Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Willem Dafoe, Sean Patrick Flanery en Norman Reedus
Gesproken taal: Engels en Spaans
Bekijk via Videoland
Plot The Boondock Saints
"Thy Kingdom Come. Thy Will Be Done."
De Ierse broeders MacManus voelen dat ze een missie van God hebben om alle misdadigers in hun stad Boston te vermoorden. Al snel worden ze opgehemeld door de media, die ze The Boondock Saints noemen. Ze krijgen de FBI, onder leiding van de extravagante Paul Smecker achter zich aan.
Paul Smecker
Detective Greenly
The Chief
Macklepenny
till
heej mensen, ik had ff een vraag welke liedje hoor je ong rond 33min en 35 seconden.. graag zou ik de titel willen weten
thanx en ciao
thanx en ciao
Welke scene bedoel je? Ik heb namelijk (op 1 nummer na) de hele soundtrack.
till
Als de gebroeders Macmanus wapens hebben gekocht en dan zegt een van de 2 "you know we need is some rope" en dan krijg je beetje geinige conversatie, en dan de volgende scene word het liedje gespeelt wat ik wil weten. er gebeurt dan het volgende:
dat de gebroeders naar het hotel lopen waar de Russen zijn en dan zie je zo'n trein rijden over de brug en stappen ze daarna in de lift.
GerwinF
Mischien kan je hier wat mee? Ik kan ook gewoon de soundtrack op cd zetten en opsturen. http://www.geocities.com/bdsaints2002/soundtrack.htm
De Knip
Wel een vermakelijke actiefilm, maar uiteindelijk niet echt een bevredigend gevoel aan overgehouden qua verhaallijn, voor de rest is de actie/humor wel heel lekker in deze film.
Toch nog:
***1/2 (edit)
De Knip
Aha! Nieuw systeem geboren.....minimaal 50 stemmen om in TOP 100 te komen. Wel jammer dat de oude films nu buiten de boot vallen.
Ik kan de jaren 40/50 helaas bijna nooit ergens downloaden, zoals 12 angry men.
Neemt niet weg dat er nu ook weer wat nieuwere films in de TOP 100 staan....zoals Boondock Saints.
NERD
JHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Hij staat in de top 100, mijn dag kan niet meer stuk
En hij is er weer uit
Macmanus
echt niet hij staat op 96, Jordy moet het alleen nog effe onder het plaatje neerzetten
Jordy
ja dat doe ik altijd handmatig
zal de top 100 even opnieuw door laten rekenen
tovenaar
Ik kan de jaren 40/50 helaas bijna nooit ergens downloaden
Videotheek!
(verwijderd)
carnavaleske stelling: iedereen die de afgelopen dagen een computer aangeraakt heeft voor iets anders dan muziek of mario kart 64 proberen, heeft geen leven.
Wat heeft dit in hemelsnaam met The Boondock Saints te maken?
Je gaat me toch niet vertellen dat ze zelfs in Ierland carnaval vieren.
GerwinF
Wat heeft dit in hemelsnaam met The Boondock Saints te maken?
Je gaat me toch niet vertellen dat ze zelfs in Ierland carnaval vieren.
Wel st. Patricks day. Wat dit precies inhoud weet ik niet precies. Iets met een klavertje 4, veel groen en veel bierr!
BoordAppel
Das dan ook precies carnaval, nou ja op dat klavertje 4 na dan.
Ik zeg al niks meer!
En Boordappel; Bier en carnaval begrijp ik nog, maar groen en carnaval moet je me toch eens uitleggen.
BoordAppel
Groen spul roken wil nog wel ns de feestvreugde verhogen
. Zeker met carnaval.
Maar natuurlijk.
Ik zat aan de kleur groen te denken klavertje vier=groen dus ik wist niet waar je het over had.
EmDee
En dat klavertje 4 moet een klavertje 3 (de Shamrock) zijn. Dit heeft te maken met de drieëenheid: Vader, Zoon en Heilige Geest.
En wat dat bier betreft; daar zijn de Ieren geen feestdag voor nodig.
Jordy
maar goed, over de film... slechts 4,50 pond op play.com ! helaas niet anamorphic maar ach, voor dat geld...
herman78
Wilde deze film huren (had er voor ik moviemeter bezocht nog nooit van gehoord), maar de videotheek was de band kwijt...
Neder
pak je de dvd toch herman?
herman78
Niet eens aangedacht, eigenlijk, maar ik heb niet echt een eigen DVD-speler, dus dat schiet dan ook weer niet zo op.

Actiefilm 'The Boondock Saints' met Willem Dafoe morgenavond (12 maart) uitgezonden op televisie

Knetterharde misdaadfilm 'The Boondock Saints' met Norman Reedus en Willem Dafoe vanavond op televisie

Vijf films waarover critici en het grote publiek het maar niet eens kunnen worden

Heat
Misdaad / Thriller, 1995