• 9.375.090 stemmen

Goal II: Living the Dream (2007)

Drama / Sport | 115 minuten

Genre: Drama / Sport

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Jaume Collet-Serra

Met onder meer: Kuno Becker, Alessandro Nivola en Rutger Hauer

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Goal II: Living the Dream

Nadat Santiago Munez naar Newcastle verkaste, ging een wens van hem in vervulling. Nu speelt hij enkele jaren bij deze club, totdat één van de beste clubs ter wereld zich bij hem meldt om hem in te lijven: Real Madrid.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

• 1991 berichten

Zie ik dat goed? Rutger Hauer als een soort Michel Salgado?

Nee, dat zie je niet goed. Hauer speelt een trainer.

• 1991 berichten

Een trainer die gewoon het tenue van de club aanheeft? Ik zie Capello niet snel in Real Madrid shirt Waarom overigens een andere regisseur dan in deel 1, het was toch al meteen duidelijk dat het om een trilogie ging?

avatar van krc 4ever

krc 4ever

zou beter zijn als ze bij barcelona spelen

thomzi50 schreef:

Een trainer die gewoon het tenue van de club aanheeft??

Die kerel op de foto is Hauer niet hoor . Dat is Nivola.

avatar van gotti

Hauer mocht willen dat ie er nog zo uitzag...

avatar van JtheHost

JtheHost

Jammer dat beckham het afmaakt...

avatar van Uier

milan21

ik vond het een mooi film mooier dan deel 1

avatar van erwinneke

erwinneke

Dit deel vond ik minder dan deel 1.

Toch vond ik de wedstrijden mooi in beeld gebracht, ik vond het alleen jammer dat het zo nu en dan lijkt of het een en ander afgeraffeld wordt.

De makers hadden volgens mij iets dieper op bepaalde zaken in mogen gaan.

Toch heb ik een vermakelijke film gezien met goed acteerwerk.

Iets minder dan deel 1, maar toch 3,5 sterren.

avatar van belgium21

belgium21

Had toch wat meer van deze film verwacht. Deel 1 vond, ondanks zijn voorspelbaarheid, een zeer goede film. In deel 2 wordt de voorspelbaarheid behouden. Daarnaast is het verhaal ook wat slordig uitgewerkt, lijkt het af en toe bijzonder ongeloofwaardig en wordt er echt gesmeten met dramatische, emotionele element waardoor je soms het gevoel hebt dat je naar een chick-flick zit te kijken. Dit lijkt mij niet echt de bedoeling van een voetbalfilm. Daarinboven had ik ook een beetje het gevoel naar een langgerekt reclamespotje over real-madrid te kijken. Jammer dit alles. Hopelijk wordt het laatste deel terug ijzersterk.

kos schreef:

Die kerel op de foto is Hauer niet hoor . Dat is Nivola.

Nu je het zegt.. Ach, mijn ogen zijn ook niet meer wat ze waren en ik vind het er op de foto ook allemaal niet zo duidelijk uitzien. Snap best dat ik daar Houwer in zag hoor Bovendien lijkt hij ook een beetje dikkig.

avatar van lechim

lechim

goeie film, jammer van het afgezaagde einde

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Een mooie film die weer laat zien dat geld niet alleen gelukkig maakt.

Mooi hoe sommige werkelijke voetbalscenes werden omgetoverd tot deze filmscenes.

Het was net of Munez echt deelneemt.

Alleen Hauer vind ik niet erg opvallend als manager.

Niet echt een harde hand, die je wel bij zo'n club verwacht.

Het einde laat zien dat er dus nog een derde deel komt.

Trilogy dus, wacht met spanning af.

avatar van _Daan_

_Daan_

Topper wanneer komt Goal 3? Einde van de Film stond Wordt vervolgd 4,0

avatar van wooter

wooter

een hele gode film zo zie je maar dat geld je neit gelukkig maakt deel 3 kotm in 2008 mei uit. Ik kan haast niet wachten

avatar van deStef

deStef

Was weer een leuke goal. De eerste was echter beter, hier werden te veel verhaallijntjes gemaakt waardoor het soms snel werd afgeraffeld. Dan had de film misschien toch beter een kwartiertje langer mogen duren. En inderdaad, waarom moet beckam het nou weer afmaken? Beetje jammer ook dat het om Real ging, de niet real supporter heeft meestal een strond hekel aan deze club en gunt het meestal Barcelona.

