Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Charlie Cox, Claire Danes en Robert De Niro
Releasedatum: 4 oktober 2007
Vandaag om 19:55 uur op Paramount Network
Plot Stardust
"This Summer A Star Falls. The Chase Begins."
Het verhaal over de jongen Tristan, die het hart van zijn geliefde Victoria wil winnen. Hiervoor gaat hij op zoek naar een vallende ster genaamd Yvaine, die hem naar een magische wereld leidt. Hier moet hij het opnemen tegen de boosaardige heks Lamia en de piraat Captain Shakespeare.
Yvaine
Septimus
Narrator (stemrol)
King
Martijnnn
Hoe groot is eigenlijk Peter O'Toole's rol in deze film?
Vrij klein, je ziet hem alleen in het begin.
Miss Savvy
Een beetje romantiek, een beetje avontuur, een beetje magie en een beetje humor: heerlijke film!
Niet nadenken, gewoon kijken en genieten van onder andere de mooie special effects en de leuke acteurs en actrices die voorbij komen. Hoogtepuntje voor mij waren de scènes met de dode prinsen: erg leuk!
Denk overigens wel dat deze film beter valt bij mensen die over enige fantasie beschikken
Wat mij betreft 4*.
Wordt volgend jaar 50.
Wat botox allemaal niet kan doen.
Ze zegt overigens dat ze het niet gebruikt, maar daar geloof ik geen snars van...
sonyjh
so what als ze het gebruikt.... who cares, het heeft een goed resultaat als het zo is.
pfan
Wat botox allemaal niet kan doen.
Is nog nooit bewezen, ze is puur natuur. Ze houdt er gewoon een gezonde levenstijl op na. Waarom zou ze daar over liegen?
Hier is een site waar iemand er een complete studie van heeft gemaakt om te bewijzen dat ze puur natuur is. Er staan heel goeie argumenten in.
pfan
Mijn hemel, iemand die teveel vrije tijd heeft.
Hij is niet over één nacht ijs gegaan.
Octo
Fijne film. Avontuurliik liefdesverhaal vol Magie. Het algehele doel is to feel good en dat lukt prima. Doorspekt met humor met als absolute hoogtepunt Robert de Niro op de catwalk, hilarisch. 4*
jimbo79
leuke fantasy film met alle clichés: wat spanning , wat humor, avontuur en romantiek, heeft leuke akteurs en mooie decors en een schitterende bijrol van de niro.
in het begin wordt het allemaal wat warrig verteld maar dat verbeterd naarmate hij bezig is.
leuke film voor op een zondagnamiddag
Lilyroos
Heel mooie film. Leuke personages en indrukwekkende beelden. Leuk dat Ricky Gervais van "The office" erin meedeed. Ik begon al te lachen voor hij begon te spreken.
Mooi verhaal. Een niet alledaags sprookje met humor en mooie muziek. Pure ontspanning. 4*
robbertt
Prachtige film. Neemt je van begin tot eind mee in een schitterende fantasiewereld die toch echt overkomt. 130 minuten waren zo voorbij. De olifantjes in de vogelkooi begin van de film kan ik maar niet vergeten...een dikke 8/ 2 dus 4*
follieboy
Precies wat Lilyroos zegt.. niet alledaags sprookje met humor en mooie muziek..
Het genre is misschien wel een beetje doelgroep gebonden, maar voor mij keek de film heerlijk weg. 4*
WEET IEMAND HOE HET NUMMER HEET DAT BIJ DE AFTITELING WORDT GESPEELD?? Alvast bedankt!!!
pfan
Precies wat Lilyroos zegt.. niet alledaags sprookje met humor en mooie muziek..
"Rule The World" van 'Take That'.
(R)filmmaker007
leuke film, robert de niro is echt hilarisch hierin..de geduchte piraat =P
vond het wel een mooie film.. heel vermakelijk
blablabla89
Ik hou absoluut niet van fantasiefilms maar op aanraden van mijn vriendin heb ik hem toch gekeken en ik vond hem geweldig. Mooie settings, goed script, best grappige stukjes. 4,5 ster!
