• 9.376.792 stemmen

Jeepers Creepers II (2003)

Horror / Thriller | 104 minuten

Genre: Horror / Thriller

Alternatieve titel: Jeepers Creepers 2

Geregisseerd door: Victor Salva

Met onder meer: Billy Aaron Brown, Travis Schiffner en Jonathan Breck

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 30 oktober 2003

Plot Jeepers Creepers II

"He can taste your fear."

De Creeper is het vleesetende monster dat zich elke 23 jaar gedurende 23 dagen moet voeden met mensenvlees. Het is zijn laatste dag voordat hij weer 23 jaar verdwijnt. Dit keer heeft hij het gemunt op een bus met scholieren... Het monster terroriseert een groep basketbalspelers, cheerleaders en coaches die door een lekke band zijn gestrand op een verlaten snelweg. De scholieren raken in paniek omdat de bus niet meer verder kan en de Creeper om hen heen cirkelt. Ze proberen hun eigen angsten en vooroordelen de baas te blijven terwijl ze zich in de bus verschansen om uit de klauwen van het monster te blijven. Hulp is onderweg maar dat een aantal scholieren slachtoffer zal worden van zijn laatste feestmaal lijkt echter niet te voorkomen...

Jack Taggart, Sr.

Deaundre 'Double D' Davis

avatar van Horrorfanaat

Horrorfanaat

Reinbo schreef:

Ik heb 'm net na een uur uitgezet. Het tien kleine indiaantjes thema boeit voor geen meter, vond deel 1 een beetje beter. (De zoveelste slasher remake/redo/kloon, kunnen ze nu werkelijks niets orgineels verzinnen...)

Waarom huur/koop je deze film dan in godsnaam. Je weet het van tevoren en dan is het wel makkelijk om een film weer gelijk af te zeiken.

avatar van gekke soip

gekke soip

zeer goede film met wederom best veel schrikmomenten net als in 1

voor een 2e film vind ik hem heel goed

ook leuk dat er nog veel stukjes uit 1 waren:D

avatar van Hanne

Hanne

Is dit geen komedie. Ik vond hem wel leuk maar apsoluut niet eng. Vooral een beetje slap als hij de mensen uitkiest wie hij wil opeten. hij krijgt tog een 2.

avatar van seth gecko

seth gecko

Jeepers Creepers 2 behoort tot het soort instant tienerhorrors die sinds de jaren negentig van de lopende band rollen. De formule is vrij eenvoudig. Er zijn geen ingewikkelde karakters noch plotwendingen vereist, men neme enkel een bende loslopende hormonen en laat ze gewillig hun slachting afwachten. Maak het niet moeilijker door de tieners van de nodige intelligentie te voorzien die hen in staat stelt iets aan de situatie te doen en bedenk ook niet te veel zijverhalen of extra conflicten. Doe geen enkele moeite om sfeer, suspens of angstaanjagende horrormomenten te creëren en probeer zeker niet te speculeren over mogelijke verklaringen achter bovennatuurlijke fenomenen, het is gewoon wat het is. Laat bovendien elke vorm van verbeelding achterwege bij de creatie van een monster of opteer -zoals de makers van Jeepers Creepers 2- voor een monster dat er gewoon als een compleet onnozele vogelverschrikker uitziet en je royco minute slasher is klaar.

De bliksmaak moet je er wel bij nemen.

ik kon het zelf niet beter samenvatten

daar waar deel 1 het nog moest hebben van spanning en een leuke sfeer en de creeper maar naar het eind toe liet zien verschiet deze film in de openingsscene al zijn kruit.

de opening is nog sfeervol en leuk te noemen,al wat volgt zijn losse flodders

1.5

avatar van crown_secure

crown_secure

Dit is in ieder geval veel beter dan deel 1 als je kijkt naar de spanning en het verhaal.

avatar van Remi

Remi

Liquid Xtreme schreef:

Ik vind juist van niet...

in deel 1 was hij veel mystierieuzer, nu is het een beetje flauw.

Ik heb em een 1.5* gegeven

avatar van mikoz

mikoz

De originaliteit is inderdaad weg ( wat overgens logisch is want je kent het monster al .. )

Toch blijft het nog een amustant horrorfilmpje die ik overgens niet ''goed'' kan noemen .

2.5 *

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Wat een drama van een film Zoo nep, zo verschrikkelijk dom brr bah blehh op Ghost Lake na een van de domste horror films die ik heb gezien pff.. Na het goede deel 1 deze prut! Niet kijken!

avatar van Doom

Doom

Mwha, een ramp is de film niet, echter is me toch wel tegen gevallen, het begon mooi, maar na een tijdje begon het toch wat minder te worden....

Och ja, ben blij deze film toch gezien te hebben, blijft toch wel leuk om een leuk horror filmpje te zien, ook al vond ik hem helemaal niet zo spannend... Vreemd genoeg, kon erger iig. 2.5 *

Jeepers Creepers is iig stukken beter, over deel 1 heb ik het dan he!

avatar van SiSsY bOY

SiSsY bOY

altijd maar de zelfde simpele inhoud in zulke horror films, ik ben het helemaal met seth gecko eens.

avatar van Doom

Doom

Nou ok, het zijn misschien wel simpele horror films, maar kijk ze graag hoor, niks mis mee!

