• 9.373.533 stemmen

Met onder meer: Aaron Eckhart, Hilary Swank en Delroy Lindo

Releasedatum: 17 april 2003

Plot The Core

"Earth has a deadline."

Door een ramp verandert de temperatuur van de kern van de aarde, waardoor het voortbestaan van het menselijke ras in gevaar komt. Een team van NASA-medewerkers krijgen de instructie om een experimenteel voertuig naar de kern van de aarde te leiden, om het probleem met een nucleair apparaat te verhelpen.

Dr. Josh Keyes

Gen. Thomas Purcell

Cmdr. Robert Iverson

avatar van darkcity

darkcity

Lijkt me beetje Armageddon/Deep Impact achtig rampenfilmpje.

avatar van Macmanus

Macmanus

Ja lijkt mij ook, waarom Hilary Swank haar talent hier aan verspilt, lijkt me een raadsel, maar we zullen zien, misschien is deze wel super goed.:?

avatar van Bwen

Bwen

Hahaha! Dat doet mee een beetje denken aan de Terranef van professor Barabas!

avatar van maximus

maximus

Lijkt ok in het begin maar word steeds minder boeiend

avatar van Acidjuh

Acidjuh

op het eerste gezicht lijkt het mij wel een top film, als het ong. het idee is zoals deep impact etc. dan wordt et zeer zeker wel een vette film:)

avatar van doubletake

doubletake

waarde loos dit is a waste of time money and people.

begint veelbelovend maad special eefects alleen is niet genoeg. Film gezien in de sneaknacht op 15-03-2003 in Wijchen (bij Nijmegen)

avatar van Padd0

Padd0

Wat een ontiegelijke baggerfilm! Niet de moeite waard om ook maar 1 seconde aan te verspelen. Ik zal alle slechte punten maar even opsommen:

1. Zeer slechte muziek.

2. Zeer slecht geacteerd.

3. Zeer slechte dialogen.

4. Niet overtuigende special effects.

Of er nog goede dingen waren aan de film? Dat niet er waren wel een paar scene's die niet onaardig waren maar dat waren dan de "hoogtepunten" van de film. 0,5* voor deze film.

Goodfella

Jezus Christus, wat is dit lachwekkend slecht...... On-voor-stel-baar zo slecht.....

Misselijkmakend goedkoop sentiment zonder enkele uitwerking, veel te veel zeer matige special effects en onmenselijk slecht acteerwerk door 'acteurs' zonder enkele vorm van charisma die totaal een-demensionale flat-characters spelen en de meest inhoudsloze dialogen uitkramen. Ongeloofwaardig, niet spannend, niet-leuke grapjes, totaal onzinnig en belachelijk.

Diep en diep triest

avatar van FisherKing

FisherKing

Bedankt voor deze Red Hot Alert

Goodfella

Nee echt, dit kan zo m'n all-time bagger top 10 in...

Jordy

Ik lees juist overal dat de film zo (bedoeld) slecht is dat ie enorm grappig en vermakelijk is? Ik was er heen gegaan gisteren als ik niet ziek was...

avatar van yosemite44

yosemite44

als dat zo is wil ik hem ook nog wel zien. ik heb namelijk nooit zo hard gelachen als bij delta force en escape from la

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Zonde, wat is er gebeurd met Hilary Swank?

avatar van neo

neo

Padd0 schreef:

1. Zeer slechte muziek.

Meen je dat nou echt? Christopher Young's muziek is eigenlijk altijd wel goed.

En ik had je nog zo gewaarschuwd Padd0

Jordy schreef:

Waar is 'overal'? Ik heb het zowiezo niet zo op films die zogenaamd bedóeld slecht zijn, het blijft namelijk slecht. Heel heel heel erg slecht in dit geval. Ik had een lekker sit back and relax onzinfilmpje à la James Bond verwacht, maar had beter moeten weten... Vooral het moment dat er weer iemand dood ging, maar zijn notitieboekje nog gered werd. In dat boekje staat een tekening van z'n zoontje, met een tekst in de trant van 'I love you daddy', waarop de hele cast onder een tenenkrommend emotioneel muziekje ontzettend moeilijke betogen gaat houden. Bah, bah, bah ende bah.

Maar het kan natuurlijk ook aan mij liggen, ik ging er in ieder geval bijna aan twijfelen toen ik het popcorn vretende publiek (no offence) om werkelijk ieder volslagen stompzinnig grapje hoorde lachen (sinds wanneer is het op een tafel zetten van een milkshake grappig?!) en daarna als beoordelingscijfer achten en negens uit zag delen.........................

Zucht.

Jordy

nou ja, "overal" ... ik zat de reviews op rottentomatoes en aintitcool door te nemen

Goodfella

Ben je nog steeds van plan om 'm te gaan zien? Gezien je mening over Armageddon ben ik erg benieuwd naar wat je hiervan gaat vinden..

Jordy

nee niet in de bios denk ik

avatar van Padd0

Padd0

neo schreef:

Meen je dat nou echt? Christopher Young's muziek is eigenlijk altijd wel goed.

En ik had je nog zo gewaarschuwd Padd0

Ik weet het maar Goodfella stond erop dat ik meeging . Maar ff serieus die muziek vond ik persoonlijk niet veel soeps en volgens mij deelt Goodfella mijn mening wel.

avatar van Sjaak

Sjaak

Ik heb hem gezien in de Sneak.. Was wel een aardige film.. behalve dan dat er veel van het zelfde aan special effects werden gebruikt..

Wel aardig?! Vertel..

avatar van Wolkenmeter

Wolkenmeter

Goodfella schreef:

Precies wat ik ervan vond. Nog één ster omwille van enkele knappe scènes helemaal in het begin van de film.

avatar van Gekke_Ed

Gekke_Ed

Ik heb mij toch prima vermaakt. 3,5 ster.

avatar van stinissen

De eerste 20 min op aarde vond ik echt goed, maar vanaf dat ze de aarde ingaan vond ik het allemaal minder worden.... een mager 6je dus voor mijn 3*

avatar van Ansje

Ansje

heb me prima vermaakt , als je niet al te critisch op het acteer werk let is hij best goed 3,5 *

avatar van bootzilla

bootzilla

slechte film, het eerste half uurtje gaat nog wel maar daarna is het diep droevig.

Heel erg cliche, slecht acteerwerk en de effecten varieren van acceptabel tot waardeloos.

Ansje schreef:

als je niet al te critisch op het acteer werk let is hij best goed 3,5 *

vooral niet doen

avatar van haagseharry

haagseharry

Ik heb de trailer gezien en nu al weet ik dat ik hem niet wil zien.

avatar van haagseharry

haagseharry

Roger Ebert schreef hierover:

"If you are at the video store late on Saturday night and they don't have "Anaconda," this will do."