Genre: Drama / Sport
Geregisseerd door: Jaume Collet-Serra
Met onder meer: Kuno Becker, Alessandro Nivola en Rutger Hauer
Gesproken taal: Spaans en Engels
Plot Goal II: Living the Dream
Nadat Santiago Munez naar Newcastle verkaste, ging een wens van hem in vervulling. Nu speelt hij enkele jaren bij deze club, totdat één van de beste clubs ter wereld zich bij hem meldt om hem in te lijven: Real Madrid.
Santiago Muñez
Carol Harmison
Steve Parr
Hughie McGowan
Leno
Deel 1 was volgens mij niet bijster succesvol, desondanks zetten ze de trilogie voort. Met Rutger Hauer als coach van Real Madrid, zou hij wel succesvol zijn met Madrid?
Kaffeefiltjer
Is dit de echte poster
Dat denk ik niet,
als je de poster van de 1ste film ziet zou het anders een grote stijlbreuk zijn
IcU
De poster staat wel op IMDb. Niet zo mooi, maar het zal toch niet de 'echte' filmposter zijn.
Ik kijk er wel naar uit. Deel 1 vond ik erg goed.
thomzi50
- 1991 berichten
Wordt deze film net zoals deel 1 door Newcastle helemaal gesponsord door Real Madrid?
Lepi
Vol verwachting kijk ik ernaar uit Santiago opnieuw in volle actie te zien. Ik vind het jammer dat ook zijn vriend wordt getransferd, maar daar zullen we mee leren leven.
Naomi Watts
Volgens de trailer zou hij in deze herst uitkomen in de bioscoop. Maar de meest recente release data die zijn vrijgegeven melden begin februari 2007, ook Real Madrid zelf geeft begin februari aan.
moviegirl2
ik ben écht benieuwd. ik denk alleen dat dees heel vergezocht gaat worden
zoals ik zie op de voorkant zal hij naar real madrid gaan
gelukkig beter dan newcastle united
moviegirl2
als ronaldo enzo een rol gaan spelen (van nistelrooij misschien ook
), vind ik dat ze hun tijd verspillen. Ik kijk liever toch naar echt voetbal
wwelover
Ik vond deel 1 al hartstikke goed kijk al naar deel 2 en 3!
Deze regisseur heeft ook House of wax gedaan en dat was zijn 1e film en dit zijn 2e. Beetje vreemde stap hoop niet dat die speler zomaaar Ronaldo opvreet
deStef
leuk leuk. Deel 1 was leuk, een echte voetbalfilm. En nu met Rutger Hauer krijgt t ook nog een Nederlands tintje.
Purmerend
Is dit de echte poster
Heb een betere poster ingestuurd.
Max77
Mooie Poster ziet er naar uit dat Gavin Harris met hem meegaat naar Madrid.wel wisselvallig waneer die in de bios zou draaien eerst zou het Januari zijn en nou ineens April.
deStef
ik zag m al ergens op het internet ronddwalen, wil hem graag zien, maar niet in een cam-versie.
mnrk
De eerste film was erg leuk, hoop dat deze net zo als de 1e in elkaar zit......voetbal, humor, serieus.
Zal deze ook dan zeker gaan kijken (zag hem al op de site van de Kinepolis )
Klopt het dat het 3e deel gaat over het nationale team (wk voetbal)????
krc 4ever
ja die gaat over het wk. Dat kon je zien bij het bonus materiaal van goal dvd.
blaze2006
weet iemand wanneer deze in nederland uitkomt?
Op die trailer staat 9-2-07 maar dan zou die toch allang hier uit moeten zijn?
Mug
De trailer is ook gemaakt voor de Britse markt waar de film op die datum gereleased werd. Geen Nederlandse datum bekend, wordt ongetwijfeld een dvd-release.
gsforlife
heeft iemand een idee over wanneer deze film op dvd komt? Ik heb namelijk niks kunnen vinden over een dvd release.
salvatore
- 1937 berichten
Vele malen minder dan deel 1. Het had zoveel beter gekund want er zit wel genoeg potentie in. De voetbalwedstrijden zelf waren te voorspelbaar en toch wel chaotisch gefilmd. 2.5*
freeboy
De DVD Release in nederland is op 12 Juni 2006.
Ik ben zeer benieuwd, jammer dat die niet in de bios komt.
Ik vondt deel 1 ook heel leuk!
gsforlife
@freeboy hoe weet je dat dan de dvd uitkomt, heb je een linkje naar de desbetreffende site
freeboy
Zo zijn er nog meer sites die aangeven dat relaease datum in Nederland is, je kunt ff zoeken op google dan vindt je meer sites die het aangeven!Maar wat wel duidelijk is, dat niet in de bioscoop draait!

Goal III: Taking on the World
2009