3* voor deze goal film, en volgend jaar een leuke verfilming over een EK of WK. Zou wel gepast zijn als Santi dan voor Engeland ofzo uitkomt op het EK in de Alpen. Ik heb hem niet in actie zien komen voor Mexico of de VS, en Engeland als een kampioen zie ik ook eerder gebeuren.

avatar van Dunny

Dunny

hele goede film! alhoewel deze film niet kan tippen aan het eerste deel keek ook goal 2 erg lekker weg, kan niet wachten op deel 3 !

avatar van .adham

.adham

deze moet ik ook maar is gaan kijken

avatar van Galithos

Galithos

deStef schreef:

Adidas sponsort deze film en Mexico, Englenad en Vs hebben geen adidas als sponsor(NIke,Umbro,Nike). Spanje wel, dus zal hij wel voor Spanje uitkomen.

avatar van karamanoglu

karamanoglu

Niks aan!

avatar van Zymovie

Zymovie

Mooi vervolg.

had het niet zo mooi verwacht, want na het eerste deel zou ik niet weten wat te spelen wanneer de speler echt professioneel zou beginnen voetballen. Maar het verhaal gaat lekker door. Daarom terug 4*

avatar van Skrean

Skrean

Logisch vervolg van deel 1.

Het verhaal gaat verder zoals het zou moeten gaan. Ik denk dat het verhaal heel herkenbaar is voor profvoetballers(denk ik).

Als je van voetbal houd dan vind je dit gewoon vet. En mooie rol van Rutger Hauer (hollands trots). Al vind ik zijn character niet volledig uitgewerkt . Maar waarom zien we Ruud van Nistelrooij niet? die speelt toch ook bij Real. Anyways 3.5 sterren

avatar van krc 4ever

krc 4ever

is die film dan al in de bioscoop??????of op dvd???

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Skrean schreef:

Logisch vervolg van deel 1.

Deze film is al een tijd terug gemaakt. Ruud van Nistelrooij speelde toendertijd nog voor Manchester United. Dat is namelijk ook hetzelfde verhaal als Gravesen. Je ziet Gravesen in de film, maar hij is afgelopen seizoen vertrokken van Real naar Celtic. Dat betekent dus sowieso dat het niet gefilmd is tijdens het seizoen 2006-2007.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

krc 4ever schreef:

is die film dan al in de bioscoop??????of op dvd???

De film heeft de bioscoop niet gehaald, maar de dvd release komt al redelijk dichtbij. Goal 2 is vanaf 14 augustus te huur bij Videoland.

avatar van blaze2006

blaze2006

Goed vervolg, ben echt benieuwd hoe deel 3 gaat. Kan echt niet wachten dammmmmm pas in 2008...........

avatar van Nielz

Nielz

Weer een leuke film, vond hem wel ietsjes minder dan het 1ste deel.
Wat ik goed vind aan de Goal-films is dat ze goed te volgen zijn, de beelden zijn prachtig (ook bijv. in de wedstrijd) en er wordt toch ook niet slecht geacteerd. Een nadeel vind ik aan deze 2de versie dat het allemaal een beetje over-the-top is.

Een voorbeeld van wat ik minder vind is bijv. dat als je ziet dat ze 2-0 achter komen te staan, je gewoon weet dat ze in de allerlaatste minuut met 3-2 winnen. Het is me allemaal soms iets te voorspelbaar, alle goals van Munez zijn prachtgoals (omhalen, solo´s), en ook in deze versie kon je de slechte wedstrijd goed zien aan komen

Toch een leuke film om te volgen, 3,5 ster

avatar van Sutherland

Sutherland

Deel 1 vonde ik erg leuk, deze viel helaas wat tegen. Zo voorspelbaar, precies het voorbeeld wat Nielz al gaf. En verder het verhaal tussen Munez en zijn vriendin was ook erg voorspelbaar. Een stuk minder, maar nog wel leuk.

avatar van james_cameron

Absoluut minder fris en leuk dan het eerste deel, maar nog wel de moeite waard. Het verhaal wordt voorspelbaar uitgewerkt, maar Kuno Becker en vooral Allesandro Nivola zetten nog steeds leuke personages neer. Degelijke regie ook, al had de montage wel iets rustiger gemogen.