• 9.376.911 stemmen

Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Brittany Daniel

Gesproken taal: Engels en Ests

Releasedatum: 20 juli 2006

Plot Littleman

"Big things come in small packages"

Lilliputter Calvin Sims is een crimineel, die op een dag een kostbare diamant weet te stelen. Om het te verbergen stopt hij het in de handtas van een voorbijgaande vrouw. Als Calvin de diamant dan terug wil hebben besluit hij zich als een baby voor te doen. Als hij dan vervolgens door de vrouw en haar man in huis wordt genomen gaat hij op zoek naar de diamant.

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Ik ben het eens met Demoniac. Het verhaal is niet geweldig maar toch veel komische stukken. 3.0*

avatar van *Joly*

*Joly*

Whahaha geweldige film *4.5

Wisten jullie dat die lichaam van Marlon echt is.

Het lichaam is van een 11 jarige jongentje die niet meer groeid

ze hebben hem lichaam gebruikt voor de film ze hoofd is dan weggehaald via de computer en hebben Marlons hoofd erop

geplakt LOL

Vet grappig..!!!

*4.0

avatar van Antonio19

Antonio19

wat had ik echt keihard gelachen zeg om deze film, met name die stukje waarin little man door die ijshockey speler in elkaar wordt geschopt, die stukje was voor mij het meest hilarische stukje van deze film, een toppie!

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Zware tegenvaller kunnen zoveel beter die twee

1* voor de moeite

avatar van akka

akka

valt me heel zwaar tegen had er echt veel meer van verwacht

een 1.5 voor de paar grapjes die leuk waren

avatar van serpico

serpico

Ik ben oprecht tegen het stemmen op films die je niet volledig hebt gezien, maar ik maakt tegen wil en dank een uitzondering voor deze film. Al durf ik het bijna niet zo te noemen.

Eén grote hooiberg van compleet belachelijke, pijnlijk ongrappige, saaie en voorspelbare onzin. Dom, gemaakt, slecht, verschrikkelijk. Ik kan er met mijn hoofd niet bij hoe iemand hiervoor kan gaan zitten, het over zijn hart kan verkrijgen om zo'n ontzettend domme film te maken. Echt het slechtse van het slechtste.

0,5*, ik moet keihard zijn, en dat gaat verassend makkelijk bij dit wanproduct.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

serpico schreef:

0,5*, ik moet keihard zijn, en dat gaat verassend makkelijk bij dit wanproduct.

Goh, ik ben het met je eens dat dit geen goede film is, maar jij bent echt keihard Ach jah, en ik kan het me ook wel voorstellen opzich.

avatar van clutch

clutch

Een film met de gebroeders Wayans kan natuurlijk niet van hoog niveau zijn. Net zo onmogelijk als dat Geert Wilders Mohammed B een hand geeft. Maar toch een aantal grappige dingen d'r in, waaronder de vader van dat vrouwke, da's een redelijke acteur.

avatar van Chulaa

Chulaa

Echt erg leuk. het niveau is natuurlijk niet al te hoog, maar voor een keer is dat super leuk. Ik heb me niet verveelt, en lekker kunnen lachen. Opzich was hij redelijk voorspelbaar, maar dat maakt bij zulke films niet uit - vind ik - Echt leuk,

4,5 sterren

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Erg geinige Film maar ik was niet zeer onder de indruk en dat komt doordat dit niet echt de Humor is waarvan ik fan ben wel was het Leuk ingedacht en waren de acteerprestaties Goed maar verder was er niet super veel aan naar mijn mening .

***

avatar van .Marjo.

.Marjo.

Absoluut niet mijn humor, verschrikkelijk.

avatar van seth gecko

seth gecko

het enige grappe aan dit misbaksel van een film is hoe lachwekkend slecht het hoofd van Marlon Wayans wel op dat kleine lichaam getoverd is. meest door de mand vallende cgi sinds die wolven uit day after tomorrow

verder is het the usual Wayans spul. nog flauwer en vrouwonvriendelijker dan White Chicks, gemaakt voor een publiek van jonge pubers die een dwerg die een vrouw in haar slaap verkracht vast het summum van grappig vinden.

