dacht ik zal deze eens gaan kijken. Hij viel me absoluut niet tegen en vond het eigenlijk jammer dat de film afgelopen was.

Ben Stiller acteerd netjes net zoals Owen Wilson. Leuk dat ze hier ook samen weer leuke rollen in hebben.

4 sterren vind ik hem toch zeker wel waard.

avatar van Ganjaman

Ganjaman

Super filmpje ik hou hier wel van kinderfilm en toch stiekem luek voor volwassenen.

na Jumanji kwam Zhatura en nu deze film alle drie beetje van het zelde genre , ik las ergens in de recensies dat iemand het jammer vond dat die afgelopen was en dat gaf deze film je het gevoel dat je hetjammer was dat het avontuur voorbij is .

Hier droom je toch als kind van !!

niet te vergeten ik vind dat hier aardig geacteerd word lueke cast lueke humor en soms hier en dar wat emotie .

zeker deze film krijgt van mij ook 4 sterren

Deed me inderdaad aan Jumanji denken. Leuk voor jong en oud. 3,5* van deze jongen!!!

avatar van dvdboer

dvdboer

Hele leuke film, 4.5 sterren

veel beter dan jumanji

avatar van knakbabe

knakbabe

Geweldige leuke film met vele special efects

avatar van Vinco

Vinco

Leuke familie film om zo is een keer te kijken.

3,5 STERREN

avatar van Nyazzin

Nyazzin

Hele leuke film

Geen minuut verveeld

avatar van j0zman

j0zman

Vermakelijke film die niet het "grappigin hetbegin-ergebeurtietstriest-alleskomtgoed-principe hanteert". Leuke uitwerking van geschiedenis en mooi gedaan (bijv. Rexie)

avatar van W.Yellow

W.Yellow

Hoi, een leuke film wat betreft de special efects. De film heeft een simpel verhaal en mist een beetje spanning. Toch goed voor 3 sterren.

-jack_sparrow-

ik ga hem binnenkort zien .

ziet er wel een heel goede film uit .

vooral het concept van een "levend" museum.

voor mij mag hierover zeker nog een sequel komen ( maar dat moet niet ).

knappe poster ook , doet mij denken aan jumanji en national treasure.

avatar van injectx

injectx

Leuke film, beetje voorspelbaar allemaal maar zeker hoge amusementswaarde! 3,5*

avatar van Kw@kje

Kw@kje

Leuke film, voor jong en oud

4.5 sterren

avatar van dikkenek

dikkenek

leuke vermakelijke film. Origineel plot. Goede, leuke familiefilm.

avatar van Schuco

Schuco

Heb erg zin om deze film te gaan zien. Lijkt me een erg orgineel en vermakelijk verhaal.

avatar van RWL

RWL

Vanaf morgen draait ie al in Rotterdam

-jack_sparrow-

pas op 14 februari komt hij hier uit.

ik ga hem zeker zien .

volgens mij is hij heel origineel .

erg goeie cast al wel .

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Het concept is natuurlijk best origineel, maar in de uitwerking heeft Night at the Museum weer alles weg van elke andere familiefilm. Nergens worden de acteerprestaties echt interessant, en de gimmick is ook al snel weer gezien. Een aardig filmpje dus, met wat leuke vondsten (bv. de directeur die z'n zinnen nooit afmaakt), maar nergens echt speciaal.

Krappe onvoldoende; 2,5*

avatar van Dunny

Dunny

Heerlijke (familie)film! Beetje in het Jumanji-achtige genre. Kijkt echt zeer vermakelijk weg, leuk voor jong en oud ! 4 *

-jack_sparrow-

volgende week woensdag komt hij uit.

met valentijn , wel toepasselijk.

knappe trailer alvast

Bij deze film heb ik van het begin tot het eind me geen minuut verveeld, nou moet ik dan wel zeggen dat ik zowieso wel een fan van Ben Stiller ben, leuk geacteerd en inderdaad een beetje jumani achtig vond het aapje ook wel geinig daarom deze film voor mij 4.0*

avatar van Riel

Riel

Nou, weer eens een film, waar ik serieus hardop om moest lachen erg leuke dingen, zoals die trein die tegen zijn hoofd opbots, die dynamietplofjes Ja dat is mijn humor wel

avatar van Prudh

Prudh

Een dikke meevaller, deze nacht in het museum. Een one man's show van Stiller. Dit is een voordeel, want alle loze subplotjes zijn hierdoor zeer minimaal uitgewerkt. Wat zonder deze plotjes overblijft is een geslaagde en originele komedie, waarin zelfs Robin Williams (zeker niet mijn favoriete acteur) het verdient opgemerkt te worden.

avatar van RWL

RWL

Geweldige film, eindelijk! Geen moment verveeld, verhaal loopt heerlijk door en de humor en uitwerking is super.

Ik kan nu wel inzien waarom deze film al zoveel op heeft opgebracht.

Ik ga hem zeker nog een keer kijken (eigenlijk omdat net voor het einde een storing in de bios optrad )

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

dvdboer schreef:

Hele leuke film, 4.5 sterren

veel beter dan jumanji

Viel wel mee hoor, ik vond het wel vergelijkbaar.

De enige special effects waren één of ander mamoet een dinosaurier en een stel verkleinde gastjes..

Leuke familiefilm voor een avondje!

avatar van misty77

misty77

ik vind het een hele gezellige film waar zeker de nodige humor in zit.

maar het is wel een zondagfilm om lekker met de kindertjes te kijken.

het is geen film die je opzet met een groep vrienden daar is het iets te kinderlijk voor.

maar goed.

dat zegt iets over mij want ik heb hem met mijn drie honden bekeken.

dus ik ben ook een beetje een kinderlijk aangelegt waarschijnlijk.

avatar van Anjin

Anjin

Aanrader, leuk gemaakt en best voor een tweede keer te bekijken.

Komisch en zeer vermakelijk

Het enigste wat ik niet snap dat sommige mensen deze film vergelijken met jumanji...

Totaal geen zelfde link en alleen maar dat er fictieve

uitgestorven dieren er doorheen lopen??

avatar van eduard

eduard

Leuk gemaakt en een leuke kinderfilm met niet echt een mooi verhaal maar wel prachtig gemaakt. ***

avatar van robertvanmourik

robertvanmourik

Wel grappig... maar had er toch wel wat meer van verwacht, qua jumanii enzo...2.5 *