Genre: Drama / Sport
Geregisseerd door: Jaume Collet-Serra
Met onder meer: Kuno Becker, Alessandro Nivola en Rutger Hauer
Gesproken taal: Spaans en Engels
Plot Goal II: Living the Dream
Nadat Santiago Munez naar Newcastle verkaste, ging een wens van hem in vervulling. Nu speelt hij enkele jaren bij deze club, totdat één van de beste clubs ter wereld zich bij hem meldt om hem in te lijven: Real Madrid.
Santiago Muñez
Carol Harmison
Steve Parr
Hughie McGowan
goor
hele goede film maar af en toe ging het te snel . maar hij is wel echt een stuk beter dan deel 1. ik geef hem een 4.5
AmazingPP
Volstrekt zinloos vervolg op een sprankelende eerste film. Deze film laat zien hoe de droom wordt geleefd en geeft dus duidelijk te kennen dat voetbal vandaag de dag nog maar om 1 ding draait: geld. Het gaat helemaal niet meer om de sport of emotie, het gaat om geld en het merk T-shirt wat ze dragen. De film had gerust 30 minuten korter mogen zijn en zou dat ook geweest zijn als alles in normaal tempo was afgedraaid, in plaats van in slow motion. Wel moet gezegd worden dat het camera-werk prima in orde is (afgezien van de slow motions dan) en het acteren is ook OK. Hauer is verrassend om te zien. 2,5 *
joriske94
Topper wanneer komt Goal 3? Einde van de Film stond Wordt vervolgd 4,0
Goal! 3 komt in 2008 het gaat over dat Santiago munez met het WK in duitsland mee mag doen heb ik gelezen lijkt me wel mooi
dewulfda
vrij onrealistisch waar je je toch aan ergert de hele film, en veel te voorspelbaar
totaal overbodig 2de deel, waardoor 3de deel miss nog overbodiger zal zijn
patvandod
ik moet eerlijk zeggen dat ik deze film nog niet gezien heb, maar ik vond het eerste deel echt heel goed. ik snap alleen niet waarom dit vervolg bestaat, het einde van het eerste deel was mooi en goed. waarom een vervolg?
ik ga hem snel kijken, misschien snap ik dan waarom dit zinloze vervolg er is;)
Dutchero
Voorspelbaar, cliche na cliche, onrealistisch, een 13 in een dozijn film.
grovonion
ik ga hem snel kijken, misschien snap ik dan waarom dit zinloze vervolg er is;)
DeCol
Goal 1 was echt heel goed maar deze was echt waardeloos. Zo onrealistisch. Het terugkomen van een 2-0 achterstand, een rode kaart krijgen en dan douchen en het stadion verlaten, dat gaat echt niet zomaar :S Serieus, ik vond het een belachelijke film. Daarnaast speelde Rutger Hauer echt heel slecht de rol van trainer. Ik ergerde me dood aan deze dingen. Het is omdat ik van voetbal hou daarom toch 2*
tijminos
Ik heb deze film bij een vriend gezien het was echt een heel goede film. Ik kon het goed volgen en snapte het verhaal helemaal
alleen ik kan de film nergens vinden
Ik geef deze film 4,5 sterren
DragQueen
Een goed vervolg, waarin weer goed op de details is gelet. de cast is vrijwel hetzelfde gebleven, en de toevoeging van hauer als coach is vermakelijk. verder is het verhaal weer een beetje voorspelbaar, maar borduurt het wel goed voort op het eerste deel. ook het camerawerk is prima gebracht. 3,5 sterren.
janhero
Simpel filmpje met een simpel verhaal. Ach voor een saaie regenachtige en donkere dag met wat griep in bed lekker luchtig wegkijken. Ik ben bang dat ie niet in mijn top 10 terecht komt.