0.5 voor dit onding

avatar van Dreamboy

Dreamboy

hartstikke goede film in de bios gezien iedereen ging stuk van het laggen mijn vrienden vinden hem ook te gek ik vat jullie negatieve reacties niet:S

avatar van Theunissen

Best wel grappige film, althans de eerste 60 minuten. Daarna wordt het minder en krijgt de film een typisch Amerikaans einde. Maar de eerste 60 minuten waren prima en heb ik regelmatig moeten lachen.

Het is geen top film maar wel leuk om eens te zien.

avatar van brymj

brymj

grappige comedy, maar Marlon en Shawn zijn veel leuker als The Wayans Brothers

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

Toffe film en grappig hoe ze Marlon Wayans hebbe verandert in baby. Van mij krijgt hij een 3,5

avatar van Infected_

Infected_

Ik ben wel een redelijke 'fan' van de wayan brothers. Mooi gemaakt en nog redelijk grappig.

Ookal is het niveau niet erg hoog , dat hoeft natuurlijk ook niet.

avatar van Yoran

Yoran

Hilarische film, heb erg gelachen zaten heel veel leuke stukjes in.

geef het een 4.0

avatar van wimaroca

wimaroca

niet mijn gerne,is het dan eerlijk om te stemmen?

toch gedaan

*2.5

avatar van wo2-Freak

wo2-Freak

Voor de gene die hem goed vinden, ik zag hem voor iets van €5,- bij e-plaza liggen, volgens mij minder zelfs

Ik vind hem zelf wel grappig, niet goed maar grappig. Wel goed uitgevoerd. Alleen daarom krijgt hij een 3.5 !!!!

Alleen het verhaal is niet hellemaal top...

avatar van kanjertje

kanjertje

Eén van de betere komedies van de laatste twee jaar.

Aanrader voor éénieder die eens goed wil lachen.

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

goeie film van & met de wayans broers geeft veel goede momenten kopotlache om een volwassen vent zijn hooft op een baby lichaam te zien

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

heel leuke film ! er zit gewoon een leuk verhaal in... en dan dat klein manneke... dat maakt het gewoon helemaal af! =) 4*

avatar van raymondg

raymondg

Ik ben helemaal niet zo gek op dit soort amerikaanse humor. Meestal hou ik het bij nederlands en britse humor maar deze film leeg me wel leuk. Gekeken en wat bleek. Lachen geblazen!

Ik heb me niet verveeld, geenszins en ik zal hem zeker ook nog eens kijken. 3.5 sterren.

avatar van raymondg

raymondg

Pieter Montana schreef:

De Monty Python-films hebben nou ook niet echt een bepaald uitgedacht verhaal maar toch zijn het klassiekers. Waarom? Komisch talent! De Wayans-broers hebben dit gewoon niet. En als ik de trailer zie geloof ik best dat deze ooit in de flop 100 komt te staan.

Je wil niet weten hoeveel mensen Monty Python slecht vinden..

Uiteindelijk is het allemaal een kwestie van smaak endat geldt VOORAL voor humor. Er is niets zo cultuur / omgevings gebonden als humor met als enige uitzondering slapstick (vind je in bijna alle gumor terug, ja zelfs in monty python). De beste humor zal dus ook altijd polaire meningen opleveren. Simple as that.

avatar van The Oceanic Six

Pfff, ik kan om veel lachen en ik vind veel platte, foute humor best grappig maar dit sloeg nergens op. Wat een onzinnige, niet grappige flauwekul. En ook nog eens zwaar slecht geacteerd. Er was maar 1 scene leuk en dat was met de borsten....

Verder, diepe zucht en een welverdiende 1*

avatar van Bloody Mary

Bloody Mary

Een van de leukste komedies van de laatste jaren. Ik heb me echt ziek gelachen in de bioscoop. 4*

avatar van darkjaap

darkjaap

dat vond ik zeker niet integendeel ! dit vind ik mischien wel de slechtste die ik ooit van de wayans bros heb gezien..

allemaal domme humor , erg dom verhaal..

erg jammerlijke flop 1*

avatar van Kr!kke

Kr!kke

ik vind het een leuk verhaal, en er zijn echt hilarische stukken

een dikke 4*