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

wel leuk, alleen heel anders, ik wist namelijk helemaal niks van dat die vent kon vliegen, want dat kon ie niet in deel 1! opzich wel geinig, alleen ik walg nog altijd van als de ogen enzo weg zijn!

avatar van HeatWave

HeatWave

Goeie opvolger van deel 1.

De Creeper jaagt nu een groep jongeren de zenuwen op het lijf. fantastische schrikeffecten en wederom een goeie spanningsopbouw maken dit deel misschien nog wel beter dan z'n voorganger. Wat ik wel een beetje ver gezocht vind is dat de Creeper om de weet ik niet meer hoeveel jaar tot leven komt, maar voor de rest heb ik hier erg van genoten.

avatar van FloriZ-1988

FloriZ-1988

Ik vond het wel een leuke film. Ik vermaakte me wel. De eerste keer dat ik deze zag was het meer een lachertje en ik heb hem gisteren alleen in het donker gekeken en ik moet toch eerlijk bekennen dat ik 'm toch wel een beetje eng vond, terwijl ik normaal nooit echt zo'n onsterfelijk monster-thema spannend vind. 4,5*. Komt er trouwens een deel 3 uit?

avatar van Nieke

Nieke

De film die horror moest voorstellen maar als komedie de geschiedenis ingaat... Zoals jullie Nederlanders graag zeggen; bagger. Niet ééns spanning te vinden. Een B- film...

avatar van ewalk

ewalk

Suf vervolg op een teenagehorror die bij aanvang van dl 1 nog veelbelovend leek, maar naar verloop van het verhaal en helemaal na een vervolgdeel volledig inzakt. Bol van de horrorcliches. Gewoon niet origineel. Lastig om naar te kijken zonder je te ergeren. 2 sterren.

avatar van JuuB

JuuB

Deel 1 vond ik behoorlijk eng.. Bij dit deel ben ik in slaap gevallen :S.. Heb hem daarna nog maar eens opnieuw gekeken, maar toch zeker geen slecht film.. 3*

avatar van DRJeFF

DRJeFF

Zucht..hoe clichematig kan n film zijn zeg?Als iemand dit eng vind dan zullen ze waarschijnlijk bij "pipi langkous in taka tuka land "ook op het puntje van de stoel zitten.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

De eerste helfd van dit tweede helf was niet echt best te noemen, beetje slaapverwekkend zelfs.

Zat wel een leuk stukkie tussen dat de Creeper gewoon door de ruiten van bus zat te kijken aan alle kanten om zijn prooi te bestuderen.

Tweede helft nam wat toe in vaart en actie. Ook al was het allemaal inderdaad heel qliche, was het evengoed nogwel amusant om naar te kijken.

Ook al was hij niet eng was het evengoed een aardige Horror.

3,5

avatar van Rene1971

Rene1971

Het vervolg dat ik persoonlijk wel ietsje beter vond dan het eerste deel.

avatar van IcU

IcU

Ik zat zo even de reacties te lezen, en ik kwam dit tegen:

Jeepers Creepers schreef:

Een aardig goeie film vind ik, ik geef 5*

Aardig goeie film is toch ongeveer een matige film. Of zit ik er naast.

Ik moest er wel om lachen.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Tja met zo een username kun je het toch niet maken om deze film minder dan een 5 te geven

avatar van Nomak

Nomak

Net als deel 1 begint deze film met een zeer goede openingsscene maar daarna wordt het jammer genoeg steeds minder.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Deel 3 komt eraan.

avatar van Remi

Remi

Dan hoop ik dat 'ie beter wordt dan deel 2..

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Als ie net zo goed is als dit deel mag ie van mij komen

avatar van Michael Meyers

Michael Meyers

Ik lees veel verschillende recensies over deze film. Sommige vinden hem echt heel goed anderen vinden hem dan weer echt slecht. Slecht kan ik hem toch zeker niet noemen. Het verhaal is natuurlijk een beetje cliché en makkelijk verzonnen. Toch vind ik dit een goede film, bij het zien van de creeper lijkt het wel of je naar een horror film uit de jaren 70' kijkt (eng is hij natuurlijk niet). Een horror film met een sterk begin, hoog amusements gehalte, toffe creeper, maar wel met een zwak einde. 4,5* veel beter dan de gemiddelde horror film.

avatar van steefwijnen

steefwijnen

ik vond het een aardig vervolg op 1 als deel 3 uitkomt heb je toch weer 1,5 uur wat te kijken 3 sterren weet iemand wanneer deel 3 uitkomt?

avatar van IcU

IcU

steefwijnen schreef:

weet iemand wanneer deel 3 uitkomt?

Niet...

avatar van BlueSword

BlueSword

creepy film, deel 1 vond ik leuker en spannender...deze mag er ook wel wezen.
had deze film met een vriend gekeken en gingen best wel stuk, zag er komisch uit dat stukje toen dat wezen met 1 been ging springen...en hoe dom kunnen die tieners zijn!
3.0* gewoon mee vermaakt.