• 9.377.434 stemmen

Met onder meer: Aaron Eckhart, Hilary Swank en Delroy Lindo

Releasedatum: 17 april 2003

Plot The Core

"Earth has a deadline."

Door een ramp verandert de temperatuur van de kern van de aarde, waardoor het voortbestaan van het menselijke ras in gevaar komt. Een team van NASA-medewerkers krijgen de instructie om een experimenteel voertuig naar de kern van de aarde te leiden, om het probleem met een nucleair apparaat te verhelpen.

Dr. Josh Keyes

Gen. Thomas Purcell

Cmdr. Robert Iverson

avatar van Lavigne

Lavigne

Hmm ik denk dat ik deze ga kijken

avatar van RoBreda

RoBreda

Een redelijk vermakelijke film. Gister op Veronica gezien. Maar ik zou hem zeker niet nog een x kijken.

avatar van Scheurleer

Scheurleer

Niks. Absoluut in elk opzicht ongeloofwaardig. Zowel qua plot (het verhaal) als qua karakters en acteerprestaties.

avatar van wiebew

wiebew

gister heb ik deze film gezien en het was gewoon een erg relaxte film voor een duffe zondagavond. de meeste sf's zijn ongeloofwaardig en als ze geloofwaardig gespeeld zouden worden zou het een saaie bedoeling zijn (het gaat allemaal niet zo makkelijk en snel... goh!). zo'n soort film hoort simpel te zijn en lekker onnatuurlijk. deze zijn daarom ook geschikt voor tijdverdrijf. als je deze film ook maar een beetje serieus gaat nemen en op geloofwaardigheid gaat letten, tja... (voor het resultaat daarvan: struin een beetje door de reacties)

objectief bekeken een slechte film. in zijn soort, als tijdverdrijf, een heerlijke film...

avatar van Biosguru

Biosguru

Wat Wiebew zegt, op het juiste moment een prima film.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Alhoewel de film erg ongeloofwaardig is, blijft hij mij toch de gehele speelduur boeien.

Het is wel een typische Hollywood-film waarbij uiteindelijk alles goed komt... maar ja, dat was ook wel te verwachten.

avatar van The Oceanic Six

Niet al te heftig, al is het verhaal wel aardig. Het begint ook wel sterk als de electriciteit overal wegvalt en dus ook de pacemakers bij mensen wegvallen hehe.

Verder krijg je een aardige avonturenfilm over het redden van de aarde. Vond hem zeker niet slecht.

avatar van Theunissen

Ik vond het best een redelijke film, maar men had er veel meer uit kunnen halen (zeker omdat er toch een aantal bekende acteurs in meededen). Het verhaal vond ik best goed en de film boeit ook best wel maar de special effect s vond ik toch enigszins beroerd (zal wel aan het budget gelegen hebben) en het einde was typisch Hollywood, namelijk flauw en voorspelbaar. De persoon die deze film enigszins verpeste was die computer nerd, die was ook totaal niet grappig.

avatar van ~Burner~

~Burner~

Ik vind dat ze er nog wel wat leuks van hebben weten te maken, ook al zijn er enorm veel van dit soort films. Niet alles is geloofwaardig en ook niet vernieuwend, maar dat hoeft toch niet altijd imo. Al met al toch nog leuk dus wat het uiteindelijk is geworden, en daarom 3.5*

avatar van T.Bos

T.Bos

Origineel thema voor een rampenfilm. Geloofwaardig in elkaar gezet, al is het moeilijk voor te stellen dat het allemaal ooit zal kunnen. Special effects af en toe wat minder. Indrukwekkend begin. Einde te zoetsappig.

avatar van toomish

toomish

goede film goed verhaal. het begin is heel geloofwaardig met de duiven die zichzelf dood vliegen etc.

het wordt ook goed uitgelegd waarom ze dat doen en wat de oorzaak is.

een goede inleiding dus en de rest van de film spectaculair, waarin het meeste op het laatste moment natuurlijk goedkomt

avatar van neforce

neforce

Goede film, mooie opbouw
zoals met die duiven tegen de muren aan etc, goed opgezet.