Twilight
Inderdaad viel de film toch wat tegen.
Vergelijkingen met de boeken van boekverfilmingen moeten misschien niet altijd gedaan worden, maar ik ben wel een Neil Gaiman fan en toch vond ik het boek veel leuker. Het is ook veel eerlijker over het leven en de personages in het boek zelf.
Het einde is een beetje een makkelijke oplossing om de film voor meer mensen geschikt te maken, en zo geldt het eigenlijk nog voor wat meer delen uit het verhaal die ik toch wel graag terug had willen zien in de film.
Toch vond ik die prinsen erg leuk gecast, al werd het op het eind iets te gemaakt grappig, zo zaten er nog wat andere leuke dingen in. Maar de echte stukken die expres in de film leken te zijn gestopt om alleen als grap te dienen vond ik dan weer wat minder (zoals dat De Niro een homofiele kapitein speelt, wat eigenlijk niet echt naar voren komt in het boek).
Ik hoop toch stiekem op een goede boekverfilming van Neil Gaiman, al is dat natuurlijk extreem moeilijk.
dumble
Ik vondt het een leuke film. Lekker veel fantasie, magie, spannig en humor
Anneke...
Deze film bevat alles (fantasie, humor, schitterende plaatjes, romantiek). Echt een genot om naar te kijken!
sklaverdijk
leuke film om naar te kijken. lekker veel fantasie, humor, en zelfs wat romantiek.
sangha
Prachtige film om te zien. De actie en spanning worden goed afgewisseld met humor. De muziek was mooi, maar er zat een stukje in dat direct gejat was van Lord of the Rings
. Het grootste minpunt vond ik de rol van Robert DeNiro. De grappen waren gewoon te makkelijk, en het was echt gemaakte humor. Dat vond ik erg jammer, de andere personages zijn namelijk wel voorspelbaar, maar de grappen zag ik niet van kilometers afstand aankomen zoals bij Captain Shakespeare. Daarom storen de andere personages ook niet.
Ik had trouwens eigenlijk iets heel anders verwacht, meer actie. Maar toch heeft de film me allesbehalve teleurgesteld.
latrat
Ik vond hem, ondanks de verwachtingen, toch nog degelijk.
Grappig, luchtig, niet meer niet minder. De meeste dingen die ik 'leuk' vond waren de wtf? factors bij sommige van de elementen in de film. De luhctigheid waarmee de prinsen omgaan met hun rivaliteit en dergelijke.
hmm. wel de tijd waard.
Beer82
Had er weinig van verwacht, maar viel me toch reuze mee. Leuk sprookjesachtig decor, mooie beelden. Finale viel me helaas toch wel tegen. Had met een indrukwekkender einde een halve ster extra kunnen verdienen. 3,5*
Jackal1nl
Sluit ik me helemaal bij aan!
sandertjeb
prachtige film, echt een mooi sprookje en leuke film om nog eens te kijken!
balosa
ik vond hem wat teleurstellend, het verhaal vond ik veel te slap en wat te kinderachtig, wel waren de visuele effecten erg mooi
Khd
een mager 3.5 sterretje. 't kon veel beter. jammer dat er 5th kingdoms elementen in bevinden. einde was ook niet verbijsterd goed. hoe dan ook, de speciale effecten, kostuums, camerawerk en acteerprestaties, behalve van de hoofdrolspeler (bleef maar constant lachen!?), hebben toch een paar puntjes opgeleverd.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Human
Documentaire, 2015

Scrooge
Drama / Muziek, 1970
heksgebaseerd op boeknieuwe liefdeprinsbeautykingdomwalltransformatiefalling star royaltyonbeantwoorde liefdegoed tegen kwaadgoatpiraatfratricideair pirategender bender turned into animalloose adaptation