Meer een film voor jongetjes van de basisschool die nog dromen dat ze een profvoetballer, piloot, brandweerman willen worden.
jeenscc
Na een goed eerste deel egt minder vervolg.Van die fouten zegt dat kleine meisje eerst zo enrique moet je kijken wie daar is
en dan later vraagt ze aan die moeder wie is dat? En in dat huis zaten 6 badkamers en dan zit die Gavin zo in bad en dan zecht die santiago zeg je het even als je klaarbent
Maar natuurlijk wel leuk dat Zidane en Beckham enzo er in zitten.
3.5
darkjaap
deel 1 vond ik echt goed maar kan deze nergens vinden
waar kan ik hem krijgen ??
Skeleton
Dit vervolg op het eerste deel vindt ik wel iets minder maar toch spreekt het mij wel weer aan. En het ongeloofwaardige komt hier wel meer naar voren dan in het eerste deel.
marjoleinnagel
Ik vond deel 1 wel water beter dan deze. Zeker omdat hier wel vaak dingen gebeurde die eigenlijk wel onrealistisch waren. Maar ik vond wel dat er weer mooie beelden waren gebruikt bij de wedstrijden. Toch een 3.5, omdat ik wel genoten heb.
Arturo
Iemand al wat gehoord/gelezen over deel 3 van deze film?
die komt er zeker wel.
LOTR-lover
Was een redelijk vermakelijke film. Deel 1 was in mijn ogen een redelijk goede film met aardig acteerwerk. Het is altijd maar de vraag of dat in het vervolg word doorgetrokken. Gelukkig is dit wel zo. Het is mooi om het voetbalwereldje is een keer vanaf een andere kant te zien dan vanaf de supporterswereld.
Ben ook benieuwd naar deel 3...
gijs (-.-)
zelfde reactie als bij 1. ik ben een voetballiefhebber. maar realistisch vind ik dit verhaal niet egt
M.Goodkat
Spijtig, na deel 1 konden ze hun niveau niet aanhouden en daarom de 3,5, voor een groot liefhebber, alleen haat ik als de pest Real (barca fan hier) en dan die intro met Ave maria, echt schandalig voor hun (barca had 4-1 thuis gewonnen tegen Real, nog de tijd met Ronnie aan de top)
Rutger Hauer zijn acteerprestatie is ondermaats en die van Nivola ook, maja, ik vond het een goeie film en goeie CGI op momenten (of hoe dat ook heet)
Marintje
Mooie film, alleen ik snapte sommige delen niet maar dat komt vast door dat ik deel 1 niet heb gezien
lucas-s1
leuke film, wel heel voorspelbaar maar kan oook nie anders.
wel knap trouwens hoe ze dat gedaan hebben met die spelers.
patrick17
Het is een leuke en vermakelijke film maar als je kritisch ben zitten er een paar schoonheidsfoutjes bij/in. Nou snap ik wel dat je niet iemand in een wedstrijd mee kan laten spelen maar je had sommige dingen wel beter kunnen 'verbloemen'. Eindfinale tegen Arsenal was ook wel goed te doen alleen zag ik toen opeens die gozer in beeld als speler van Arsenal die bij New United in het 2de elftal speelde en geen 'techniek' had etc maar wel bij Arsenal aan het werk? Dat bedoel ik dus met een schoonheidsfoutje.
3 *
ek50
Het is zeker leuke films vooral met beroemde voetballers.
Kan niet wachten voor de derde deel. volgens mij gaat het daar om de WK.
LEIDENAAR187
Wat een bagger tenzij je van soaps houd want het leek wel 1 lange soap,qua dialogen,qua acteerwerk,qua verhaallijnen en qua wendingen.
En wat een verrassing ook als die weer eens de winnende maakt,totaal niet boeiend die wedstrijden.(Kijk eens naar die films over american footbal,zelfs in de films zijn sommige spannend en ik vind die sport niet eens boeiend)
Eigenlijk hetzelfde als deel 1,die ietsje beter was.
Ik ben een grote fan van voetbal,maar niet van deze saaie film

Goal III: Taking on the World
2009