De rest is redelijk....

wel een leuke film dus.

avatar van NightWolf

NightWolf

Voor één keer te zien is hij best te pruimen. Hij is natuurlijk voorspelbaar, maar dat wist je voor de film ook al.

avatar van confucius

confucius

Meestal haak ik bij zulke films af na vijftig minuten! Fout natuurlijk. Deze opgewarmde kost heb ik tot aan het gaatje gevolgd, mijn conclusie is: "´t is nog erger dan ik dacht." Dus heb ik voor de geïnteresseerden in deze film slecht nieuws en goed nieuws! Ik begin met het slechte nieuws: "u krijgt een shit- (excuseer le mot) film te zien." Dan nu het goede nieuws: "u moogt er zolang naar kijken als je maar wil." Uiteraard is dit een mening van één kijker. De échte S.F. Thrillerfanaten kunnen hier maar niet genoeg van krijgen, clichés in het kwadraat. "Het ga je goed desondanks" zei Confucius junior. Eén ster voor de amusementswaarde en één ster voor de energie die er is ingestoken. Nee, geen dank, graag gedaan hoor. P.S. van Humor... geen spoor.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

leuk om te zien dat ze de marianentrog erin gaan, de diepste punt in de aarde met 10,911 of zelfs meer

Interessante dingen komen er wel in voor maar spijtig genoeg is de film ohzo cliché en Special effects waren niet overdonderend,al bij al wel een goede popcornfilm.

avatar van tommeke

tommeke

En de amerikanen redden alweer de wereld.

avatar van eltorro

eltorro

De film was best goed

het verhaal was wel redelijk

alleen ik vond die hacker een beetje irritant en slecht acteren

avatar van robotech01

robotech01

3 sterren van mij,

vond het wel een vermakelijke film.

betere gezien, maar toch, wel leuk.

avatar van ILDIB

ILDIB

Relatief lage waarderingen hier. Oke, tis zo ongeloofwaardig als de neten allemaal, maar dat opzij zettend is het echt geen kwalitatief slechte film, enkel de simpelheid dat 1 klein groepje alles kan, 1 generaal alles regelt en 1 nerd alles kan is heel erg dun. En alle emoties worden een beetje snel doorlopen ook.

Topscene voor mij, ZIMSKY die helemaal losgaat in de virgil en 1 minuut op alles loopt te foeteren..

Swank is bijna net zo blij in deze film als denise richards in Starship troopers.

en 32 man die een pacemaker dragen op 1 plein? Ach ja..

avatar van Roflcopter

Roflcopter

Scheurleer schreef:

je moet is beter verdiepen in de film en niet direct een 1 geven omdat je het toevallig direct stom vond.

avatar van JerryL

JerryL

na de plussen en de minnen laat ik hem toch maar liggen

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

Soort armageddon onder de grond alleen heeft deze minder leuke karakters,minder humor,minder aktie en minder pulp.

Alles minder dus,een 3 net aan..

avatar van SanneW

SanneW

Ik vond het een super spannende film. Ik hou altijd wel van zulke films, ongeloofwaardig of geloofwaardig. Het blijft een film.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Ik hou niet van 'de wereld redden' films...

avatar van Erwinner

Erwinner

De wereld zal jou ook niet redden...

avatar van Frok

Frok

Beetje onmaarts verhaal met matig acteerwerk.

Verhaal/Script .................................................. 1,50

Acteerwerk ....................................................... 2,50

Cinematografie/Regie ................................... 3,00

Muziek/Speelduur e.d. ................................... 2,00

avatar van pooper

pooper

wat een gigantische rot film!!!!!

ik heb me gewoon zitte vervelen tijdens deze film!!!!!!

ik ben niet weg gegaan omdat ik bij andere mensen was!!!

avatar van Ninto

Ninto

De 2.5* is voor het eerste half uur... derest was echt te slecht voor woorden.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Ongelofelijk xD wat een belachelijke B-film ... dit leek werkelijk nergens op.. zelden zulke ongeloofwaardige films gezien x'D

Waste of your time ... ik raad je af m te kijken.

avatar van judgepaddy

judgepaddy

Roflcopter schreef:

Verdiepen?

Deze film heeft evenveel diepte als een peuterbadje